MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Uciazliwi sasiedzi

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Nycza

Post #1 Ocena: 0

2008-09-13 15:14:01 (17 lat temu)

Nycza

Kobieta

Z nami od: 25-01-2007

Witam wszytskich
mam maly problem z sasiadami a mianowicie strasznie halasuja w nocy. Muzyka gra od 20 do 8 rano. chyba bira jakies wspomagacze bo nie wyobrazam sobie zeby dali rade inaczej. ostatniej nocy dzwonilismy na policje (mamy malutkie dziecko ktore nie moze spac a i ja po 3 nieprzespanych nocach mam dosc). niestety policja odpowiedzila ze nie zajmuje sie takimi sprawami :( to niby od czego sa jak pojde do sasaidow i ktoremus dam w pysk to pewnie zjawia sie szybko, a to ze ja jestem wykonczona psychicznie i fizycznie to policje juz nie interesuje.
Moze ktos wie gdzie powinnam sie zglosic, albo jak rozmawiac z policja zeby jednak przyjechali
Pozdrawiam serdecznie

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

chinczyk

Post #2 Ocena: 0

2008-09-13 15:24:06 (17 lat temu)

chinczyk

Mężczyzna

Z nami od: 09-07-2008

moja kolezanka miala podobny problem i oto co zrobila jak sie nie dalo po dobroci
wyslala anonim do crimestoppers ze ma podejzenia o handel narkotykami.
wtedy beda mieli oko na nich
yyy

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

daggerss

Post #3 Ocena: 0

2008-09-13 15:42:54 (17 lat temu)

daggerss

Kobieta

Z nami od: 21-03-2008

Cytat:

2008-09-13 15:14:01, Nycza napisał(a):
Witam wszytskich
mam maly problem z sasiadami a mianowicie strasznie halasuja w nocy. Muzyka gra od 20 do 8 rano. chyba bira jakies wspomagacze bo nie wyobrazam sobie zeby dali rade inaczej. ostatniej nocy dzwonilismy na policje (mamy malutkie dziecko ktore nie moze spac a i ja po 3 nieprzespanych nocach mam dosc). niestety policja odpowiedzila ze nie zajmuje sie takimi sprawami :( to niby od czego sa jak pojde do sasaidow i ktoremus dam w pysk to pewnie zjawia sie szybko, a to ze ja jestem wykonczona psychicznie i fizycznie to policje juz nie interesuje.
Moze ktos wie gdzie powinnam sie zglosic, albo jak rozmawiac z policja zeby jednak przyjechali
Pozdrawiam serdecznie

Zadzwon do councilu, oni sie zajmuja takimi sprawami...
*YAHOO*

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2008-09-13 16:02:19 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Agi--7

Post #5 Ocena: 0

2008-09-13 16:05:00 (17 lat temu)

Agi--7

Kobieta

Z nami od: 08-08-2008

Moj znajomy mial tez taki problem i zglosil to do counsilu:-] a po miesiacu uporczywi sasiedzi musieli sie wyprowadzic:-]

[ Ostatnio edytowany przez: Agi--7 13-09-2008 16:06 ]

Do góry stronyOffline

cyberkaska

Post #6 Ocena: 0

2008-09-13 17:29:15 (17 lat temu)

cyberkaska

Kobieta

Z nami od: 13-09-2008

Mialam ten sam problem a wlasciwie moja 6 letnia coreczka miala. Ja po tygodniu zaczelam imprezowac z sasiadami i wszyscy byli happy :-D Corcia juz sie przyzwyczaila i zasypia bez mamy ale przy muzie zza sciany. Ugodowo i po sprawie :-)

Do góry stronyOffline

anamala

Post #7 Ocena: 0

2008-09-14 22:07:08 (17 lat temu)

anamala

Kobieta

Z nami od: 19-07-2008

Tylko council. Zasada nr 1 dzwonic do skutku!!! Az będzie cicho.
Okropnośc jak ludzie potrafią nie liczyć się z innymi. Można się bawić tak, żeby nikomu nie przeszkadzać, tylko trzeba zauważyć że komuś hałas może przeszkadzać. Spróbujcie im na początek delikatnie powiedzieć że nie śpicie po nocach kiedy oni się bawią.
dzieci są lekarstwem na nasze czasy

Do góry stronyOffline

frelcia

Post #8 Ocena: 0

2008-09-14 22:18:02 (17 lat temu)

frelcia

Kobieta

Z nami od: 01-05-2007

Cytat:

2008-09-13 17:29:15, cyberkaska napisał(a):
Mialam ten sam problem a wlasciwie moja 6 letnia coreczka miala. Ja po tygodniu zaczelam imprezowac z sasiadami i wszyscy byli happy :-D Corcia juz sie przyzwyczaila i zasypia bez mamy ale przy muzie zza sciany. Ugodowo i po sprawie :-)

:-o:-o:-o:-o:-o:-o
:-)

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2008-09-14 22:30:31 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

mak4701

Post #10 Ocena: 0

2008-09-15 12:20:36 (17 lat temu)

mak4701

Kobieta

Z nami od: 12-04-2007

Dobrze wiedziec co council moze zrobic z taka sprawa. Ja mam ten sam problem, tzn do niedawna mialam bo moja sasiadka jakos nagle z niewiadomych dla mnie przyczyn w koncu ucichla. Na koniec czerwca jechalam do PL i juz mialam jej tak dosc ze tragedia ale stwierdzilam ze zaczne z nia walczyc jak wroce z PL. Ja wracam a tu nagle taka pokornosc i cisza ze sama niewiem o co biega i podejrzewam ze juz ktos musial z nia zrobic ten porzadek bo az niemozliwe zeby sluchac glosno muzyki od nocy do wczesnego rana a tu nagle teraz cisza.

Ale zawsze taka wiedza nie zaszkodzi. Takze dobrze wiedziec co mozna. Bo ja w pewnym momencie tez juz rece rozkladalam a tylko jak ja slyszalam to nerwy tylko sobie psulam.

Czytlama kiedys gdzies ze podobno 90% sasiadow w UK sa uciazliwi z tego co piszecie tylko w tym watku smiem wierzyc w to co napisali. Zycze wytrwalosci wszsytkim i owocnej walki z uciazliwym sasiadem. :)
Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,