MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Hazardziści

« poprzednia strona

Strona 12 z 12 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 10 | 11 | 12 ] - Skocz do strony

Str 12 z 12

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

boszka8

Post #1 Ocena: 0

2016-01-06 11:29:02 (9 lat temu)

boszka8

Kobieta

Z nami od: 08-08-2014

Kazdy powód jest dobry i z dobrobytu tez można popaść w hazard.Wszystko mieć i jeszcze grac to już rozbój w biały dzień ,czego to mój nie wymyślał książkę bym mogla napisać.Dla mnie są to ludzie chorzy z pokręconą psychika.Kłamią ,kręcą ,kradną ,zastawiają i brzydzą się tym a i tak dalej graja.Chodziliśmy do AH ale to wszystko na krotka metę. Niby chce zerwać a ciągnie do piekiełka.Na dzień dzisiejszy ma brak dostępu do gotówki,w pracy i znajomi wiedza ze jest chory to nie pożyczą a jak zegarek zastawi to wiem ze tylko raz to zrobi bo drugiego nie ma a pierwszego nie wykupi . Grac można ale z głową a tu się człek zatraca i zapomina o Bożym świecie. Rece opadają jakie historie mogą wymyślać a ja w to wszystko wierzyłam ale przez te krętactwa dużo się nauczyłam ale tez dużo straciłam. Mogę powiedzieć 50 na 50 ot taki bilans ale rękę na pulsie muszę mieć, karty zablokowane i dokumenty przy sobie.Takie jest życie raz lepiej a raz gorzej.Co najlepsze w graniu nie ma kumpli tak jak ma się np. do picia. Pozdrawiam .

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ChrisCov

Post #2 Ocena: 0

2016-01-07 18:24:44 (9 lat temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Z nami od: 18-12-2008

Cytat:

2016-01-06 11:29:02, boszka8 napisał(a):
Kazdy powód jest dobry i z dobrobytu tez można popaść w hazard.Wszystko mieć i jeszcze grac to już rozbój w biały dzień ,czego to mój nie wymyślał książkę bym mogla napisać.Dla mnie są to ludzie chorzy z pokręconą psychika.Kłamią ,kręcą ,kradną ,zastawiają i brzydzą się tym a i tak dalej graja.Chodziliśmy do AH ale to wszystko na krotka metę. Niby chce zerwać a ciągnie do piekiełka.Na dzień dzisiejszy ma brak dostępu do gotówki,w pracy i znajomi wiedza ze jest chory to nie pożyczą a jak zegarek zastawi to wiem ze tylko raz to zrobi bo drugiego nie ma a pierwszego nie wykupi . Grac można ale z głową a tu się człek zatraca i zapomina o Bożym świecie. Rece opadają jakie historie mogą wymyślać a ja w to wszystko wierzyłam ale przez te krętactwa dużo się nauczyłam ale tez dużo straciłam. Mogę powiedzieć 50 na 50 ot taki bilans ale rękę na pulsie muszę mieć, karty zablokowane i dokumenty przy sobie.Takie jest życie raz lepiej a raz gorzej.Co najlepsze w graniu nie ma kumpli tak jak ma się np. do picia. Pozdrawiam .

Mnie osoba udzielająca się mocno w tym temacie przekręciła na ponad 700 funtów i potem usunęła konto z MW. (xxxxxxx )
Handlowaliśmy sprzętem elektronicznym na Amazonie i eBayu. Ja inwestowałem swoje pieniądze w towar (90% wkładu), a ona wynajdywała rzeczy, którymi można handlować (tu z kolei 90% jej wkładu). Poza tym ja kontaktowałem się z klientami, bo jej poziom języka angielskiego nie dorastał do poziomu dziecka z polskiej szkoły podstawowej. Wydawało mi się to wprost szokujące, że po bodajże 6 latach pobytu można być wciąż tak cienkim z angielskiego. Totalne dno. Mąż też chyba mistrzem nie jest, skoro napisałem mu prośbę o urlop w języku angielskim. Gdy inwestowała w towar "astronomiczną" w wysokości 300 funtów, to potem musiała pożyczać ode mnie 50, bo brakowało jej pieniędzy. Z tym, że szybko oddawała. Po sprzedaniu resztek towaru, napisała mi maila, że nie ma pieniędzy, bo wszystko przegrała na urlopie w Polsce i że mi wszystko w ciągu 3 miesięcy odda. Oddała 300 funtów. Od tego czasu minęło już bodajże 5 lat i jestem ponad 700 funtów w plecy. Podaję imię i nazwisko celowo, żeby uważać na tego przekręta i nic jej nie pożyczać.

Uwaga moderatora: Post edytowany zgodnie z regulaminem forum (11+1)

A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

debilzycia1

Post #3 Ocena: 0

2016-11-15 10:35:31 (8 lat temu)

debilzycia1

Mężczyzna

Z nami od: 15-11-2016

Witam.

Mam problem z hazardem. gram nalogowo ok. 2 lat. narobilem sobie straszne dlugi przez to. potrzebuje pomocy specjalisty zeby sobie z tym poradzi , niestety sam nie dam rady. Obecnie jestem w Anglii wyjechalem eby zarobic wiecej. Czy mozna znalesc tutaj polsko jezyczna pomoc w leczeniu uzaleznienia od hazardu ?

dziekuje za odpowiedzi I Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Strona 12 z 12 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 10 | 11 | 12 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,