MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Tanio laptopy i plazmy szybki szpil [ wal ]

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

znowu-ciupek

Post #1 Ocena: 0

2010-10-01 19:00:45 (15 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

Złodziejstwo jest jak alkoholizm,czy narkomania czy hazard...Nawet jak się wyleczysz to nadal jesteś złodziejem.
Ileś razy w życiu coś tam ukradłem (nawet wyrok za to był za gnoja).
Także pozwólcie że jako tzw.złodziej niepraktykujący czy jak kto lubi "zdrowy" wypowiem się w imieniu złodzieji bo mam o tym "fachu" trochę więcej wiedzy od nie-złodzieji....
Cały problem w tym że większość społeczeństwa zdecydowanie popiera złodziejstwo wszelakie.Wsadzało by się pospolitych złodzieji na długie lata,obcinało ręce i co nie tylko...
Piszę pospolitych złodzieji mając na mysli takich jaki ja kiedyś byłem;
-którzy ukradną z biedy (bo nigdy ich na to nie będzie stać)
-kradną z głodu (żeby nakarmić siebie lub rodzinę)
-kradną bo muszą (kleptomania to też choroba)
Są też tacy którzy kradną bo to najprostsza droga do posiadania czegoś,oraz żeby uzyskać szacunek w towarzystwie (i taki właśnie epizod w moim szczeniackim życiu wystąpił)
Te formy złodziejstwa POTĘPIAMY I TO BARDZO:-Y

Jest jeszcze WYŻSZA PÓŁKA ZŁODZIEJI na którą zwykły "piżdziuszek" nie ma szans nigdy w życiu się wspiąć...Ta półka to POLITYKA....
Już widzę ten las rąk głosujący za obcinaniem rąk Prezydentowi,ministom,posłom,senatorom.
Pewnie dlatego że nie kradną bezpośrednio waszego np.grajka z auta czy innych fantów....Kradną duże bańki bo mniej im się nie opłaca...
Taki na ten przykład pan Gosiewski miał szanse nigdy nie zostać ukarany jak i reszta nie wymienionych z nazwiska a ukradli pewnie z 1000 razy więcej niż cały złodziejski półświatek razem wzięty...
Kolejna półka wcale nie niższa od polityki to zarządy spółek państwowych....Całe bordello z Orlenem....Zapytam kogo i na ile zamknęli a tam juma szła na duże bańki.

Dlatego jeżeli jesteście zdecydowanie Przeciwni złodziejstwu udowodnijcie to SOBIE i innym przy okazji następnych wyborów...Niech złodzieje sami na siebie głosują.
Zapytajmy emerytów komu by pierwszemu łapy upierdzielili....temu co im fanty porwał czy tym co im to na co całe życie ciężko pracowali kradnie na każdym kroku?Żadna tajemnica że jak świnie nie mają za bardzo z czego zajumać (budżet) to trzeba kroić frajerów-społeczeństwo.Emerytom można coś okroić,służbę zdrowia,szkolnictwo,autostrady-to był ostatnio temat nr1.
A naród głupi sie nie potnie o co chodzi......

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,