MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Jazda bez prawa jazdy

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Adacymru

Post #1 Ocena: 0

2009-01-11 01:11:45 (16 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Magistrates' Sentencing Motoring Offences
Ada

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

zakret

Post #2 Ocena: 0

2009-01-11 01:15:43 (16 lat temu)

zakret

Mężczyzna

Z nami od: 30-11-2008

nie wiem jak jest tutaj dokladnie ale w niektorych krajach na te samochodziki na 3 kolkach nie trzeba prawka bo maja mala pojemnosc :-P

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Adacymru

Post #3 Ocena: 0

2009-01-11 01:24:48 (16 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:

2009-01-11 01:07:28, zakret napisał(a):
proponuje zarejestrowac samochod na kogos innego(najlepiej wymyslone dane tylko addrees sie musi zgadzac),gdy policja go zatrzyma(nie ma tu obowiazkow wozic papiery ze soba)wtedy poda inne dane i minie troche czasu zanim policja zacznie szukac osoby jaka sobie wymyslil,wtedy mozna znowu wyslac papiery ze ten samochod jest juz kogo innego........i tak az do czasu az znajomy zrobi prawko
ja tak zrobilem jak speed camera zrobila mi zdjecie(a pracuje tu jako kierowca i musze miec czyste prawo jazdy,bez punktow) -w ten sam dzien wyslalem poleconym papiery ze 2 dni wczesniej sprzedalem samochod i wymyslilem sobie dane(podalem ze to niby muj wspollokator,zeby papiery przyszly do mnie do domu),gdy przyszedl mandat odeslalem go ze to nie ja jechalem i teraz wysylaja sobie mandaty wymyslonej przeze mnie osoby,po 2 miesiacach sprzedalem go sobie zpowrotem

[ Ostatnio edytowany przez: <i>zakret</i> 11-01-2009 01:11 ]

No to radze sobie poczytac, zeby potem nie bylo zaskoczenia i postu: "zlapali mnie na tym ze podalem (kilkakrotnie) falszywe dane, co mi grozi?".

To sie nazywa "Perverting the Course of Justice" i jeszcze nie widzialam, zeby sie bez wiezienia nie obylo, nawet jak ktos tlumaczyl, ja tylko.......:-(

Takie porady to jakby tonacemu glowe pod wode zanurzyc.....
Ada

Do góry stronyOffline

vitek

Post #4 Ocena: 0

2009-01-11 11:01:04 (16 lat temu)

vitek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-06-2007

Ale nieźle to wymyślił :-)

Mi zrobili zdjęcie, przyszło pismo z glin odpisałem że prowadziła żona która wyjechała na stałe do Polski. Jeszcze raz mi odpisali że nie dają wiary w moje tłumaczenie czy jakoś tak i potem spokój, pewnie domyślają się że wciskałem kit ale trudno by im było to udowodnić i nie chce im się bawić
The Mythbuster

Do góry stronyOffline

Strona WWW

zakret

Post #5 Ocena: 0

2009-01-11 16:33:34 (16 lat temu)

zakret

Mężczyzna

Z nami od: 30-11-2008

To sie nazywa "Perverting the Course of Justice" i jeszcze nie widzialam, zeby sie bez wiezienia nie obylo, nawet jak ktos tlumaczyl, ja tylko.......:-(

Takie porady to jakby tonacemu glowe pod wode zanurzyc.....

zalezy w jakiej jest ktos sytuacji, ja pracuje jako kierowca i nie moge sobie pozwolic na punkty zeby nie stracic pracy,wiec probowalem czego kolwiek
a co do wiezienia to nie wie ktos ile tam mozna zarobic,na przyklad pracujac w kuchni? jest tam chociaz min &pound;5,73
przynajmniej mieszkanie darmowe,bez rachunkow i nie ma gdzie wydawac,posiedziec 2 lata i zjechac do polski :-]

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Adacymru

Post #6 Ocena: 0

2009-01-12 23:32:36 (16 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:

2009-01-11 16:33:34, zakret napisał(a):

zalezy w jakiej jest ktos sytuacji, ja pracuje jako kierowca i nie moge sobie pozwolic na punkty zeby nie stracic pracy,wiec probowalem czego kolwiek
a co do wiezienia to nie wie ktos ile tam mozna zarobic,na przyklad pracujac w kuchni? jest tam chociaz min &pound;5,73
przynajmniej mieszkanie darmowe,bez rachunkow i nie ma gdzie wydawac,posiedziec 2 lata i zjechac do polski :-]

To sobie nie pozwalaj na punkty:-)
A w wiezieniu to sie nalogow mozesz dorobic, bo tak jest luksusowo, ze niektorzy tego luksusu nie moga przetrawic na trzezwo. Na oszczednosci na koncie bym nie liczyla:-?
Ada

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,