Str 2 z 3 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2009-11-08 09:39:03 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #2 Ocena: 0 2009-11-08 09:41:50 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krunschwitz | Post #3 Ocena: 0 2009-11-08 09:43:11 (16 lat temu) |
Z nami od: 21-05-2006 Skąd: trzeci kamień od Słońca |
Jeżeli byłaś na lotnisku City to byłaś w Londynie.Jeżeli an jakimkolwiek innym,włącznie z Heathrow to nie byłaś w Londynie...
![]() ![]() ![]() Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.
|
Malahai1983 | Post #4 Ocena: 0 2009-11-08 09:50:43 (16 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2009 Skąd: Manchester |
A moim zdaniem to wygląda jak plan tzw. chińskiej wycieczki, biegiem przez całe miasto, szybko fotka przy każdym zabytku i biegiem do następnego, bo nie nadążysz za swoim grafikiem. Tak, dodał bym coś na Twoim miejscu do tego planu - co najmniej dwa dodatkowe dni na zobaczenie tego wszystkiego, żebyś nie musiał z zegarkiem latać i żebyś rzeczywiście coś zobaczył w tym mieście. No, chyba że chodzi tylko o 'odchaczenie' Londynu z listy miejsc do zobaczenia, jeśli tak to plan jest świetny.
'Boze chron mnie przed przyjaciolmi, bo z wrogami sam sobie poradze'
|
Post #5 Ocena: 0 2009-11-08 10:02:45 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
Milusia | Post #6 Ocena: 0 2009-11-08 10:48:44 (16 lat temu) |
Z nami od: 07-11-2007 Skąd: Greenhithe :) |
TheArt powiem krotko, jesli nie jestescie maratonczykami to moze wam byc ciezko zrealizowac ten plan. A nawet jesli wam sie uda, to pytanie czy ktos sie bedzie przy tym dobrze bawil???
Zakladajac jakies korki w Londynie, male opoznienie metra lub po prostu przerwe na odpoczynek nie zrealizujecie polowy planu. Do mnie w tamtym roku przyjechal brat z corka na 5 dni i moge Cie zapewnic, ze nie wszystko zwiedzili z twojej listy a nalazilismy sie jak szaleni i po prostu padalismy wieczorami ze zmeczenia. Dobrze, ze starasz sie wszystko zaplanowac. Ja tez robilam liste przed przyjazdem rodziny, zeby o niczym nie zapomniec. Dobrze jest miec plan ale chlopie, nie co do minuty... ![]() jewelleryjunction co uk
|
Post #7 Ocena: 0 2009-11-08 11:43:30 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #8 Ocena: 0 2009-11-08 12:23:06 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Adacymru | Post #9 Ocena: 0 2009-11-08 13:17:22 (16 lat temu) |
Konto usunięte |
|
Anthrax | Post #10 Ocena: 0 2009-11-08 18:11:15 (16 lat temu) |
Z nami od: 31-01-2009 |
Cytat: 2009-11-08 11:43:30, Mazury napisał(a): Dla mnie ta wycieczka to jest na dachu owego autobusu turystycznego. Oni mają opracowane takie trasy,że bez problemu można by do programu park w Greenwich i Ogrody Kew dodać. Nie jest to tylko kwestia smaku, o których się nie dyskutuje, lecz różnicy pomiędzy ludźmi odnośnie intensywności doznań i stymulacji zmysłów. Ja mieszkając w Slade Green, czyli prawie w Londynie, nigdy takim wycieczkowcem się nie przejechałem, byłem za to atrakcją dla turystów: na London Naked Bike Ride 2007, demostracje antywojenne, w obronie Palestyny lub Rospudy. Poza tym: TheArt -> może do jakiejś galerii byśmy poszli, zamiast Muzeum Szerloka Holmesa? Najważniejsze pytanie: Do you speak English? Jeśli nie, to poza region dworca Victoria bym się samemu nie zapuszczał... k. ![]() ![]() ![]() a w sumie to nie wiadomo czy sie smiac czy plakac po takich wpisach nie znasz jezyka to siedz w domu? odnosze wrazenie ze co drugi kto sie w watkach Artka wpisuje stara sie jak najbardziej mu pomysl przyjazdu obrzydzic i wyperswadowac wypady do stolic europy i innych ciekawych miast to normalka (przynajmniej dla normalnych ludzi) - jesli Polak chce sobie pobyc turysta przez 2 dni w Londynie to czemu go do tego zrazac? po to zostaly stworzone autobusy turystyczne zeby wlasnie wycieczkowicze przybywajacy do miasta a 1-2-3 dni mogli jak najwiecej zobaczyc w ograniczonym czasie. Nikt nie twierdzi ze maja miasto poznac jak wlasna kieszen. Bilet na taki autobus jest wazny 24 godziny, mozna wysiadac na kazdym przystanku, obejrzec to co sie chce z zewnatrz lub wewnatrz, i jechac dalej. Zreszta takie autobusy jezdza po wielu stolicach i miastach europy - chyba rzadko sie wybieracie na city breaks, bo byscie wiedzieli jak to dziala. -----------.Bee alive!!..: w w w. s a v e o u r b e e s. o r g. u k ---------------------
Support Bacteria - It's The Only Culture Some People Have
|