MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Sprawdzone posrednictwa pracy

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Artek2587

Post #1 Ocena: 0

2010-06-06 12:26:02 (15 lat temu)

Artek2587

Mężczyzna

Z nami od: 21-03-2010

Witam:)

Dzisiaj mam pytanko odnośnie pośrednictwa pracy. Otóż chciałbym wiedzieć jakie firmy pośredniczące w znalezieniu pracy w UK są w porządku? Chodzi mi o to czy człowieka nie zrobią w bambuko. Wiem, że nie powinny brać za to jakichkolwiek pieniędzy. Ale czy oprócz polskich są jakieś angielskie? Zdaję sobie sprawę, że najlepiej jest poszukać na własna rękę ale może akurat coś się trafi przez pośredniaka:)Aha dodam tylko, że szukam pracy jako kierowca ciężarówki LGV class 2 & 3 (mam Digi tacho) albo jako kierowca busa. Oczywiście nie upieram sie na sto % przy tym zawodzie ale tutaj mam kilkuletnie doświadczenie. Mój angielski jest komunikatywny (na tyle, że na zachodzie potrafię się dogadać bez jakichś specjalnych problemów).

Pozdro dla ekipy z mojej wyspy:-)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

agamro90

Post #2 Ocena: 0

2010-06-06 14:08:58 (15 lat temu)

agamro90

Kobieta

Z nami od: 27-09-2005

nie w Anglii nie ma zadnych angielskich agencji posrednictwa pracy, przeciez to nie mozliwe aby w Anglii takie byly ,sa tylko polskie.
a tak powaznie to jest ich sporo sa takie ktore specjalizuja sie w danych zawodach, no i mozesz szukac pracy przez jobcenter - ich strone internetowa.
jestem po to aby byc z Toba J.

Do góry stronyOffline

Artek2587

Post #3 Ocena: 0

2010-06-06 16:02:39 (15 lat temu)

Artek2587

Mężczyzna

Z nami od: 21-03-2010

W takim razie czy wypowie się ktoś na temat takich firm jak Paracross, czy Midlestone? Bo właśnie o tych firmach wyczytałem na jednym z forum transportowym i podobno ta druga jest właśnie firma angielską. A jeśli chodzi o jobcentre to znam i w miarę na bieżąco przeglądam.

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,