MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Oświadczenie

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 6 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

Str 6 z 9

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

RavenSoul

Post #1 Ocena: 0

2009-11-15 23:33:52 (16 lat temu)

RavenSoul

Mężczyzna

Z nami od: 13-11-2008

chwila, chwila, bo dociekliwa ze mnie męda... To kim właściwie jest ten nasz prowokator? (nie piszcie ,że pajacem, bo to akurat wiem ;-))
Coś mi się mocno w jego "timeline" nie zgadza.
Nie chce mi się tu cytatów jego wklejać ale podsumujmy:
-Studia skończył w 2005 ( prawnicze? buahaha)
-w wojsku był porucznikiem (z tego co pamiętam to podoficerka więc trzeba być po studiach) poza tym porucznicy to termity chyba i nie dostaje się go ot tak zaraz po podoficerce ale mogę się mylić)
- potem jest prawnikiem znów (na którego nas nie stać, hehe)
- przedsiębiorcą? ("zatrudniałem już inteligentnych budowlańców)
- na koniec jest dziennikarzyną gazety wyborczej o tym samym nicku
- a teraz jest kobiecym alter ego straszącym nas , samym sobą :-o

Wiec albo jest trepem, albo dziennikarzem, albo prawnikiem, albo trollem.... najpewniej tym wszystkim
Diagnoza jest prosta: schizofrenia zaawansowana
Jeśli Webmaster nie kłamie (a nie widzę powodu dla którego miałby to robić) to wręcz potwierdzona
Teraz pytanie: czy to zaraźliwe i czy przenosi się drogą digital download, bo jeśli tak, to jesteśmy w niebezpieczeństwie :-o

I cytacik dla gwiazdy dnia: "Jeśli modlisz się do boga to jesteś wierzący, jeśli bóg ci odpowiada to masz schizofrenię" :-]

[ Ostatnio edytowany przez: RavenSoul 15-11-2009 23:56 ]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #2 Ocena: 0

2009-11-15 23:41:15 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Marszalka

Post #3 Ocena: 0

2009-11-16 00:54:19 (16 lat temu)

Marszalka

Kobieta

Z nami od: 15-11-2009

Zdecydowałam się zrobić rozpiskę z tego wywiadu, bo według mnie był to właśnie wywiad obnażający Wasze słabości.

Aha mam neostradę więc moje IP zmienia się co chwilę więc mało prawdopodobne bym miała to samo IP co rzekomy redaktor.

Było pytanie, raczej normalne.

Cytat:

2009-11-13 18:48:19, konto usunięte napisał(a):
Hej co się dzieje gdy jedziemy bez biletu, czy u Was w Londku są jacyś konduktorzy, co robią z obcokrajowcami - pytam z ciekawości, bo według przepisów raczej nie da się obcokrajowca zmusić do uregulowania opłaty za przejazd, szczególnie jeśli jest spoza uni europejskiej.

Pierwsza głupia odpowiedź.

Cytat:

2009-11-13 22:27:28, krakn napisał(a):
jeżeli wogóle uda ci się wejsć do autobusu, lub przeskoczyć bramki, owszem są kontrole, często policja obstawia cały przystanek autobusowy czy tez kolejowy. bardzo kolorowo, wtedy jest :)

do środka wchodzi kilku kontrolerów i kilku policjantów , kontrolerzy sprawdzają bilety, a policja jest, jak by ktoś miał jakieś uwagi :>
Ci co nie mają biletu lub mają jakiś problem są wyprowadzani z autobusu i przekazywani tym na zewnątrz.

Bywa że dzieciaki są przeszukiwane, przy okazji, na rzecz posiadanie czegoś niedozwolonego, czy to noży czy też chemii.

Nie ma znaczenia czy jesteś z uni czy nie, jak nie zapłacisz od razu to po prostu cię zabierają w bezpieczne miejsce.

Chyba w Rosji w ten sposób się to odbywa.

Cytat:

2009-11-13 22:27:28, krakn napisał(a):
jak gówniarzeria jedzie do/ze szkoły (choć chyba teraz mają bilet za free nie wiem)

Oto pierwsza słabość, żeby dzieci nazywać w ten sposób trzeba być zwyczajnym gburem.

Następna idiotyczna odpowiedź.

Cytat:

2009-11-14 01:38:14, -Golec- napisał(a):
Dokładnie, pytanie nie ma sensu dla każdego kto kiedykolwiek był na zachodzie.
Bez biletu nie wejdziesz i tyle. Chyba że siłą, ale wtedy siłą cię też wyprowadzą :)

Otóż autor mógł nie być na zachodzie, pytanie jest normalne, sensowne, zaś wyprowadzanie siłą nie istnieje w cywilizowanym kraju.

Tutaj jeden z czytelników napisał jak to jest, mimo to olaliście to.

Cytat:

2009-11-14 11:47:08, Richmond napisał(a):
W Londynie sa tez autobusy przegubowe i nie ma problemu, zeby wsiasc bez biletu. To samo na niektorych stacjach kolejowych.

Jak ktos nie chce placic to robi to na wlasna odpowiedzialnosc. Do kary doliczaja tez koszt biletu.

Właśnie, nikt cie nie będzie na siłę wywalał, ciekawe co wy czytacie.

To już kompletna kompromitacja, moim zdaniem o to autorowi chodziło by doprowadzić do tego typu postów.

