![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )

Str 2 z 7 |
|
---|---|
aisab | Post #1 Ocena: 0 2008-09-12 19:54:40 (17 lat temu) |
Z nami od: 03-05-2007 |
Wedlug mnie powinni umiescic w podreczniku do biologii ze cellulit jest naturalna czescia ciala kobiety
![]() ![]() jest dobrze
![]() |
KINGMASTERKA | Post #2 Ocena: 0 2008-09-22 23:06:56 (17 lat temu) |
Z nami od: 22-09-2008 Skąd: London |
wITAM DZIEWCZYNY..ja na taki cellulit mam swoj sposob i musze przyznać .ze za kazdym razem kiedy troszke przytyje mi sie ,sprawdza sie w 100 %..a mianowicie kiedy jestem w Polsce zakupuje sobie " Antycellulite balsam do ciała ujędrniająco wyszczuplający z aloesem i kompleksem nawilżającym NMF" firmy HEAN..jest nie drogi bo kosztuje jakies 11 zł ,wiec mozna sprawic sobie kilka tubek..do tego jeszcze czasem laczę go z jakims innym ,na przyklad firmy bielenda..albo poprostu to co mam w domku kupionego nawet tutaj w Londynie..do zabiegu jednak potrzeba troszke zamozaparacia..i kilku bandazy elastycznych ,ja uzywam okolo 6 sztuk i folii spozywczej ,takiej przezroczystej..po kapieli dosc grubo smaruje cialo owymi balsamami ..od kolan po biust,wszystko owijam folia a potem bandazami ..czasem jeszcze zakladam pas odchudzajacy aby bandaze nie sciagaly mi sie na brzuszku chodzac po domu..tak czesto chodze po domku nawet pol dnia ,,albo poprostu robie taki zabieg przed snem idac tak spac..powtarzam do co drugi dzien ,a czasem nawet co dzien ..po tygodniu widzę ,ze moj obwód sie zmiejszyl ,a skora juz po pierwszym zabiegu jest delikatniejsza..mam czesto problemy z trawieniem iczesto zatrzymuje mi sie woda w organizmie a ten zabieg rowniez pomaga mi w spalaniu i oczyszczaniu organizmu ..zamist herbatek pu-erh polecam zwykla wode przegotowana z cytryna..w dowolnej ilosci cytryny,,jak kto lubi ...oraz herbatke turecka, ktora znalazlam tutaj w Londynie ..firmy DOGADAN form plus(zielono-żółte opakowanie)kosztuje około funta..mozna znalezc w niektórych ciapatych sklepach..zycze powodzenia i mam nadzieje ,ze ktos skorzysta ...choc domyslam sie ,ze troszke trzeba samozaparcia do takich zabiegow..ale lepsze to niz placenie za nie w drogich salonach ..pozdrawiam Kinia z Hayes
![]() |
anetek2 | Post #3 Ocena: 0 2008-09-23 05:49:35 (17 lat temu) |
Z nami od: 13-09-2008 Skąd: southampton |
aisab !zgadzam sie z Toba .Ja nie mam nadwagi 48 kg przy 158 cm.ia cellulitis mam .
|
ciesza | Post #4 Ocena: 0 2008-09-23 09:54:21 (17 lat temu) |
Z nami od: 29-08-2007 Skąd: MANCHESTER |
Skad sie wogole bierze to cholerstwo mam 176 cm wzrostu i niezmiennie od 13 lat waze 54kg (male wahanie w okresie ciazy 9kg)
:-Y:-Y:-Y |
anna69 | Post #5 Ocena: 0 2008-09-23 10:12:17 (17 lat temu) |
Z nami od: 06-08-2008 Skąd: W Yorkshire |
Cytat: 2008-09-23 09:54:21, ciesza napisał(a): Skad sie wogole bierze to cholerstwo mam 176 cm wzrostu i niezmiennie od 13 lat waze 54kg (male wahanie w okresie ciazy 9kg) :-Y:-Y:-Y jest to przez zenskie hormony niestety i nie ma znacenia ile sie wazy...znajoma jest kobieta przy tuszy i nie mam nic a kuzynka jest chuda jak palec i ma starszny...o sobie nie bede sie wypowiadac bo dzis ide sie zapisac na aerobik... jak myslicie uda mie sie zgubic jakies 8-9kg do swiat to wychodzi jakies 3kg na miesiac.. |
|
|
Post #6 Ocena: 0 2008-09-23 13:39:24 (17 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
KINGMASTERKA | Post #7 Ocena: 0 2008-09-24 09:12:28 (17 lat temu) |
witajcie ponownie..ja również zapisałam do jednego centrum fitness..myślę ,ze basen ,siłownia i sauna dużo daje ..
