MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Mieszkanie socjalne

« poprzednia strona

Strona 7 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 7 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Superlover

Post #1 Ocena: 0

2009-04-10 20:04:32 (16 lat temu)

Superlover

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 21-03-2009

Cytat:

2009-04-10 18:17:45, gonzales napisał(a):
Nie, nic takiego nie ma:-Y

Cóż, stolica... ;-)
Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość zostanie świnią :)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

graciella

Post #2 Ocena: 0

2009-04-10 23:08:29 (16 lat temu)

graciella

Kobieta

Z nami od: 23-11-2008

Ja jestem posiadaczka od 2tygodni domku.W umowie jest 48 tyg.rentu(2tyg.na Wielkanoc i 2tyg.na Boze Narodzenie-rent free)Bidowalam tylko5 razy na ogloszenie z gazety(bez fotografi domu).Chcielismy end of terrace,a dostalismy semi detached.Domki nowe,garaze.:-DSzczescie sie do nas usmiechnelo 13-tego marca,w piatek:-]:-]:-]

Do góry stronyOffline

maka_paka

Post #3 Ocena: 0

2009-04-11 14:56:52 (16 lat temu)

maka_paka

Kobieta

Z nami od: 25-02-2009

Cytat:

2009-04-09 15:24:27, kotunia napisał(a):
A ja mam pytanie do osób które otrzymały mieszkanie z counsilu;)
Otóż dzisiaj otrzymałam list wraz z zaproszeniem do obejrzenia mieszkania, które bidowałam. Z tego co obserwowałam byłam 4 na liście z 7 bidujących.
Z listu wynika, ze jeszcze nie jest to decyzja końcowa;)Wychodzi na to, ze zapraszaja kilka pierwszych osob, ktore bidowaly. Pytanie moje od czego zalezy wybor? Czy nie powinna otrzymac go osoba,ktora zajela miejsce pierwsze, ewentulanie gdyby oferta jej sie nie spodobala to ma szanse kolejna osoba z listy.
Bo nie wiem czy chca zaoszczedzic czas, gdyby te 3 osoby sie nie zdecydowaly to my mamy szanse. Czy moze jeszcze wszystkie z tych osbob maja teraz rowny start?

jak ktoś mial doswiadczenie tego typu to prosze o odpowiedz
dziekuje:-)jestem bardzo podekscytowana tym oczekiwaniem zwlaszcza,ze jestem juz w 36tc i wieksze mieszkanie byloby mile widziane ;)

u mnie wygladalo to tak...poszlismy ogladac mieszkanie <3 osoby> a po ogladaniu zrobili interview zadawali mnowstwo pytan m.in dlaczego akurat mi mieliby dac mieszkanie? <glupie> i powiedzieli ze podejma decyzje kto jest najbardziej potrzebujacy - dostanie - odezwa sie we wtorek wiec trzymam kciuki ;)

Do góry stronyOffline

kotunia

Post #4 Ocena: 0

2009-04-11 20:37:40 (16 lat temu)

kotunia

Z nami od: 08-02-2007

Zobaczymy jak będzie u nas ;)jesteśmy umówieni na środę do oglądania;) Nie spodziewam się zbyt wiele ale przynajmniej zorientuję się jak to wygląda i jak tego typu mieszkania wyglądają;)
Osoba z listy która się zdecyduje juz w piatek podpisuje dokumenty a w poniedziałek może się wprowadzać.
Jest to mieszkaniu typu Maisonette, 3 piętra mnóstwo mieszkan bo ok 180 i na parterze jest reception z seciurity i tak się zastanawiam czy to ze wzgledu na tak duzą ilośc mieszkancow czy po prostu jest tam mało bezpiecznie:-? Zupełnie nie znam tej okolicy widziałam to tylko z zewnątrz:-?

Do góry stronyOffline

motylek19851

Post #5 Ocena: 0

2009-04-11 20:58:57 (16 lat temu)

motylek19851

Kobieta

Z nami od: 11-04-2009

to wszystko zależy od cunsilu te punkty.my akurat dostalismy szybko dom z cunsilu bo czekalismy ok. 2 miesiace tylko.my mielismy 1 bedroom i jak poszlismy to nam powiedzieli ze juz na teraz nalezy nam sie 2 bed przynajmniej a mamy tylko 1 dziecko a drugie w drodze.

Do góry stronyOffline

anamala

Post #6 Ocena: 0

2009-04-11 21:10:27 (16 lat temu)

anamala

Kobieta

Z nami od: 19-07-2008

Cytat:

2009-04-10 23:08:29, graciella napisał(a):
Ja jestem posiadaczka od 2tygodni domku.W umowie jest 48 tyg.rentu(2tyg.na Wielkanoc i 2tyg.na Boze Narodzenie-rent free)Bidowalam tylko5 razy na ogloszenie z gazety(bez fotografi domu).Chcielismy end of terrace,a dostalismy semi detached.Domki nowe,garaze.:-DSzczescie sie do nas usmiechnelo 13-tego marca,w piatek:-]:-]:-]

hehehe uśmiałam się jak to przeczytałam, bo ja 13 w piątek postawiłam na piekny domek i też go dostałam ;-) uważam to za strzał w 10kę
chyba zacznę grać w totka tylko w 13-stego w piątki:-]
dzieci są lekarstwem na nasze czasy

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2009-04-16 21:49:18 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Shilan83

Post #8 Ocena: 0

2009-07-18 12:53:46 (16 lat temu)

Shilan83

Kobieta

Z nami od: 18-07-2009

ja czekalam na mieszkanie okolo roku-z jedna sypialnia ale miedzy czsie zaszlam w ciaze i zmienilam aplikacje o mieszkanie z 2-sypialniami otrzymalam je po 4miesiacach.
okolica malo interesujaca ale mieszkanie calkiem calkiem;)-tak pomyslalam(nowa kuchnia i lazienka)
ale szybko zeszlam na ziemie- przez 6tyg dzwonilam do nich dzien w dzien by naprawili mi elektryke(wysylali mi takich fachowcow ze szkoda gadac-czy oni wszyscy tacy dobrzy fachowcy?)a gdy juz naprawili i juz znowu bylam szczesliwa -zacza padac deszcz(:-o czegos takiego jeszcze nie widzialam)do salonu lalo sie jak z rynny -dobrze ze wykladzin jeszcze nie kladlal;):-D
przestalam juz plakac i sie przejmowac bezradnoscia-zaczelam sie z tego smiac-minelo 2miesiace od kiedy mam mieszkanie a nadal nie moge sie tam wprowadzic-obecie oplacam 2 mieszkania a jestem na macierzynskim i nie bardzo moge sobie na to pozwolic i jak im: o tym mowie to oni odpowiadaja ze tak sie czasem zdaza;(
zycze cierpilwosci wszystkim oczekujacym na wlasne mieszkanie

[ Ostatnio edytowany przez: Shilan83 18-07-2009 12:56 ]

Do góry stronyOffline

Strona 7 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,