MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Dizelnice Londynu

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

krakn

Post #1 Ocena: 0

2010-09-14 20:59:45 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2010-09-14 12:23:09, annasky09 napisał(a):
I wreszcie konkretny artykuł w odpowiedzi na moje pytanie. Dziękuje za konkretne odpowiedzi a wygłupy zostawcie sobie na później bądź nie korzystajcie z takich forum.

drobny żart, nie przesadzaj, Tym bardziej że o tych rejonach czesto i głośno, poza tym z miejsc gdzie nie radziłbym to też leyton, seven sisters, rejony NW10
osobiscie nie pociąga mnie zachodnia strona Londynu, im bardziej na zachód i na wschód tym bardziej ORAJTOWO i bardziej niebezpiecznie.

co ciekawe, przykład mojego rejonu, małe osiedle, na skraju Londynu, nie dalej jak pare km stąd jest wielkie blokowisko gdzie strach zostawić samochód, a tu gdzie ja mieszkam?
ludzie zostawiają otwarte garaże na oścież w środku mają narzędzia i różne graty i jadą na zakupy.
Generalnie czują się po prostu bezpiecznie.
żeby było ciekawie ja jako pierwszy zamontowałem dodatkową blokadę do garażu.

faktycznie Kingston jest stosunkowo spokojne, suton różnie zależy jak dziuraa, podobna mieszanka jak u mnie.
Unikaj domów i mieszkań gdzie podstawą życia jest bezrobocie i zapomogi a w koło syf
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer AIM

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,