Str 4 z 8 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2010-07-03 19:17:43 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
czarnulka33 | Post #2 Ocena: 0 2010-07-03 20:01:44 (15 lat temu) |
Z nami od: 11-09-2007 Skąd: newwport gwent |
a ja sobie wypelnilam a co tam
![]() |
Post #3 Ocena: 0 2010-07-04 01:25:11 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
katarzynamalina | Post #4 Ocena: 0 2010-07-06 09:22:21 (15 lat temu) |
Z nami od: 30-06-2010 Skąd: Aberdeen |
Cytat: 2010-07-03 04:18:13, andyopole napisał(a): Przyszly magister odroznia Emigranta od Imigranta. Obywatele forumowi sa w UK - I M I G R A N T A M I!!!! Jako ten "leniwy i niedouczony student" odpowiadam, że dla mnie, nadawcy komunikatu, z racji tego, że jestem Polką mieszkającą w Polsce, Polacy, którzy przebywają na Wyspach są dla mnie EMIGRANTAMI. Zastanawiam się po co to wymuszone czepianie się szczegółów, po co ta frustracja? |
katarzynamalina | Post #5 Ocena: 0 2010-07-06 10:04:09 (15 lat temu) |
Moi Drodzy Forumowicze!
Dziękuję serdecznie tym, którzy wytrwali i dobrnęli do końca mojej ankiety!!! Niezaprzeczalnie należą Wam się za to laury, czekoladki i kwiaty! Jednak biedny studencina może wam tylko szczerze podziękować i życzyć tego co najlepsze w życiu. ![]() Co do Waszych uwag: - pytanie nr 7 (Sąsiedzi) - mój błąd, przeoczyłam to; ale dzięki uprzejmości pana Tomka, który napisał do mnie maila, błąd ten został naprawiony szybko (następnego dnia od publikacji ankiety) - pytania z cyklu: "A co to ma wspólnego z E/I*migrantami? otóż w moich badaniach będę porównywać Polaków w Polsce i na Wyspach, aby wychwycić różnice pomiędzy tymi 2 grupami; pytania nigdy nie miały dotyczyć samego fenomenu e/i*migracji; ankieta służy do pomiaru wartości, jakimi dana osoba kieruje się w życiu - w momencie kiedy osoba badana miała problem z odpowiedzeniem na pytanie (np. pytanie było o pracę, a ona nie jest aktywna zawodowo), miała ona do dyspozycji miejsce na komentarz, które było przy prawie każdym pytaniu; tak więc, w momencie gdy coś, komuś nie pasowało w pytaniu, mógł o tym napisać; przy analizach każdy komentarz zostanie wzięty pod uwagę; natomiast zgadzam się w pełni z uwagą, że moim błędem było nie napisanie jasno w instrukcji do ankiety, że badanie jest skierowane do osób pracujących na Wyspach - poprawię go Jeśli macie jeszcze jakieś pytania, uwagi, komentarze - piszcie na frenessis@gmail.com. Badacz to człowiek, czasem błędy popełnia ![]() Wyniki wraz z analizami opublikuję na początku sierpnia. Raz jeszcze dziękuję wszystkim Wytrwałym! ![]() pozdrawiam, życząc udanych wakacji, Kasia Adamczyk *niepotrzebne skreślić |
|
|
kinga77 | Post #6 Ocena: 0 2010-07-06 10:12:44 (15 lat temu) |
Z nami od: 04-08-2008 Skąd: UK |
Wiem ze mozna bylo komentowac obok,ale i tak trzeba bylo zaznaczyc,jakas odpowiedz,ktora do niczego nie pasowala,bo inaczej nie przeszlo sie do nastepnej strony,
Rowniez pozdrawiam i zycze sukcesow w dalszej nauce Anka |
katarzynamalina | Post #7 Ocena: 0 2010-07-07 10:03:37 (15 lat temu) |
Te odpowiedzi nie będą brane pod uwagę w analizach. Nie powinno to zaburzyć wyników, ponieważ takich osób było niewiele.
|
katarzynamalina | Post #8 Ocena: 0 2010-08-25 20:47:24 (15 lat temu) |
Drodzy Forumowicze!
Miesiąc temu skierowałam do Was zaproszenie do udziału w badaniach przedstawionych powyżej. Wielu z Was wzięło w nim udział, za co jeszcze raz serdecznie dziękuję. Jednak w trakcie analiz wyników powstało wiele nowych pytań, na które niestety nie możemy odpowiedzieć na bazie uzyskanych danych. Dlatego też powstał nowy kwestionariusz, dzięki któremu uzyskamy odpowiedzi na ciekawiące nas pytania. Jeśli nie wziąłeś/łaś udziału w poprzednich badaniach, chcesz dowiedzieć się czegoś o sobie i masz chwilę czasu – to nie wahaj się i wejdź na ten link http://moje-ankiety.pl/respond-1198.html. Pod nim znajduje się ankieta, która jest w pełni anonimowa, a czas na jej wypełnienie jest nieograniczony. Z uwagi na to, że badania nie są jeszcze zakończone, czas przedstawienia wszystkich wyników wydłuży się. Dlatego proszę Was o cierpliwość. Mam nadzieję, że Wasze oczekiwanie będzie wynagrodzone wiedzą, którą zdobędziecie dzięki temu projektowi badawczemu. W razie pytań czy uwag – frenessis@gmail.com |
katarzynamalina | Post #9 Ocena: 0 2010-08-25 23:29:24 (15 lat temu) |
z powodów technicznych ankieta została zdezaktywowana na kilka minut.
przepraszam te osoby, które były w trakcie jej wypełniania. Ankieta jest znów aktywna. |
katarzynamalina | Post #10 Ocena: 0 2010-08-27 10:10:45 (15 lat temu) |
W przeciągu dwóch dni ankietę w całości wypełniło już 51 osób. Niezmiernie dziękuję tym osobom!
Mam nadzieję, że do ich grona dołączą jeszcze inni z Was ![]() link do ankiety: http://moje-ankiety.pl/respond-1198.html |