MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

27/07/2009 - prawdopodobna akcja militarna na terenie USA!

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 3 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

lupus33

Post #1 Ocena: 0

2009-07-26 14:25:21 (16 lat temu)

lupus33

Mężczyzna

Z nami od: 25-07-2009

Do osób, które nie zajmują się zawodowo szydzeniem ze wszystkiego, co niezrozumiałe i nowe:

Nie jestem wyznawcą teorii spiskowych, zawodowym tropicielem spisków ani też człowiekiem bezkrytycznie przyjmującym wszystko, co przynoszą media.
Sprawa sztucznie wywołanej pandemii oraz planowanych szczepień przymusowych zaitrygowała mnie jednak z powodów, które wymieniłem w jednym z moich pierwszych wpisów w tym wątku. I dopóki nie poznam oficjalnej opinii sądów zajmujących się pozwem Jane B. (oraz innych osób) w sprawie skażonych szczepionek, mam prawo się obawiać i poddawać w wątpliwość celowość szczepień przymusowych.

Najbardziej intrygującym z ostatnich oficjalnych wydarzeń jest nadanie (17/07/2009) przez amerykańską sekretarz Departamentu Zdrowia i Opieki Socjalnej, Kathleen Sebelius, immunitetu prawnego producentom szczepionek, który czyni je BEZKARNYMI w przypadku jakichkolwiek powikłań czy śmierci w wyniku szczepień i uniewmożliwi poszkodowanym wszczęcie roszczeń odszkodowawczych.

NIGDY nie szczepiłem się przeciw grypie i w ciągu kilkunastu ostatnich lat zachorowałem na nią dwa razy. Znam osoby przyjmujące szczepionki regularnie i równie regularnie chorujące.
Rzecz w tym, aby nie odebrano nam prawa wyboru przy podejmowaniu decyzji o przyjmowaniu szczepionek. A zanosi się na to, że już wkrótce to prawo zostanie nam odebrane (proszę o zapoznanie się z odpowiednim dziennikiem ustaw z ubiegłego roku, zawierającym przepisy mające zastosowanie podczas pandemii - m.in. kara grzywny do 10000zł dla każdego, kto odmówi przyjęcia szczepionki w czasie pandemii; nieuiszczenie tej opłaty - ilu Polaków będzie na to stać - skutkować będzie karą więzienia, gdzie do szczepienia pod przymusem tak czy inaczej dojdzie).

JA nie zamierzam grać w rosyjską ruletkę przy użyciu karabinu maszynowego.

Dodatkowo: opublikowana przez The Times wypowiedź Jonathon’a Porritt’a, jednego z głównych doradców premiera WB Gordona Brown’a na temat konieczności zmniejszenia populacji Wielkiej Brytanii do 30 milionów:
http://www.timesonline.co.uk/tol/news/politics/article5950442.ece

Do dyżurnych prześmiewców “MW”:

Dobrze wykonujecie swoją pracę, good men!
Jednak kontynuowanie polemiki z Wami jest bezcelowe. Dlatego że do prowadzenia konstruktywnego dialogu potrzeba conajmniej dwóch osób wykazujących się wysoką INTELIGENCJĄ, OTWARTOŚCIĄ umysłu oraz umiejętnośćcią uważnego WYSŁUCHANIA argumentów strony przeciwnej.
Natomiast większość z Was nie spełnia conajmniej dwóch z wymienionych warunków i zamiast tego zachowuje się jak grupa trzylatków, tupiących i krzyczących, gdy są z jakiegoś powodu niezadowolone, na przykład z powodu niemożności zrozumienia czegoś.
Rozmowę z Wami uważam za zakończoną.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2009-07-26 14:27:43 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2009-07-26 15:11:06 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krakn

Post #4 Ocena: 0

2009-07-26 15:59:42 (16 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

hm, no oi popatrz, nie doczekał północy, już w południe zwinoł żagle obraził się zabrał zabawki i z hukiem opuścił piaskownice,
kurde a jak jutro będzie ten atak?
a ja mam chyba z 5 dolarów, kurcze czyżby podzieliły los "bonów wizowych PKO" w kwocie 10$ które gdzieś tam w Polsce się jeszcze poniewiera?
ech
Sądze że gdy nie wypali ci z USA to zająłbym się Koreą północną, tam się dopiero dzieje, np gdy kogoś, wezną za politycznego, zabija się nie tylko jego i jego rodzinę ale i sąsiadów z 5 domów w okolicy. Jeden z uciekinierów, były strażnik obozu koncentracyjnego, sam się przyznał że wymordował w jeden dzień 35 osób.
Na rewolucje w tym pokoleniu nie ma szans, ale kto wie?
pomożecie, czy raczej szukamy ufo?
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #5 Ocena: 0

2009-07-27 06:12:27 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2009-07-27 06:40:03 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krakn

Post #7 Ocena: 0

2009-07-27 06:56:13 (16 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

pamiętaj ze koniec jest zawsze początkiem :)))

mam nadzieje że lupus33 nie zabrał się z stąd na dobre i wyjaśni nam to opóźnienie
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Adacymru

Post #8 Ocena: 0

2009-07-27 08:31:53 (16 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Nie slyszeliscie wiadomosci "z ostatniej chwili"?

W tym roku, ze zgledu na kryzys, akcje militarne na terenie USA ogranicza sie wylacznie do straszenia akcjami.....;-)
Ada

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2009-07-27 11:30:48 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2009-07-27 23:35:52 (16 lat temu)