MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Pilnie potrzebuje pomocy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 22 z 30 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 21 | 22 | 23 ... 28 | 29 | 30 ] - Skocz do strony

Str 22 z 30

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

doritos

Post #1 Ocena: 0

2010-02-20 17:16:13 (15 lat temu)

doritos

Kobieta

Z nami od: 10-12-2009

Sektor: Budownictwo i RemontyRodzaj pracy: KontraktWynagrodzenie: 7 - 11 £ na godz. Rejon: Greater London › South West London
Miejscowość/dzielnica: wimbledon

MURARZ/BRICKLAYER

DOSWIADCZENIE, PRACOWITOSC, SAMODZIELNOSC, RZETELNOSC - WYMAGANE

kasta/egzamin zdany - cscs (bhp) - WYMAGANA

start w poniedzialek 8:00

jesli jestes zainteresowany prosimy dzwonic w sobote (20-02-2010) od 15:00 do 19:00 (prosze nie wysylac smsow)

tel kontactowy: 07778988042

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

RyszardS

Post #2 Ocena: 0

2010-02-20 17:34:41 (15 lat temu)

RyszardS

Mężczyzna

Z nami od: 04-02-2010

witam wszystkich kturzy zainteresowali sie moimi problemami oraz mi pomagali bardzo diekuje .Moja obecna sytuacja jest nadal nienajlepsza jesli chodzi o prace Nareszcie mam jednak wmiare nieogrniczony do komputera ,to jusz wielki plus W sprawach urzedowych narazie nieruszylem .Ogulnie to nadal potrzebuje pracy najlepiej wmoim zawodzie [murarz],w kraju pracowalem ruwniez jako hydraulik przez ok.6 lat widzialem tutejsze systemy grzewcz itp.napewno dalbym sobie rade rade jako pomocnik instalatora Narazie pozdrawiam wszystkich jak tez zgury diekuje za jakies moze oferty pracy jeszcz raz pozdr.Ryszard

Do góry stronyOffline

RyszardS

Post #3 Ocena: 0

2010-02-20 17:35:56 (15 lat temu)

RyszardS

Mężczyzna

witam wszystkich kturzy zainteresowali sie moimi problemami oraz mi pomagali bardzo diekuje .Moja obecna sytuacja jest nadal nienajlepsza jesli chodzi o prace Nareszcie mam jednak wmiare nieogrniczony do komputera ,to jusz wielki plus W sprawach urzedowych narazie nieruszylem .Ogulnie to nadal potrzebuje pracy najlepiej wmoim zawodzie [murarz],w kraju pracowalem ruwniez jako hydraulik przez ok.6 lat widzialem tutejsze systemy grzewcz itp.napewno dalbym sobie rade rade jako pomocnik instalatora Narazie pozdrawiam wszystkich jak tez zgury diekuje za jakies moze oferty pracy jeszcz raz pozdr.Ryszard

Do góry stronyOffline

RyszardS

Post #4 Ocena: 0

2010-02-22 19:38:19 (15 lat temu)

RyszardS

Mężczyzna

witam wszystkich na mojej jusz ostatnio nieodwiedzanej stronie.ja dopiero wczoraj przeczytalem wszystkie wpisy i musze przyznac ze w mojej glowie powstal metlik.Przdewsystkim dieki za kazdy wpis w jakimkolwiek jest on kontekscie dlamnie, pozwala mi lepiej zrozuzmiec tutejsza rzeczwistosc.Przedewszystkim wraz z konkretnymi dzialaniami Eurydyki oraz Nenny ktureto wlasnie wyratowaly mnie z opresji,pojawily sie opinie troche z pretensjami do mnie ze sie nie wypowiem na forum .Przyczyna jest prozaiczna brak dostepu do komp.a kafejki to nie dlamnie po prostu nie4 najlepiej umnie z obsluga komp dotychczas zajmowalem sie budowaniem domuw anie surfowaniem po sieci.ale jusz sie ucze i widze ze nie jest to trudne.Wracajac do konkretuw to Eurydyka i Nenna oraz ich mezowie wartaja przyslowiowa ;flache; Kiedy jusz troche okrzepne na wyspie to sie postaram adekwatnie zrewanrzowac wszystkim kturzy chocby trzymali za mnie kciuki wielkie dzieki.moze kidys i ja komus pomoge jusz basta ja tylko jechalem do wujka mojej zonki Halinki,ale wujek cos zapomnial i poszedl do szpitala Dzieki temu znam lotnisko Stansted jak wlasna kieszen i mam nadzieje ze kidys skorzystam ztego jak prawdziwy pasarzer odbierajac na wakacje moja zonke i cury zaczynam pisac bzdury moze to od siedzenia przed komputerem tak sie robi ktos mi poradzi pozdrawiam wszystkich Ryszards

Do góry stronyOffline

anioleczek26

Post #5 Ocena: 0

2010-02-22 19:41:42 (15 lat temu)

anioleczek26

Kobieta

Z nami od: 14-07-2009

Metodyki Rysiu:-]
Metodyki:-]
Milo Cie poznac:-]
Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

mitcham_pub

Post #6 Ocena: 0

2010-02-28 12:19:22 (15 lat temu)

mitcham_pub

Kobieta

Z nami od: 27-05-2009

sluchajcie my tez potrzebujemy pilnie pomocy, mam ciocie ktora szuka pracy moze byc sprzatanie, moze byc jakas kawiarnia, zmywak, obojetnie, albo cos przy produkcji, zycie jej sie troche zawalilo wiec probuje jej pomoc strone londynek przeszukalam i nic jesli wiecie o jakies pracy prosze pomozcie , miszkamy na surrey quays <blisko canada water>;)

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2010-02-28 12:35:13 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

mitcham_pub

Post #8 Ocena: 0

2010-02-28 12:56:12 (15 lat temu)

mitcham_pub

Kobieta

z zamieszkaniem niebardzo gdyz opiekuje sie moja mala i troszke mi pomaga ;) ale dziekuje

Do góry stronyOffline

mitcham_pub

Post #9 Ocena: 0

2010-03-07 10:21:52 (15 lat temu)

mitcham_pub

Kobieta

witam w ten niedzielny piekny poranek;) jeszcze raz odswiezam ten temat moze ktos wie gdzie potrzebuja do pracy jesli chcielibyscie pomoc :) bardzo prosze

Do góry stronyOffline

mitcham_pub

Post #10 Ocena: 0

2010-03-07 15:24:32 (15 lat temu)

mitcham_pub

Kobieta

naprawde nikt nie wie gdzie sa jakies przyjecia?! albo to my mamy jakiegos pecha a jak jakis wiechur nie umiejacy nawet pisac to wszyscy mu z pomoca :(

Do góry stronyOffline

Strona 22 z 30 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 21 | 22 | 23 ... 28 | 29 | 30 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,