MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Studia w Polsce czy w Londynie prosze o opinie

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2010-01-15 21:47:40 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

karolinab21

Post #2 Ocena: 0

2010-01-15 22:14:34 (15 lat temu)

karolinab21

Kobieta

Z nami od: 10-01-2009

ja jestem studentka pierwszego roku kierunek accounting and management no i moim zdaniem tutaj jest o wiele lepiej!mam porownanie z Polska(tez filologia angielska) i gdybym miala cofnac czas to wolalabym nie tracic czasu w Polsce choc z drugiej strony te studia daly mi solidna podstawe w postaci znajomosci jezyka, ale obserwujac innych studentow moge z czystym sumieniem stwierdzic ze nie musisz znac jezyka na nie wiadomo jak wysokim poziomie by studiowac tutaj!studia tutaj sa dla mnie wspaniala przygoda i prawdziwa przyjemnoscia a nie jak Polsce meczarnia!pomimo ze sam kierunek do najlatwiejszych nie nalezy ale przy wsparciu ze strony wykladowcow i osob prowadzacych cwiczenia no i odrobiny checi mozna daleko zajsc:)tutaj to oni sa dla nas bysmy mogli sie czegos nauczyc a nie my po to by im dac na sobie zarobic!

Do góry stronyOffline

sebabar

Post #3 Ocena: 0

2010-01-15 22:18:24 (15 lat temu)

sebabar

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 09-01-2010

Ja uczyłem w... jednak w Polsce pracowałem u dwóch ludzi. Jeden miał wykształcenie zawodowe, drugi też... Wierzcie lub nie, dali mi wiedzę jakiej nie daje żadna uczelnia!

Do góry stronyOffline

Strona WWW

karolinab21

Post #4 Ocena: 0

2010-01-15 22:18:38 (15 lat temu)

karolinab21

Kobieta

jesli ktokolwiek ma ochote sie dalej rozwijac i poglebiac wiedze bramy birkbecku stoja dla wszystkich otworem:) ja pracuje na pelen etat i jednoczesnie studiuje. zajecia mam po 3 godziny 3razy w tygodniu od 6 do 9 wieczorem naprawde polecam....

Do góry stronyOffline

karolinab21

Post #5 Ocena: 0

2010-01-15 22:28:41 (15 lat temu)

karolinab21

Kobieta

Cytat:

2010-01-15 22:18:24, sebabar napisał(a):
Ja uczyłem w... jednak w Polsce pracowałem u dwóch ludzi. Jeden miał wykształcenie zawodowe, drugi też... Wierzcie lub nie, dali mi wiedzę jakiej nie daje żadna uczelnia!

masz racje praca jest najlepsza szkola zycia!:-)i wierz mi wiem cos o tym...:-[ ale mam juz dosc zapierniczania i chce zainwestowac troszke w siebie no i nic w tym zlego ze jednoczesnie daje mi to tyle radosci!:-] ciesze sie jak dziecko heheheheeeeeeeeh
szkola nic ci nie da jesli nie masz przyslowiowych jaj!moj narzeczony ukonczyl jedynie liceum a bardziej zaradnej zyciowo osoby nie spotkalam:-] i nie jest to zaslepienie miloscia:-]

Do góry stronyOffline

sebabar

Post #6 Ocena: 0

2010-01-16 01:06:57 (15 lat temu)

sebabar

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 09-01-2010

Cytat:

2010-01-15 22:28:41, karolinab21 napisał(a):
Cytat:

2010-01-15 22:18:24, sebabar napisał(a):

masz racje praca jest najlepsza szkola zycia!:-)i wierz mi wiem cos o tym...:-[ ale mam juz dosc zapierniczania i chce zainwestowac troszke w siebie no i nic w tym zlego ze jednoczesnie daje mi to tyle radosci!:-] ciesze sie jak dziecko heheheheeeeeeeeh
szkola nic ci nie da jesli nie masz przyslowiowych jaj!moj narzeczony ukonczyl jedynie liceum a bardziej zaradnej zyciowo osoby nie spotkalam:-] i nie jest to zaslepienie miloscia:-]

nawet nie wiesz jak Cię rozumiem.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #7 Ocena: 0

2010-01-18 16:22:54 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony