MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Umowa z BT

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Superlover

Post #1 Ocena: 0

2009-10-27 19:27:02 (16 lat temu)

Superlover

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 21-03-2009

Cytat:

2009-10-26 15:35:45, masqar napisał(a):
SKY - od samego początku, kojarzy mi się tylko z telewizją satelitarną, która to od dawien dawna oferowała i oferuje programy TV satelitarnej.
Jak mówisz "ktosktos", że to najgorszy usługodawca internetu, to jedynie co się mogę spodziewać po tej firmie to, że (mogę się mylić) internet ma po przez satelitę; Down-stream za pomocą konwertera, a Up-stream, za pomocą modemu, który przekazuje sygnał po linii telefonicznej (chyba, że klienci dostają transwerter, choć to wydaje mi się "przyszłościową technologią", za pomocą której odbywa się całkowity przekaz Down-Stream jak i UP-Stream.

owszem calkowicie sie mylisz

net dostarczany jest przez sky identyczna technika jak u innych operatorow tzn. ADSL
Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość zostanie świnią :)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

masqar

Post #2 Ocena: 0

2009-10-28 18:03:17 (16 lat temu)

masqar

Mężczyzna

Z nami od: 05-08-2008

Witam ponownie,

Właśnie udało mi się zrezygnować z BT, w dostępie do internetu i telefonu stacjonarnego. Umówiłem się z nimi, że z dniem 04 listopada bieżącego roku dojdzie do odłączenia mojej sieci.

Koszt jaki mam do zapłacenia za zerwanie umowy kształtuje się następująco:
£107,45 - za internet, który prawidłowo, umowa powinna skończyć się z pierwszym lipca 2010 roku.
£50,80 - za zerwanie umowy z telefonią stacjonarną (też 01 lipiec 2010).

Więc koszt nie jest jeszcze taki astronomiczny, bo spodziewałem się, że wyniesie więcej; czytając posty na tym forum.

pozdrawiam,
masqar
...na początku był chaos. Z Chaosu wyłonili się pierwsi bogowie: Uranos - Niebo i Gaja - Ziemia. I tak już pozostało :)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer ICQNumer AIMNumer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,