Z drugiej strony gdy pojawili sie moderatorzy, dla mnie osobiscie MW zrobila sie nie do wytrzymania. Nie wszyscy ale czesc moderatorow a zwlaszcza jeden z nich, ktory na szczescie nie udziela sie juz tak czesto, dzialali mi wyjatkowo na nerwy.
MW zaczela przypominac szkole ze specjalnym nadzorem, siedz prosto, nie garb sie, nie wychylaj sie przed szereg bo zostaniesz upomniany. Moja znajoma uzyla kiedys caps locka w jednej ze swoich wypowiedzi i zostala ostro upomniana na forum przez moderatora po czym dostala podobna dluuuga wiadomosc na priva ze tak nie wolno. Jak dla mnie byla to lekka przesada. Znajoma dala sobie spokoj z MW raz na zawsze. Je wtedy przestalam tez zagladac tu na kilka miesiecy. W miedzy czasie pojawilo sie sporo skarg na zachowania niektorych moderatorow, ktorzy ewidentnie za bardzo przejeli sie swoja nowa rola.
Ale teraz atmosfera jest duzo lepsza, nowi moderatorzy zachowuja sie normalnie, starzy troche sie uspokoili i jak dla mnie jest ok i mysle, ze wszyscy powinnismy doceniac ich role, bo dzieki nim to forum utrzymuje jakis porzadek i sens.
Pewnie, ze wszystkim sie nie dogodzi, ale najwazniejsze zebysmy wszyscy (uzytkownicy jak i moderatorzy) pamietali, ze zaglada sie tu dla informacji lub rozrywki i wrzucili troche na luz.
Richmond szkoda, ze juz nie moderujesz, mysle, ze dla wielu uzytkownikow bylas najlepszym moderatorem i duzym zrodlem informacji

A Vitka jednak bedzie mi troche brakowalo