2010-07-19 17:27:24, leonka napisał(a): Krakn dobrze pisze: jedyne co potrzebujesz to para spodni i laptop. Reszty sie dorobisz... Tu taniej niz w Polsce, czasem taniej kupic niz z Polski taszczyc. Nawet zupek chinskich nie wiez bo tu dostatek
ale zupki chinskie w polskim sklepie maja niezla przebitke ( a ja je uwielbiam...vifon) takze bierz jeszcze te zupki
2010-07-19 09:45:50, c00z1989 napisał(a): Aguska05 powiedz mi po uj takie bzdety wypisujesz? Człowiek sie pyta a ty mu wyjazd robisz z benefitami to nawet kuwa smieszne nie jest no ale...
Wtyczek nie bierz (jedynie bedziesz musial czasami użyć troche perswazji przy tych plaskich wtyczkach jak przy golarkach bo sa trocze wezsze i ciezko wchodza) :
Poczytałam w necie ale nie jestem pewna jaka jest aktualna cena w Londynie jednodniowej travelcard na 1-2 strefę, jakie środki transportu oprócz metra ją honorują i gdzie najwygodniej ją kupić?
Będę wdzięczna za odpowiedzi
Jutro wyjeżdżamy do UK. Mamy ze sobą tak:
-ubrania
-śpiwory
-2 małe poduszki
-patelnia, garnek, talerze, sztućce,
-leki (różne,głównie na przeziębienie)
-zapas zupek
-herbatę, kawę itp.
-kosmetyki (wszystko co najbardziej potrzebne)
-laptop
-telefony itd.
coś jeszcze potrzebnego się Wam nasuwa że nie mamy ??
Jak coś to piszcie
Telefony są bez sim-locka, śpiwory po to że mieszkanie jakie mamy mieć jest podobno kiepsko wyposażone i nie wiem czy tam jest łóżko Mamy europejskie karty ubezpieczenia zdrowotnego.
o takie: