Str 2 z 2 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2009-09-16 19:53:39 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
ania_caterham | Post #2 Ocena: 0 2009-09-16 20:20:33 (16 lat temu) |
Z nami od: 06-05-2007 Skąd: Caterham |
Yoanna ... musisz probowac skladac aplikacje wszedzie. Zagladaj na strony sklepow, bo jak juz dziewczyny wspomnialy niektore sklepy maja aplikacje online. Inne oglaszaja sie w samych sklepach. Niestety sytuacja na rynku pracy jest jaka jest i nie ma zbytnio w czym przebierac. A to, ze w sklepach nie przyjmuja CV jesli nie maja akurat wakatow jest prawda. Po co mieliby brac Twoje CV jesli trafi prosto do kosza? Jakby zbierali je caly czas szybko zrobilaby sie pokazna sterta ... zupelnie niepotrzebnie. Powodzenia
|
Milusia | Post #3 Ocena: 0 2009-09-16 20:21:25 (16 lat temu) |
Z nami od: 07-11-2007 Skąd: Greenhithe :) |
Moja rada jest taka, zwroc uwage komu zostawiasz swoje CV. Staraj sie uderzac do managerow lub team leaderow niz do zwyklych pracownikow. Nadaj zyjemy w kryzysie i uwierz mi, wiekszosc pracownikow pozbedzie sie twojego CV jak najszybciej w obawie przed utrata pracy. Ot taka ludzka mentalnosc, sama widzialam to wiele razy.
Poza tym upewnil sie, ze twoje CV i list motywacyjny sa naprawde silne. Jesli masz doswiadczenie, podkresl to odpowiednio. Sa miejsca gdzie mozesz zweryfikowac swoje CV, polecam np. Reed, musisz sie zarejestrowac a potem mozesz zadzwonic na podany numer i przedyskutowac slabe strony swojego CV (jesli oczywiscie takie sa). Czasem mozna sie dowiedziec ciekawych rzeczy i spojrzec na sprawe z zupelnie innej strony. No i tak jak pisali inni, wysylac zgloszenia on-line. Kazdy wiekszy sklep ma swoja strone a na niej formujarze zgloszeniowe. Powoli zblizaja sie swieta, wiec w sklepach bedzie mnostwo etatow. Chyba juz gdzies widzialam "Christmas temp". Co prawda pozycje tymczasowe ale zawsze istnieje szansa ze Cie zostawia jesli sie wykazesz. To tyle co przyszlo mi do glowy, no i wysylaj jak najwiecej podan, w koncu ktos sie odezwie. jewelleryjunction co uk
|
Post #4 Ocena: 0 2009-09-16 21:24:36 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #5 Ocena: 0 2009-09-16 22:14:38 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|