MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Gdzie kupić kosmetyki dla niemowlaka w Londynie?

« poprzednia strona

Strona 4 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 4 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

anna69

Post #1 Ocena: 0

2009-08-11 13:31:21 (16 lat temu)

anna69

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

dobra podsumowujac:
zadales pty otrzymales od ze w tesko asda itp - na bank robsz gdzies tam zakupy - nie problem sie przejsc po dodatkowej alejce -a ty wyskakujesz ze po 6dniach pracy jestes padniety - i nie masz checi ruszyc tylka... - to co mamy ci podaj konkretne produkty i ich ceny??

jesli robisz kalkulacje ile to wynosi - ok ja to rozumiem - ale np dla mnie kupienie proszku do prania za 7 jet lepsze niz asda make za 4 bo ten za 7 starczy mi na dluzej, nie zniszcy ubran i dopierze - wiec jednorazowo wydam wiecej ale oszczedzam w sumie....nie wszytscy maja takie podejscie...do tego ja np nie preferuje kupiwac przez net - bo plyny itp musze powachac, scierki dotkanc....

ja takze mniej wiecej obliczam moj budzet i ooo superlower udaje mi sie go dochowac - umiem powiedzec ile mneij wiecej potzrebuje wydac - a chodze do kina resaturacji itp - nie zarabiam kokosow a stac mnie na normalne zycie - lecz zapewne gdybym nie robila planu budzetu to bym miala dlugi.....

a do autora jeszce - nie mow gdzie moge sie wypowiadac a gdzie nie, nie jestem wredna ani nie obroslam w piorka, oszcednosc i ceny produkto to pojecie wzgledne, tak samo jak ich jakosc...wiec ruszyc wozek w iny dzial w sklepie a zobaczysz jak to malo czasu zajmuje,....czasem lepiej dostac wedeke i ruszyc sie w niedzile...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Superlover

Post #2 Ocena: 0

2009-08-11 14:34:35 (16 lat temu)

Superlover

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 21-03-2009

Cytat:

2009-08-11 12:13:26, grazia1102 napisał(a):
Cytat:

2009-08-11 11:58:15, Superlover napisał(a):
Akurat uwierzę że grześ będzie kupował te manele dla dziecka
żona się tym zajmie jak przyjedzie
On tylko chce zrobić kosztorys żeby wyliczyć co do pena czy mu 1300 funtów wystarczy na miesiąc
przykro mi ale tak się nie da kolego
ZAWSZE wydasz wiecej niz planujesz

Czy jest cos w tym zlego ze wylicza co gdzie i jak? Nie sadze...zarabia 1300,chce sprowadzic zone i dziecko i martwi sie chlopak czy mu wystarczy!!!!!
Do cholery jasnej nie kazdy tutaj zarabia kokosy :-Y:-Y
Nie zrozum mnie zle Superlover, ale jezeli Ty zarabiasz wiecej i niekoniecznie zastanawiasz sie nad tym czy ci starczy do pierwszego to nie nabijaj sie z innych...

To chyba ty mnie źle zrozumiałaś, bo wcale nie zarabiam więcej.
Nie zastanawiam się czy mi starczy do pierwszego, ale ciągle tonę w długach, o czym btw. już pisałem na forum

Chodziło mi o to że na postawione pytanie: zarabiam tyle i tyle
a teraz powiedzcie mi ile wydam i ile mi zostanie
nie da się udzielić odpowiedzi
jeszcze mogę zrozumieć gdy pisze tak ktoś z Polski kto nigdy tu nie był
ale w tym przypadku tak nie jest

[ Ostatnio edytowany przez: Superlover 11-08-2009 14:45 ]

Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość zostanie świnią :)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Natalja

Post #3 Ocena: 0

2013-04-22 15:35:17 (12 lat temu)

Natalja

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 24-12-2012

Myślę, że warto korzystać z serwisów internetowych, które posiadają bazę sklepów online z różnych branż. Dzięki temu szybko można znaleźć sklep oferujący produkt, który nas interesuje, bez konieczności wyszukiwania pojedynczych sklepów w sieci.

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,