Cytat:

2009-11-14 18:14:17, ironiqus napisał(a):
Kolejny durny post z serii: TheArt z rodzina w podrozy na koniec swiata" ...
Zaczynasz byc zalosny.
O ile pierwsze posty z pytaniem co w Londynie warto zobaczyc byly normalne, to jakosc twoich pytan zjechala juz na samo dno.
Siedz w domu, bo cie najwyrazniej nie stac na podroz do Londynu.
Od razu odpowiem tez na pytanie: tak, mozna poprosic w restauracji o napelnienie termosu wrzaca woda.

Następny mądry inaczej.

Cytat:

2009-11-14 18:36:48, El_zvis napisał(a):
Tylko, ze jazda bez biletu nie jest wykroczeniem, a przestepstwem. A to jest troche istotna róznica. Przy czym, kazda spolka ma odmienne przepisy odnosnie gapowiczow, i czesto jest tak, ze bilet w pociągu można kupić u konduktora - tak się dzieje w większości pociągów dalekobieżnych. W przypadku stawiania oporu, bądź lżenia konduktora, to już bez wątpienia wezwana zostanie milicja.
U nas w mieście czasami wieszaja listę osób przyłapanych bez biletu ("swojskie" nazwiska też tam są wymienione), wymienionych z imienia i nazwiska oraz miejsca zamieszkania. No i jest potem problem z zaciągnięciem kredytu - no i oczywiście ma się "przeszłość kryminalną".

Tylko idiota by w to uwierzył, wywieszanie nazwisk z danymi, uśmiałam się przy tym. To nawet w PRLu by nie przeszło.

Cytat:

2009-11-14 21:39:54, krissotrent napisał(a):
PS. Czy pytanie o wrzątek i termos też związane jest z EURO 2012? Czy tylko dlatego, że prowadzisz punkt gastronomiczny?

Wyśmiewanie to rzecz normalna tych na obczyźnie, któzy mają ugodzone ambicje. Znów słabość.

Cytat:

2009-11-14 22:33:31, marciniak napisał(a):
A czy łapią za fraki za jazdę bez biletu? Nie, nie łapią tylko zastawiają drogę i dzwonią po policję albo kierownik zamyka drzwi jak zrobisz awanturkę i czekacie wspólnie na policję. Więc jak złapią to należy być grzecznym i miłym bez wyzywania i wrzasków, bo w tym kraju nie jest to tolerowane i jest to karane.

Tu bzdury przewleczone wymysłami.

Czy nadal uważacie się za mądrzejszych od niego, bo według tego zwyczajnie polegliście. Właściwie to wstyd mi za takich Polaków, to przez Was mają o nas swoistą opinię za granicami. Wierzę, że pisali do niego ci mądrzejsi użytkownicy forum, którzy nie marnują nerwów na rozmowę z wami. Mam też teraz pewność że to był wywiad, prowokacja dziennikarska. Oby ten artykuł się ukazał, będzie to podsumowanie tego co prezentujecie.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #4 Ocena: 0

2009-11-16 00:59:40 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Marszalka

Post #5 Ocena: 0

2009-11-16 01:02:41 (16 lat temu)

Marszalka

Kobieta

Cytujesz całą wypowiedź żeby napisać głupotę, istna Barbie.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #6 Ocena: 0

2009-11-16 01:04:58 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #7 Ocena: 0

2009-11-16 01:10:03 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

marcinb

Post #8 Ocena: 0

2009-11-16 01:11:43 (16 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Marszalek - a co ty w ogole chcesz udowodnic?

Zaczales batalie z calym forum i watek wyglada uosobienie Syndromu Oblezonej Twierdzy. Przejrzalem odpowiedzi udzielone forumowiczom a opublikowane przez ciebie powyzej i mieszcza sie w kategorii jezyka potocznego.

Z mojego punktu widzenia wyglada to jakbys prowokowal uzytkownikow forum a potem na sile szukal mniejszych czy wiekszych bledow tudziez niescislosci - a kwestia otwarta pozostaje pytanie: PO CO?

Napisz czego oczekujesz od Forum i Forumowiczow.

poz,
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer SkypeNumer gadu-gadu

HorryPortier

Post #9 Ocena: 0

2009-11-16 01:16:50 (16 lat temu)

HorryPortier

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 26-07-2009

Ty!!"madry inaczej",to bylo do Ciebie trollu jeden!Nie uzywaj moich sformulowan bucu!A najlepiej,to sie moze przespij i nie wracaj.Amen

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Marszalka

Post #10 Ocena: 0

2009-11-16 01:16:59 (16 lat temu)

Marszalka

Kobieta

Tylko o to jak się zachowujecie, przecież to nie przystoi nawet ćpunom pod nocnym. Zobacz jak to wygląda, przekleństwa co post, wulgaryzamy jako przecinki, wstyd dla naszego kraju że te miernoty emigrują. Chociażby ten ironiqus czy marciniak, przecież w normalnej sytuacji dawno by wylecieli, ta Barbie to zakała dla kobiet, zresztą róbcie co chcecie, tylko zastanów się dlaczego ci mądrzejsi się tu nie wypowiadają, tylko dzieciaki bądź głupie blondi. Się dziwić potem, że Anglik czy Niemiec ma nas za śmiecie, sami sobie tę nalepkę tworzymy.

[ Ostatnio edytowany przez: Marszalka 16-11-2009 01:23 ]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 6 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,