egzaltacji, czyli przesadnego wyrażania uczuć?
w żaden

lubię kupować buty, i torebki, i kosmetyki, i ciuchy
samo kupowanie sprawia mi frajdę

i podobno u kobiet jest to zachowanie jak najbardziej normalne

Str 3 z 3 |
|
---|---|
galadriel | Post #1 Ocena: 0 2010-10-28 15:50:50 (15 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Cytat: Cie w nastroj egzaltacji? Myslalas o tym?
egzaltacji, czyli przesadnego wyrażania uczuć? w żaden ![]() lubię kupować buty, i torebki, i kosmetyki, i ciuchy samo kupowanie sprawia mi frajdę ![]() i podobno u kobiet jest to zachowanie jak najbardziej normalne ![]() ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2010-10-28 16:52:14 (15 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2010-10-28 15:50:50, galadriel napisał(a): i podobno u kobiet jest to zachowanie jak najbardziej normalne ![]() ![]() Robienie zakupow wprawia moje cialo w dreszcz ale niestety nie jest to dreszcz podniecenia ,srednio lubie robic zakupy ,to cale lazenie po sklepach mnie meczy a juz najbardziej przeraza mnie zakupocholictwo tzw stadne z tzw psipsiolkami ,gdzie wieszja sie te istoty na sobie ,chichocza glupio ,zajmuja mnostwo przestrzeni sklepowej ![]() Jak juz mam sie wybrac na zakupy to sama, ulubiona muzyka w sluchawkach zeby czasem nie dotarly do mnie krzyki i ochy rozentuzjazmowanych panienek jakie cacko kupily ,odgradzam sie od swiata zewnetrznego i moge isc kupowac Szalu butow nie mam,ulubione martensy ,szpilki i owszem ale ja jestem straszne wybredna w tej dziedzinie W wiekszy szal wpadam w sklepie z perfumami czy rzeczami do ozdoby domu ,jako wzrokowiec i estetka kupowalabym wszystko co sprawia ,ze dom jest bardziej cieply i ma swoj niepowtarzalny klimat ,nie mozna mnie chyba odciagnac od filizanek (male zboczenie ![]() zakupy musza byc zakonczone relaksem w ulubionej kawiarence delektujac sie cafe latte Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Matej11 | Post #3 Ocena: 0 2010-10-28 18:14:17 (15 lat temu) |
Z nami od: 07-03-2007 Skąd: Crewe |
"dreszcz" zakupowy to ja mam jak słyszę w sobotę, że trzeba by pojechać do asdy ... Brrr
|
KapitanBenge | Post #4 Ocena: 0 2010-10-28 19:26:05 (15 lat temu) |
Z nami od: 13-07-2007 Skąd: Enfield |
a to polecielismy odntematu. A ja tu chcialem zweryfikowa opinie na pewien okreslony temat.
Set sail of your heart!!!
|
galadriel | Post #5 Ocena: 0 2010-10-28 19:39:07 (15 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Cytat: W wiekszy szal wpadam w sklepie z perfumami czy rzeczami do ozdoby domu (...)
och, jakżesz mogłam zapomnieć o perfumach i aranżacji wnętrz?! ![]() ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
|
|
KapitanBenge | Post #6 Ocena: 0 2010-10-28 19:45:39 (15 lat temu) |
Z nami od: 13-07-2007 Skąd: Enfield |
sorki,to chyba nie o szantach
![]() Set sail of your heart!!!
|