Wlasnie bylem na rozmowie o prace w Londynie i pierwszys raz mialem okazje zobaczyc miasto (niewielki wycinek). Jutro mam dostac decyzje ale agent jest na 90% nastawiony ze te prace dostane. Poniewaz mieszkam w okolicach Manchesteru i nie znam kompletnie Londynu mam ogromna prosbe o pomoc przy wyborze lokacji. Praca miesci sie w okolicach Shepherds Bush Green - naprzeciw takiego zielonego skwerku. Z tego co zdarzylem zaobserwowac to raczej nie jest najfajniejsza okolica do zamieszkania. Bede szukal pokoju w domu/mieszkaniu na krotki czas (kontrakt ma trwac dwa-trzy miesiace). Nie jestem specjalnie wybredny ale moze zdarzyc sie, ze bede wracal poznymi godzinami (uroki kontraktu) i wolalbym nie pozbawiac swoich dzieci ojca... Mozecie naprowadzic mnie na najlepsze opcje?
Aaa... Jeszcze jedno. Praca mialaby byc od poniedzialku wiec pewnie i tak musialbym zaczac od hotelu - bede wdzieczny za podanie jakichs tanich okolicznych ho(s)teli i info jak dlugo zajmuje w Londynie zalatwienie lokum (house/flat share)?
Dzieki
[ Ostatnio edytowany przez: magento 21-10-2010 20:19 ]