Str 7 z 9 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2010-04-30 10:15:08 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
koniokrad | Post #2 Ocena: 0 2010-04-30 10:16:29 (15 lat temu) |
Z nami od: 28-04-2010 Skąd: St Albans |
Moja babcia mówiła, że biednych nie stać na oszczędzanie.
|
Post #3 Ocena: 0 2010-04-30 10:22:02 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #4 Ocena: 0 2010-04-30 10:22:56 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
anna69 | Post #5 Ocena: 0 2010-04-30 10:25:54 (15 lat temu) |
Z nami od: 06-08-2008 Skąd: W Yorkshire |
A ja uwazam ze mam swoje zainteresowania, pasje i cele, ktore rozwijam do, ktorych daze i nie mam zamiaru po drodze rozdrabniac sie na czesci pierwsze ze wszytkim czym sie zajme.
To co jak chce przykrecic srubke w kontakcie czy wymienic zarowke to musze najpierw isc na kurs na elektyka?? bez przesady - co innego jakbym mowila klientom, ten krem jest idealny do twoej skory(a swoja droga skad ja mam to wiedziec majac 16/17lat nawet po tych kursach Avonowskich?? - tego chyba dowiadujesz sie na studium kometycznym, a watpie zeby pani w drogerii takie tez konczyla, wiemy tyle ile nam powiedza inni tego co sami w ulotce przeczytamy....)a ta pomadka ilealna do twoej cery - co kurs wizarzu tez powinnam skonczyc??? Troche przesadzacie......owszem jesli ktos ma aspiracje do doradzania, wciskania, sciemaniania ze sie zna itp - to co innego...takich ludzi powinno sie potepiac....ale ja nie mam sobie w tym temacie nic do zarzucenia, nie zrobilam nikomu krzywdy - ot bylo zapotrzebowanie na te kosmetyki, ja mialam do nich dojscie i tyle w tym temacie, jak ktos chcial konsultacji, to drogwa wolna do kosmetyczek prosze, one sa najbardzije kompetentne do doradzania nia ja.... |
|
|
koniokrad | Post #6 Ocena: 0 2010-04-30 10:28:18 (15 lat temu) |
Z nami od: 28-04-2010 Skąd: St Albans |
i co??? bo mi np głupio...
|
anna69 | Post #7 Ocena: 0 2010-04-30 10:28:55 (15 lat temu) |
Cytat: 2010-04-30 10:16:29, koniokrad napisał(a): Moja babcia mówiła, że biednych nie stać na oszczędzanie. moj tata ciagel tak mowi ![]() |
Post #8 Ocena: 0 2010-04-30 10:39:39 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
anna69 | Post #9 Ocena: 0 2010-04-30 10:48:34 (15 lat temu) |
Cytat: 2010-04-30 10:39:39, Bea111 napisał(a): A wy dalej o kursach kosmetycznych... Dawno nie widziałam katalogu Avonu. Czy w katalogu jest napisane jaki krem na jaką cerę? Na jaki wiek? Czy jest podany skład? Nie krzyczcie. Pytam bo nie wiem/nie pamiętam. wiek, cera i ogolny sklad tak - jest podany......a reszta jest dostpena w ulotce, jesli jednak sie okaze ze sklad ci nie odpowiada, mozesz zwrocic produkt i pieniazki zostana ci oddane- zrobialm tak z jednym balsamem, bo jestem uczulona na jeden skladnik....i nie mialm problemu tu ze zwrotem kaski -odrazu dostalam.....starsznie mi sie rece zaczerwenily po nim - nie wypackalam sie odrazu cala - po doswiadczeniu z jednym szamponem Dove - testujemy kazdy produkt na malej powierzchni na 24h przed uzyciem - tak powinno byc ze wszystkim.... bo po szmponie Dove ktory splynol mi na szyje o malo nie wyladowalam w szpitalu, tak napuchlam i nie moglam zlapac oddechu...a balsamy Dove mi sluza.... Wiec kobietki - czytajcie co jest w skladzie i jakie sa zalecenia, przetestujcie na malo wiodcznym miejscu zanim bezmyslnie czegos uzyjecie ..... |
Darona | Post #10 Ocena: 0 2010-04-30 12:52:17 (15 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 01-04-2008 |
Chcialabym odpowiedzic na wypowiedz poprzedniczek - miniumum zamowienia w Avon wynosi dwa funty - rozumiem ze kazdego moze rozczarowac ta straszna suma i sprawic, ze avon mozna znielubic, zwlasza ze nawet wtedy paczka przychodzi do domu bezplatnie.
A mimo paczek ile razy mozna do kogos przyjezdzac z paczka, zwlaszcza jesli ktos nie potrafi sie dogadac po angieslku i umowic z ludzi na odbior paczki. Kiedy nie ma nas w domu mozemy podac adres kogos kto moze ta paczke odebrac- jesli nie chcesz miec problemow to staraj sie ich unikac, a nie sobie ich przysparzac. Mysle Droga Pani ze takie rzeczy zdarzaja sie Pani nie tylko w Avon. I nie rozumiem dlaczego inni tak atakuja Avon. W Polsce te produkty byly za drogie , tutaj za tanie - ludzie zastanowcie sie chwile, przeziez Avon to angielska firma, oni tutaj moga pozwolic sobie na takie ceny. Takze kazda rozsadna kobieta wie, ze jak kupuje nowy produkt jakiej kolwiek firmy to musi sprawdzic czy na skorze nie wystapi reakcja alergiczna, a robi to sie nastepujaco na malej partii skory np reki smarujemy sie i obserwujemy jakie zachodza reakcje. Jesli nie ma zadnych- krem mozna smialo uzywac. Nie rozumiem Pani co zniszczyla sobie skore nakladajac bezposrednio krem na twarz.To nie wina Avonu Droga Pani, Pani wybaczy. Na przyszlosc prosze byc bardziej uwaznym. A do sekty avonowi strasznie daleko- ale jak ktos nie pracuje w Avon to gada takie bzdury- jak zwal tak zwal. Avonowi to raczej nie zaszkodzi W Avonie dzieje sie tez wiele pozytywnych rzeczy, ale to forum chyba dla zbutowanych w innym napisze hehe Pozdrawiam ![]() W [ Ostatnio edytowany przez: Darona 30-04-2010 12:53 ] |