MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Otworzenie wlasnego biznesu-odziez z odzieza dla dzieci

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Fokusmok

Post #1 Ocena: 0

2010-01-19 21:18:21 (15 lat temu)

Fokusmok

Kobieta

Z nami od: 19-01-2010

Witam,

Chcialabym sie dowiedziec czy polskie rodziny bylyby zainteresowane kupnem polkich ubranek tytaj w UK. Chce otworzyc sklep z polskimi ubrankami dla dzieci. Czy to mialoby sens i czy bylby popyt na to.

Pozdrawiam
Fokusmok

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

evasta4

Post #2 Ocena: 0

2010-01-19 21:31:13 (15 lat temu)

evasta4

Kobieta

Z nami od: 12-06-2008

Witaj
Wiesz,zalezy jakie ceny chcialbys zaproponowac.
W UK mozna czesto dostac fajne ubranka dobrych marek za nizsza cene niz w Polsce a jakosc super.
Tak wiec ceny po jakich sprzedawalbys ubranka musialyby byc naprawde konkurencyje.
Mysle,ze powodzeniem moglaby sie cieszyc sprzedaz butow dla dzieci,takich jak np Bartek i inne podobne firmy-szczegolnie mam na mysli butki ortopedyczne,profilowane,bo osobiscie mialam problem z ich znalezieniem w Anglii.A jesli juz sie udalo to w polskim sklepie,ale ceny byly kosmiczne;-)
"(...)Ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie,parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę(...)".

Do góry stronyOffline

berenika

Post #3 Ocena: 0

2010-01-19 21:31:55 (15 lat temu)

berenika

Kobieta

Z nami od: 30-12-2009

wg mnie to nie jest najlepszy pomysł biorac pod uwage ze w polsce ubranka dla dzieci sa drozsze niz w uk wiec nie wiem czy bedzie ci sie to opłacało
...zawsze warto być człowiekiem choć tak łatwo zejść na psy...

Do góry stronyOffline

SZULANKA

Post #4 Ocena: 0

2010-01-19 21:43:20 (15 lat temu)

SZULANKA

Kobieta

Z nami od: 28-08-2008

Ja równiez uwazam ze ubranka polskie tu w Uk to niewypali...poniewaz można tu kupic fajniejsze i tansze,osobiscie to ja sama kupuje tu ubranka i wysyłam do Polski dla siostrzenców bo tu jest taniej.Natomiast równiez miałam problem z kupnem dobrych bucików,szczególnie dla dzieci od roczku,wtedy te buciki sa bardzo wazne,dziecko zaczyna chodzic i powinno miec buty z ,,sztywnw pienta,, no tu takie nie jest łatwo dostac,również pantofle,jak kupułam synkowi (20 miesiecy) tu w Uk pantofle to mały zacza nózki wykrecac na boki,wiec kupuje pantofelki tylko w Polsce.
Asia.

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2010-01-19 22:16:41 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2010-01-19 22:32:56 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Fokusmok

Post #7 Ocena: 0

2010-01-20 18:26:33 (15 lat temu)

Fokusmok

Kobieta

Z nami od: 19-01-2010

Dziekuje wszystkim za opinie.:-)

Rowniez myslalam o bucikach Bartek lub akcesoriach do chrztu. W Polsce (i rowniez za granica) coraz bardziej popularna staje sie marka Coccodrillo. Ceny wydaje mi sie sa zbilzone do tych tutaj w Anglii i jakosciowa sa bardzo dobre. Chcialbym nie tylko przyciagnac uwaga rodakow:-D, ale rowniez i tubylcow;-). I jeszcze jedno pytanko, myslam nad lokalizacja(Londyn). Macie jakies wizje?

Pozdrawiam
Fokusmok

Do góry stronyOffline

NicoMag

Post #8 Ocena: 0

2016-04-14 16:42:49 (9 lat temu)

NicoMag

Kobieta

Z nami od: 14-04-2016

coccodrillo jest drogie jak na normalną osobę w Polsce więc skoro w Uk Polacy kupują coś w primarku czy funciaku to kurcze tego nie kupią. poza tym u nich franczyza nie jest tak kolorowa.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,