..ale polecam zabieg ,ktory opisalam wyżej.. kiedys mialam problem ze zgubieniem 10 kg ...nie pomagały diety,cwiczenia...poprostu nic..choc czulam sie wysportowana ,to jednak z wagi ani grama mniej.. ..okazalo sie ,ze moja przemiana materii przez rozne diety poprostu strasznie dostala po tyłku..dopiero wzielam Meridie ,przy ktorej schudłam w miesiac te 10 kg i przez 4 lata już udaje mi się utrzymywać wagę z małymi wachaniami ,do 3 kg wiecej jak sobie pozwolę.. ...myśle ,ze basen i sauna doskonale tez wplywa na nasza skore i mozna sie pozbyć tego dziadowskiego cellulitu.. |
anna69 | Post #8 Ocena: 0 2008-09-24 09:26:52 (17 lat temu) |
Cytat: 2008-09-24 09:12:28, KINGMASTERKA napisał(a): ..okazalo sie ,ze moja przemiana materii przez rozne diety poprostu strasznie dostala po tyłku..dopiero wzielam Meridie ,przy ktorej schudłam w miesiac te 10 kg i przez 4 lata już udaje mi się utrzymywać wagę z małymi wachaniami ,do 3 kg wiecej jak sobie pozwolę.. a co to ta meidie bo troche nie w temacie jestem.... |
KINGMASTERKA | Post #9 Ocena: 0 2008-09-24 09:34:03 (17 lat temu) |
Meridia .sa to tabletki na odchudzanei ,ktore mozesz kupic w aptece ale tylko na receptę..jednak czasem mozna sie dogadac z farmaceuta i Ci je sprzeda..
...ich dzialanie jest takie ,ze podwyzszaja temperature ciala ,i przyspieszaja przemiane materii..powoduja tez ,ze nie chce Ci sie jesc.. ..nie nzam osoby ,ktoraby biorąc je nie schudła.. poza tym od tego czasu wyregulowala mi sie przemiana materii a w moim przypadku to najwiekszy problem ,ktory mi doskwieral.. ..pozdrawiam.. |
anna69 | Post #10 Ocena: 0 2008-09-24 09:49:12 (17 lat temu) |
Cytat: 2008-09-24 09:34:03, KINGMASTERKA napisał(a): Meridia .sa to tabletki na odchudzanei ,ktore mozesz kupic w aptece ale tylko na receptę..jednak czasem mozna sie dogadac z farmaceuta i Ci je sprzeda.. ...ich dzialanie jest takie ,ze podwyzszaja temperature ciala ,i przyspieszaja przemiane materii..powoduja tez ,ze nie chce Ci sie jesc.. ..nie nzam osoby ,ktoraby biorąc je nie schudła.. poza tym od tego czasu wyregulowala mi sie przemiana materii a w moim przypadku to najwiekszy problem ,ktory mi doskwieral.. ..pozdrawiam.. ale to znaczy ze mam isc do mojego GP i poprosic o recepte na nie?? on mi nie da...ja mam 170 i waze okolo65kg...juz zrzucilam jakies 7 kg po tym jak po przyjeziedzie do anglii w 1.5roku z 55kg prztylam na 72 ![]() chcialbym wzyc okolo56/57kg...a moj GP mi powiedzial zebym sie rozejzala dookola i ze Angielki sa odemnie grubsze i ze mam sie nie przejowac odrobina tlusczyku!! a ja nie mam az na tyle silnej woli zeby stosowac jakies diety itp...jem duzo wazyw i owocow..nie lubie za bardzo slodiego ale mam prace siedzaca biurowa...bez ruchu...i uwielbiam slone... |