MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Cos o Actonie w Londynie

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

jimwloclawek

Post #1 Ocena: 0

2008-11-04 18:09:53 (17 lat temu)

jimwloclawek

Mężczyzna

Z nami od: 14-10-2008

no wiec...
mieszkałem z rodzina na ealingu wszem i wobec wiadomo ze to mekka polskiej spolecznosci-i slusznie jest takie powiedzenie ze jak sie krzyknie na high street JÓZEK!!!!! to sie tylko jedna osoba nie obroci :) ale chociaz jaki polski Acton taki polski,ale teraz okolicznosci zmusiły mnie na przeprowadzke i....trafiłem z deszczu pod rynne ACTON mekka ....no własnie pod Morris.....marketem w ciagu dnia siedza Ci wszyscy nieudacznicy -przepraszam,jezeli ublizam ale cała śmietanka polska o wizerunkach św Mikołajów czyli zakapturzeni,nieogoleni i z czerwonymi nosami tudziez rozbitymi głowami,ale zeby było weselej to za 5 f mam half service ;-) od śnieżynki a za 10 full ale strach by było kijem przesunąć oczywiscie polskiego pochodzenia-DRAMAT,a pozniej oglada sie w Expresie reporterow Jak im zle ale do kraju nie zamierzaja wracac
wstyd mi bo zaczepiaja Anglikow i zebraja kase a do tego bardzo obscenicznie sie zachowuja
wstyd mi sie przyznac ze jestem Polakiem serio staram sie omijac te wszystkie "przytułki"-żeby nie stanąć pod tą samą kreska ,najgorsze jest to ze wsrod moich angielskich znajomych i tak juz kraza mity na na temat polek i ich zachowan i za nic im nie da sie wytlumaczyc ze nie wszystkie kobiety sa takie, a nie kazdy Polak to nie zacznie pracy dopoki sobie nie wypije ....tylko pogratulowac ....:-|
Romance of Flowers Polska Kwiaciarnia Londyn

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer SkypeNumer gadu-gadu

krakn

Post #2 Ocena: 0

2008-11-04 19:11:34 (17 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Coś w tym jest, czasami gdy bywam w tych okolicach faktycznie mam wrażenie że wszyscy myślą że próbuje ich oszukać, i to nie tylko ci z obecnej imigracji, ale nawet bardziej dziwnie zachowują się ci z czasów powojennych.
Ale z drugiej strony... mam podobne obserwacje, przykre ale co zrobić w każdym społeczeństwie znajdą się czarne owce, i nie ma co rwać szat, trzeba zająć się sobą, anglicy opiniują polki, bo im słów brak o swoich
:-]:-]:-]
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer AIM

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,