Str 2 z 4 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2010-04-28 20:48:13 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
koniokrad | Post #2 Ocena: 0 2010-04-28 20:53:10 (15 lat temu) |
Z nami od: 28-04-2010 Skąd: St Albans |
W Holandii dają kasę na dziwki - serio, nie wiem jakie warunki trzeba spełnić ale kiedyś czytałem, że to podobno wpływa na obniżenie przestępczości seksualnej. Zresztą ten kraj ma wiele innych zalet.
|
mamcia1 | Post #3 Ocena: 0 2010-04-28 21:05:25 (15 lat temu) |
Z nami od: 05-08-2009 Skąd: birmingham |
hej,
trzeba pobrac aplikacje i wypelnic,umowic sie na spotkanie i zaniesc wszystkie kwity ,ktore chca a do tego o ktorych nie wspomnieli bo i tak sie o nie upomna. Czekac trzeba do 6tyg, na decyzje a w niej zapisana bedzie kategoria do ktorej jestescie przydzieleni ,kazda z kategorii oznacza m/w czas oczekiwania. Olus zalecam zaniesc papier z wypowiedzeniem a masz szanse na wciagniecie sie na liste osob bezdomnych choc moga oni zaproponowac znalezienie prywatniego wlasciciela. Ten temat byl juz poruszany- poszperajcie troszeczke prosze i zycze powodzenia. |
regenerate37 | Post #4 Ocena: 0 2010-04-28 21:05:28 (15 lat temu) |
Z nami od: 09-01-2010 Skąd: sutton bridge |
Cytat: 2010-04-28 20:53:10, koniokrad napisał(a): W Holandii dają kasę na dziwki - serio, nie wiem jakie warunki trzeba spełnić ale kiedyś czytałem, że to podobno wpływa na obniżenie przestępczości seksualnej. Zresztą ten kraj ma wiele innych zalet. panowie jestesmy w uk a nie w krju tulipanow ![]() |
Post #5 Ocena: 0 2010-04-28 22:12:49 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
Richmond | Post #6 Ocena: 0 2010-04-28 22:38:13 (15 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Cytat: 2010-04-28 20:38:02, regenerate37 napisał(a): kuzwa aplikowalem jakis 3 lata temu jako para..prysylali jaies dopytania co tydzien a co to a aj i odpuscilem wtedy,dzis ponownie wzialem aplikacjie,nie chce tego wypwlnic i czekac piec lat na jaiks bedroom flat,odkd tu jestesmy nawet funta nie dostalem od krolowej,zadnych working tax credit,housing benefit nic a nic,cos zlego ze pytam jak przyspieszyc dostanie mieszkania????? dla mnie to normalne nie jestem zadnym kombinatorem, tylko nie zamierzam czekac bog wie ile Czyli Ty nie chcesz nawet wypelnic zadnych papierow, ale chcesz, zeby ktos (znaczy podatnik) dal Ci mieszkanie? Moze jakbys przeczytal dokladnie te formularze, to bys zauwazyl, ze w wiekszosci z nich jest do zaznaczenia opcja, ze interesuje Cie rowniez mieszkanie z Housing Association. Straciles 3 lata, w czasie ktorych mogles cos zyskac. Carpe diem.
|
ela100 | Post #7 Ocena: 0 2010-04-29 07:06:22 (15 lat temu) |
Z nami od: 22-03-2009 Skąd: uk |
Witaj nie wiem jak w Londynie bo mieszkam w Liverpool , ja tu zlozylam do spoldzielni ( 4 dokladnie ) aplikacje plus kopie chyba paszportow i po jakims czasie otrzymalam numerek do bidowania , ja skladalam bezposrednio w spoldzielni bo z tego co mi powiedziano to jak skladasz przez concil trwa to o wiele dluzej .
W oststniej spoldzielni w ktorej sie zarejestrowalam czekalam od chwili zlozenia dokumentow 3 tyg na dom , tylko u mnie bylo to chyba przyspieszone bo mam dziecko niepelnosprawne. Moim zdaniem naprawde lepiej i szybciej jak udasz sie bezposrednio do spoldzielni lub popatrz na necie moze na ich stronach sa aplikacje online . Jezeli zona zlozy sama i dostanie taki dom licz sie z tym ze nie bedziesz mogl w nim mieszkac z nia lub moze calkowicie stracic prawo do takiego lokum , sa to mieszkania dla malo zarabiajacych a z tego co piszesz to chyba nie zle stoicie finansowo jezeli nie brales zadnych dodatkow? oni biora pod uwage zarobki i od jak dawna pobierasz dodatki i jakie . zycze powodzenia Edinburgh ............miasto magii
![]() |
mala902100 | Post #8 Ocena: 0 2010-04-29 07:59:46 (15 lat temu) |
Z nami od: 11-06-2009 Skąd: United Kingdom |
Cytat: 2010-04-28 20:38:02, regenerate37 napisał(a): kuzwa aplikowalem jakis 3 lata temu jako para..prysylali jaies dopytania co tydzien a co to a aj i odpuscilem wtedy,dzis ponownie wzialem aplikacjie,nie chce tego wypwlnic i czekac piec lat na jaiks bedroom flat,odkd tu jestesmy nawet funta nie dostalem od krolowej,zadnych working tax credit,housing benefit nic a nic,cos zlego ze pytam jak przyspieszyc dostanie mieszkania????? dla mnie to normalne nie jestem zadnym kombinatorem, tylko nie zamierzam czekac bog wie ile rece opadaja po co kombinowac a potem plakc ze trzeba co oddac ,placic itp... ja majac 6ms-c dziecko,1osoba pracujaca i majac pluskwy domowe nie mam szans na przyspieszenie ...dostalismy tylko szanse na mieszkanie ze spodzielni mieszkaniowej ktora mam zamiar wykorzystac teraqz musimy tylko czekac kiedy skonczy nam sie okres wypowiedzenia wiec zycze powodzenia... |
regenerate37 | Post #9 Ocena: 0 2010-04-29 15:53:02 (15 lat temu) |
Cytat: 2010-04-29 07:06:22, ela100 napisał(a): Witaj nie wiem jak w Londynie bo mieszkam w Liverpool , ja tu zlozylam do spoldzielni ( 4 dokladnie ) aplikacje plus kopie chyba paszportow i po jakims czasie otrzymalam numerek do bidowania , ja skladalam bezposrednio w spoldzielni bo z tego co mi powiedziano to jak skladasz przez concil trwa to o wiele dluzej . W oststniej spoldzielni w ktorej sie zarejestrowalam czekalam od chwili zlozenia dokumentow 3 tyg na dom , tylko u mnie bylo to chyba przyspieszone bo mam dziecko niepelnosprawne. Moim zdaniem naprawde lepiej i szybciej jak udasz sie bezposrednio do spoldzielni lub popatrz na necie moze na ich stronach sa aplikacje online . Jezeli zona zlozy sama i dostanie taki dom licz sie z tym ze nie bedziesz mogl w nim mieszkac z nia lub moze calkowicie stracic prawo do takiego lokum , sa to mieszkania dla malo zarabiajacych a z tego co piszesz to chyba nie zle stoicie finansowo jezeli nie brales zadnych dodatkow? oni biora pod uwage zarobki i od jak dawna pobierasz dodatki i jakie . zycze powodzenia no i przez 6 lat nawet funta nie dostalismy od panstwa to moze wreszczie jakas chate by dali ![]() |
regenerate37 | Post #10 Ocena: 0 2010-04-29 16:39:01 (15 lat temu) |
czy tak duzo chcemy-)
|