dziekuje

|
Postów: 7 |
|
---|---|
precel | Post #1 Ocena: 0 2010-10-19 12:21:32 (15 lat temu) |
Z nami od: 12-10-2010 Skąd: london |
jak wyzej czy ktos sie orientuje gdzie w londynie dostane pyszny kebeb w bulce.
dziekuje ![]() |
Post #2 Ocena: 0 2010-10-19 15:11:52 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
koniokrad | Post #3 Ocena: 0 2010-10-19 15:43:26 (15 lat temu) |
Z nami od: 28-04-2010 Skąd: St Albans |
Kebab w bułce różni się tym od zwykłego, że jest w bułce
![]() |
clockwork_orang | Post #4 Ocena: 0 2010-10-19 15:46:37 (15 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2007 |
kebab w bulce, to nie kebab... ja polecam shish - mieso mielone marynowane na ostro zamiast platow barana...
![]() |
aaannp | Post #5 Ocena: 0 2010-10-19 15:55:09 (15 lat temu) |
Z nami od: 21-04-2009 Skąd: London |
akurat shish to kebab z calych kawalkow miesa, ten, o ktorym mowisz, z miesa mielonego to adana, a taki jak w bulce (ale w bulce wcale byc nie musi) to doner
![]() Mama Erenka
|
|
|
clockwork_orang | Post #6 Ocena: 0 2010-10-19 16:11:36 (15 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2007 |
terminologia prosto z Berlina... donery pamietam wlasnie, jako wielka bulke z kupa miecha ociakajacego tluszczem...
![]() w moim kebabie na rogu 'shish' mowia na miecho mielone a doner to mieszanka mies (kurczak z owca) [ Ostatnio edytowany przez: clockwork_orange 19-10-2010 16:12 ] |
aaannp | Post #7 Ocena: 0 2010-10-19 17:08:58 (15 lat temu) |
Z nami od: 21-04-2009 Skąd: London |
w takim razie w Twoim kebabie na rogu pracuja turcy rodem z bangladeszu, albo berlina wlasnie
![]() a tak powaznie to rodzaj miesa nie ma znaczenia czy jest to shish czy doner, ze mozesz miec lamb shish albo chicken shish i tak samo z donerem lamb albo chicken, albo np mix ![]() [ Ostatnio edytowany przez: aaannp 19-10-2010 17:11 ] Mama Erenka
|
Post #8 Ocena: 0 2010-10-19 19:02:57 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|