temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
avonlady78 | Post #1 Ocena: 0 2010-04-27 22:34:32 (15 lat temu) |
Z nami od: 24-04-2010 Skąd: Londyn |
Hey, prosze napisac cokolwiek na tem temat, interesuje mnie (robie sobie taky wywiad) co o nim ludzie myszla...
TO czekam na wasze odpowiedzi...dziekuje... |
Post #2 Ocena: 0 2010-04-27 22:49:06 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #3 Ocena: 0 2010-04-27 22:56:05 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
doritos | Post #4 Ocena: 0 2010-04-27 23:03:08 (15 lat temu) |
Z nami od: 10-12-2009 Skąd: londyn |
Z tej firmy nie lubie cieni do powiek;mam po nich uczucie piasku w oczach,byc moze to alergia na ktorys ze skladnikow.
Ogolnie Avon lubie za to ze nie musze gonic od polki do polki za kosmetykami tylko siadam sobie wygodnie w fotelu i ogladam katalog.Jest w czym wybierac ![]() |
avonlady78 | Post #5 Ocena: 0 2010-04-27 23:57:32 (15 lat temu) |
Cytat: 2010-04-27 22:49:06, okidoki29 napisał(a): szajs straszny moim zdaniem-jezeli chodzi o produkty ,zasady dzialania firmy podobne do sekty ![]() okidoki - kupilas kiedys sobie cos z avon jak sadzisz ze to scheiss???Avon jest Direct selling association - konsultantka sprzedaje,niema wydatkow na sklepy, na pracownikow w nich, na managerow, dlatego sa produkty tanie....to nieznaczy ze tanie rzeczy sa scheiss...jest duzo ludzi co uwielbia avon a takze co nienawidzi.Moim zdaniem dzisaj dla ludzi co niemaja zbyt duzo kasy ale chca kwalite to kupuja avon...mnie sie bardzo podoba, ze otwieram sobie w domu katalog, i spokojnie sobie wybieram co chce ,w sklepach zaduzo tego wszystkiego i zadroge....Moze ty kiedys zmienisz zdanie i kupisz sobie avon....ja sprzedawalam oriflame u siebie na slowaciji i avon byl nasz wrog...no i poznej kupilam sobie produkty ,sprobowalam czy naprawde jest avon dobry...no i teraz jestem nie tylko konsultantka ale takze koordinatorka... Mam nadzieje ze przy najblizsej okaziji sprobujesz i ty czy rzeczywiscie avon jest scheiss lub kwalitny produkt... [ Ostatnio edytowany przez: avonlady78 28-04-2010 00:02 ] |
|
|
avonlady78 | Post #6 Ocena: 0 2010-04-28 00:00:20 (15 lat temu) |
Cytat: 2010-04-27 23:03:08, doritos napisał(a): Z tej firmy nie lubie cieni do powiek;mam po nich uczucie piasku w oczach,byc moze to alergia na ktorys ze skladnikow. Ogolnie Avon lubie za to ze nie musze gonic od polki do polki za kosmetykami tylko siadam sobie wygodnie w fotelu i ogladam katalog.Jest w czym wybierac ![]() Tak, i sa to bardzo dostepne produkty dla kazdego portfelu. No tak, jezeli masz wrazliwe oczy to lepiej nieuzywaj zadnie cienie ![]() |
stokrotka1975 | Post #7 Ocena: 0 2010-04-28 00:34:33 (15 lat temu) |
Z nami od: 16-02-2010 Skąd: londyn |
Lakiery do paznokci tylko z avonu!!! Są bezkonkurencyjne, nie odpryskują, nie ścierają się, szybko schną, mają super konsystencję. Natomiast nie polecam zeli do higieny intymnej, przynajmniej ja dostałam po nich strasznego uczulenia
![]() |
krakn | Post #8 Ocena: 0 2010-04-28 06:24:27 (15 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
kosmetyki dla studentek
![]() moja becia tez kupowala na studiach, avon, oriflame itp, u mnie pracowala dziewczyna i dostarczala mi zele pod prysznic ale juz nie jestem pewiem z ktorej firmy. byly ok. niedawno chcialem Beatce cos zamowic co widywalem u niej ale stwierdzila co wyzej, w sumie zarabiajac funty a nie zlotowki to ceny kosmetykow nie sa przerazajace, a nie jest to cos co kupuje sie codziennie, wiec pare groszy za lepsza jakosc mozna dac. "odrobina luxusu" hehe co do sposobu dystrybucji kazdy sposob jest dobry, jak produkt jest dobry, bo co mnie obchodzi czy idzie z reki do reki czy z palety na polki. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Post #9 Ocena: 0 2010-04-28 06:49:21 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
biniusia | Post #10 Ocena: 0 2010-04-28 07:31:44 (15 lat temu) |
Z nami od: 07-05-2009 Skąd: manchester |
przez wiele lat w polsce bylam konsultantka i bylo ok raz w miesiacu robilam zamowienie paczuszka przychodzila do domu , klientki byly zadowolone ,ja bylam zadowolona
![]() ![]() ![]() po przyjezdzie do uk tez sie tym zajelam ale rozczarowalam sie troszeczke ich systemem dzialania ,zeby zlozyc zamowienie trzeba bylo miec okreslone minimum bo jesli bylo ponizej to nie bylo rabatu,zamowienia trzeba bylo skladac co dwa tygodnie ,pierwsza przesylka byla ok ale z druga to mialam problemy ktore ciagly sie przez 5 miesiecy a chodzi o to ze jak przyszla paczka mnie nie bylo w domu i kurier postawil paczke kolo drzwi i zniknela ,ja to zglosilam i mieli w avonie to wyjasnic i tak to wyjasniali ze mnie co dwa tygodnie przysylali monity za niezaplacona paczke i za kazdym monitem kwota byla podwyzszona o 15Ł ja tam ciagle dzwonilam mowilam i ciaglo sie to kilka miesiecy i wkoncu sie zakonczylo szczesliwie dla mnie anulowali mi rachunek ,a ja anulowalam wspolprace z korporacja avon. czasami ja trafi mi sie katalog to przejrze i czasami cos zamowie . Kobieta jest jak wino ......im starsza tym lepsza.
|