MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Ciaza w Londynie

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

MALPCZURA1234

Post #1 Ocena: 0

2009-09-15 13:39:55 (16 lat temu)

MALPCZURA1234

Kobieta

Z nami od: 15-09-2009

Witam, wiem, ze napewno ten temat gdzies juz byl poruszany na mojej wyspie, ale chcialabym dostasc swieze info. Mieszkam w zachodnim Londynie na Northolt i bardzo prosze o porady na temat:

- Gdzie przeprowadzic badania przed ciazowe? Nie za bardzo lubie mojego GP, moze wybrac jakas polska przychodnie?

- Gdzie sie udac jak sie zajdzie w ciaze? Wybrac polskiego ginekologa (z tego co troche slyszalam nie maja tu dobrej opini) czy angielskiego? Moze mozecie mi kogos polecic? Wolalabym posluchac raczej dobrych opini niz slyszec do kogo nie isc;

- Jesli sie wybiera polskiego ginekologa prowadzacego ciaze to gdzie przebiega porod? Jestem bardzo zainteresowana porodem w wodzie, czy ktos moze polecic gdzie to robia?

- Ktory ze szpitali polecacie najbardziej w tej sprawie, jakies nazwiska lekarzy?

Z gory dziekuje za wszystkie posty.
xxxxxxxxxx
-

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

roztocz

Post #2 Ocena: 0

2009-09-15 15:31:19 (16 lat temu)

roztocz

Mężczyzna

Z nami od: 23-05-2007

faktycznie watkow na ten temat bylo juz troche, ale po krotce:

-jesli chcesz sobie zrobic dodatkowe badania u polskiego ginekologa, na Greenfordzie jest polska przychodnie (wizyta + USG 100 funtow), jesli chcesz zeby Twoja ciaza byla w calosci prowadzona przez polskiego lekarza bedzie Cie to kosztowalo fortune (zwlaszcza z porodem)
- moja zona rodzila w Ealing Hospital, maja tam jeden pokoj z wanna do rodzenia ale po pierwsze musisz miec szczescie zeby byla wolna a po drugie do porodu w wodzie kwalifikuja sie tylko kobiety u ktorych ciaza przebiega absolutnie idelanie bez zadnych komlikacji lub ryzyka
- co do opinii o tym szpitalu sa rozne wg mnie generalnie nie jest zle ale tez nie mozesz za wiele oczekiwac od publicznej sluzby zdrowia, w trakci porodu wiele zalezy od tego na jak polozna trafisz
Praca - to bardzo prymitywny sposob spedzania czasu.

Do góry stronyOffline

AGALON

Post #3 Ocena: 0

2009-09-15 15:50:02 (16 lat temu)

AGALON

Konto usunięte

Powinnas zaczac od przejrzenia forum, zwlaszcza tematu Bede mama, jestem mama sa tam tysiace wypowiedzi,takze znajdziesz napewno odpowiedzi na swoje pytania.
I w razie czego wyszukiwarka.

Do góry stronyOffline

MALPCZURA1234

Post #4 Ocena: 0

2009-09-15 19:46:12 (16 lat temu)

MALPCZURA1234

Kobieta

Z nami od: 15-09-2009

Dzieki, sama juz nie wiem, mam jeszcze czas wiec napewno sprobuje przejzec te tysiace postow na ten temat, ale jesli ktos jeszcze chce cos dodac to bardzo dziekuje xxx

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,