Czesc wszystkim
Od dawna chce kupic psa ale mam problem a w sumie problemy poniewaz na stronach internetowych psy sa bardzo drogie. A gdy jest tanszy to daleko i potem okazuje sie jakies firmy przewozowe ci psa przywiza potem chca najpierw pieniadze i wgl firmy sa podejzane. A gdy jest pies blisko jest on drogi a gdy jest tani od normalnej rodziny juz go nie ma, jest sprzedany. Na stronach stronisk tez sprawdzalam ale ja szukam szczeniaka, a w schroniskach najmlodsze psy ktorych ja szukam to 8 miesiecy.
Moze wiecie gdzie mozna kupic po razsadnej cenie lub adoptowac psa? Ja szukam jednego z tych trzech ras :
- labrador
albo
- boxer
albo
- shar pei
Czy istnieja ty jakies gieldy dla psow, jakies sklepy, albo jakas zaufana i sprawdzona strona internetowa lub moze znacie kogos zaufanego kto sie psami zajmuje lub morze schriniska na terenie londynu gdzie adoptuje szczeniaka. szukam psa od 0 do 6 miesiecy.
A moze ty chcesz sprzedac psa i akurat tej rasy co ja szukam ? zadzwon lub napisz sms na 07547614400 lub email
mieszkam w lodnynie. i chodzi mi zeby te schroniska itd byly na terenie londynu.