Chciałabym pracować jako travel agent, ale nie bardzo wiem, od czego zacząć, jakie kursy sa przydatne, na co zwrocic uwage, gdzie szukac pracy i pomocy i tak ogolnie jak poruszac sie na tym terenie. Z gory dziekuje za przydatne informacje

|
|
---|---|
mikolajowa | Post #1 Ocena: 0 2010-01-19 22:15:19 (15 lat temu) |
Z nami od: 19-09-2007 |
Witam wszystkich
![]() Chciałabym pracować jako travel agent, ale nie bardzo wiem, od czego zacząć, jakie kursy sa przydatne, na co zwrocic uwage, gdzie szukac pracy i pomocy i tak ogolnie jak poruszac sie na tym terenie. Z gory dziekuje za przydatne informacje ![]() |
Bibibulka | Post #2 Ocena: 0 2010-01-19 22:24:44 (15 lat temu) |
Z nami od: 01-01-2009 |
Witaj!
Ja rowniez w niedalekiej przyszlosci chcialabym zmienic prace i pracowac w branzy turystycznej. W Polsce skonczylam szkole turystyczna i chcialabym dalej kontynuowac nauke w UK. W chwili obecnej przymierzam sie do takiego oto kursu, jest to kurs internetowy : http://www.homelearningcollege.com/Courses/Business-And-Marketing/Travel-And-Tourism?WT.srch=1&srchpterm=travel_courses&srchengine=google&srchmatch ![]() Istnieje rowniez mnostwo szkol gdzie mozna uczyc sie dziennie lub wieczorowo. Moze ktos jeszcze podzieli sie z nami wiedza w tym temacie. |
Bibibulka | Post #3 Ocena: 0 2010-01-19 22:30:36 (15 lat temu) |
Z nami od: 01-01-2009 |
|
|