MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Jak to w końcu jest naprawde.......

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 6 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 6 z 7

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

andyopole

Post #1 Ocena: 0

2009-03-06 17:03:33 (16 lat temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Cytat:

2009-03-06 16:42:12, vitek napisał(a):
Cytat:

2009-03-06 14:52:35, beatakrzos napisał(a):
Informacje w Polsce w Ministerstwie Finansow(800papierosow) i w UK w H&MREVENUE(3200) sa rozne wiec jaka jest racja i czyja?

Ośmielę się zauważyć że polskie Ministerstwo Finansów póki co nie ustala przepisów obowiązujących w UK.

A tak w ogóle w Unii nie ma żadnych limitów na przewożenie niczego. Te 3,000 czy ile to jest tylko wskazówka dla celników jaką ilość mają uważać jako przeznaczoną na własne potrzeby.

Alkohol oraz w szczegolnosci wlasnie papierosy sa towarem pod szczegolnym nadzorem. Chodzi o wysokie podatki nalozone na te towary z ktorych kazde panstwo ciagnie powazne wplywy. Dlatego jest taka walka z przemytem tego towaru. Dla krolowej zaden biznes ze Polak czy Anglik pala fajki od ktorych podatek zostal zaplacony w Polsce.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #2 Ocena: 0

2009-03-06 17:06:55 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #3 Ocena: 0

2009-03-06 17:18:45 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

vitek

Post #4 Ocena: 0

2009-03-06 17:40:25 (16 lat temu)

vitek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-06-2007

Oczywiście że tak powie, po tym gdy ja wyjaśnię mu że jadę do Anglii. Natomiast jeżeli odezwę się doń w następujący sposób:
guten morgen hande hoch hitler kaput polnische vodka gut
to niewykluczone że skonfiskuje fajki :-)
The Mythbuster

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona WWW

Post #5 Ocena: 0

2009-03-06 18:49:07 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

vitek

Post #6 Ocena: 0

2009-03-06 19:04:27 (16 lat temu)

vitek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-06-2007

Wiesz co kolego nie obraź się nie będziesz mnie uczył na co mam szansę.
Śmiać mi się z was chce ludzie bo Europa, świat jawi wam się jako nieprzyjazne miejsce gdzie policja was przeszuka, aresztuje, zabierze, każdy was oszuka, zrobi w chuja, po prostu jedna wielka tragedia i to ma być kurwa młodzież, przyszłość narodu, ludzie obeznani i bywali w świecie a wy jesteście tak zaściankowi, tępi, przygłupiaści że jest mi wstyd i nie dziwie się że Polacy mają w świecie opinię ostatnich palantów, należy się to przez takich jak wy

żeby was do cholery ci szwabscy gliniarze wszystkich wystrzelali byłby spokój po kiego tamtędy jeździsz jak srasz jeszcze zanim granicę przejedziesz kretynie jeden z drugim

czytajcie szybko bo zaraz zniknie może coś się w tych waszych zatumanionych głowach przestawi choć wątpię
The Mythbuster

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona WWW

brodaty

Post #7 Ocena: 0

2009-03-06 19:50:05 (16 lat temu)

brodaty

Z nami od: 25-02-2007

VITEK-przeszedłeś samego siebie.Jesteś SFRUSTROWANYM MAŁYM czlowieczkiem

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

beata76

Post #8 Ocena: 0

2009-03-06 19:53:40 (16 lat temu)

beata76

Kobieta

Z nami od: 13-03-2007

Wiesz co Vitek,z twoich postow wynika ze pozjadales wszystkie rozumy.
Jezeli niema sie o czyms pojecia to sie albo zasiega wiedzy na ten temat albo sie wogole nie dyskutuje.
wedlug Ciebie Skoro jak piszesz niema limitu na przewoz papierosow to czemu ludzie nie wioza ich tu tirami skoro w Polsce taniej????
Zastanow sie co piszesz
Kobieta piękna, lecz pozbawiona bystrości umysłu, nie daje kochankowi nic poza fizycznym delektowaniem się jej urodą. Brzydka, ale mądra może do tego stopnia rozkochać mężczyznę w swojej inteligencji, że nie pragnie on niczego ponadto.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

marcinb

Post #9 Ocena: 0

2009-03-06 20:01:42 (16 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

PROSZE O SPOKOJ I NIEOBRZUCANIE SIE INWEKTYWAMI.
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer SkypeNumer gadu-gadu

beata76

Post #10 Ocena: 0

2009-03-06 20:05:36 (16 lat temu)

beata76

Kobieta

Z nami od: 13-03-2007

Cytat:

2009-03-06 19:04:27, vitek napisał(a):
Wiesz co kolego nie obraź się nie będziesz mnie uczył na co mam szansę.
Śmiać mi się z was chce ludzie bo Europa, świat jawi wam się jako nieprzyjazne miejsce gdzie policja was przeszuka, aresztuje, zabierze, każdy was oszuka, zrobi w chuja, po prostu jedna wielka tragedia i to ma być kurwa młodzież, przyszłość narodu, ludzie obeznani i bywali w świecie a wy jesteście tak zaściankowi, tępi, przygłupiaści że jest mi wstyd i nie dziwie się że Polacy mają w świecie opinię ostatnich palantów, należy się to przez takich jak wy

żeby was do cholery ci szwabscy gliniarze wszystkich wystrzelali byłby spokój po kiego tamtędy jeździsz jak srasz jeszcze zanim granicę przejedziesz kretynie jeden z drugim

czytajcie szybko bo zaraz zniknie może coś się w tych waszych zatumanionych głowach przestawi choć wątpię

Tutaj chyba troche a moze nawet bardzo przesadziles.Wypraszam sobie:-Y:-Y::-o:-o
Kobieta piękna, lecz pozbawiona bystrości umysłu, nie daje kochankowi nic poza fizycznym delektowaniem się jej urodą. Brzydka, ale mądra może do tego stopnia rozkochać mężczyznę w swojej inteligencji, że nie pragnie on niczego ponadto.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 6 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,