P.s co ty masz z tą gulą? Ty naprawdę myślisz że w ludziach jest aż tak wielka zazdrość? Trochę śmieszne i słabe jak na dorosłego faceta

Str 2 z 2 |
|
---|---|
gosian | Post #1 Ocena: 0 2021-11-02 09:23:29 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
O jakim przetrwaniu Cris ty mówisz? Przecież cały cyrk nadal trwa i nadal jest wielka niewiadoma co będzie za tydzień. Jak się zakończy wszystko, zniosą restrykcje i ludzie nie będą niewolnikami systemu, wtedy można powiedzieć przetrwaliśmy.. W tej chwili to jest wielki bałagan i oszustwo...
P.s co ty masz z tą gulą? Ty naprawdę myślisz że w ludziach jest aż tak wielka zazdrość? Trochę śmieszne i słabe jak na dorosłego faceta ![]() Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
cris82 | Post #2 Ocena: 0 2021-11-02 10:05:18 (4 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
gosian smieszne i slabe jest twoja proba wbicia szpilki i to ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem najwidoczniej
swojego czasu byla tu sporo postow w ktorych ludzi zalewala krew ze oni musza isc do pracy kiedy inni dostawali pieniadze za nic jakby to byl ich wybor byly pomysly typu skoro my pracujemy to powinnismy byc zwolnieni z testow kwarantanny i inne pierdoly rozhustana gule bylo widac golym okiem : )) wiec to nie jest moja wyobraznia jak im moze tobie rowniez bylo tak zle ze pracowaliscie i dostawaliscie za to kase to mogliscie pakowac toboly i wyjechac wielka krzywda i dramat pracowac i dostawac za to kase niesprawiedliwosc dziejowa! : ))) |
gosian | Post #3 Ocena: 0 2021-11-02 10:16:18 (4 lata temu) |
Pamiętam tą dyskusję. To pokazuje tylko jak ktoś odbiera przeczytane informacje. Nie zauważyłam żeby kogos zalewała krew. Myślę, że wtedy każdy z rozmówców pokazał swój punkt widzenia. Ty to odebrałeś jako gul, zawiść czy jeszcze coś innego.. Ok.
Ja odebrałam tą dyskusję trochę inaczej. Może chodzi to o to ile kto ma w sobie tego skaczącego gula, to tak to odbiera?? Nie wiem ![]() A i nie wiem skąd to przeświadczenie Cris, że skoro ja odp na twoją wypowiedź to odrazu ze szpilą?? Wyluzujcie trochę. MW nie kręci się tylko wokół Crisa i jego guli czy też ich braku ![]() Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
cris82 | Post #4 Ocena: 0 2021-11-02 10:28:50 (4 lata temu) |
no bo tak bylo haha
ludzie mieli prace placili im normalnie ale nie !! pracujemy w pandemi powinnismy miec doplacone ekstra i moc podrozowac na specjalnych warunkach! takie teksty padaly tu co jakis czas ale tych co stracili prace i dochody to nie widzieliscie ... to jest roszczeniowa postawa malych szarych myszek ktore zazdrosza innym i uwazaja ze im nalezy sie wiecej tak jest czy ci sie to podoba czy nie : ) |
gosian | Post #5 Ocena: 0 2021-11-02 10:38:53 (4 lata temu) |
Wydaje mi się że jestes osobą, która mimo braku racji musi lub wydaje mu się że ma zawsze rację.
Także, ok Cris na pewno masz rację ![]() ![]() Milego dnia Ci życzę i kończę dyskusję pomimo że możesz odpisać, bo piszemy nie na temat.. Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
|
|
cris82 | Post #6 Ocena: 0 2021-11-02 10:50:06 (4 lata temu) |
bidulki wszyscy lezeli do gory brzuszkmi i kasa spadala z nieba a oni dostawali pieniadze za wykonana prace to takie nie fair : (
dyjcie im cos! : P |