MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zdradzajaca zona

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

krakn

Post #1 Ocena: 0

2008-08-02 18:14:45 (17 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Pilne pytanie. Proszę o pomoc. Potrzebuję wyczerpującej odpowiedzi. Z góry dziękuję.

Jakiś czas temu zacząłem podejrzewać swoją żonę o zdradę. Skąd się dowiedziałem? No bo zachowywała się typowo dla takich sytuacji. Gdy odbierałem telefon w domu, po drugiej stronie odkładano słuchawkę. Miała często spotkania z koleżankami, niespodziewane wyjścia na kawę czy po książkę. Na pytanie "z kim z naszych wspólnych znajomych się spotyka", odpowiadała, że są to nowe przyjaciółki i ja ich nie znam. Zazwyczaj czekam na taksówkę, którą ona wraca do domu, jednak żona wysiada kilkaset metrów wcześniej i resztę drogi idzie na nogach, tak że nigdy nie widzę jakim samochodem przyjeżdża i z kim.

Kiedyś wziąłem jej komórkę, tylko aby zobaczyć która godzina. Wtedy ona po prostu dostała szału i zakazała dotykać jej telefonu. Przez cały ten czas nie mogłem się zdecydować, by porozmawiać z nią o tym wszystkim. Pewnie nie dowiedziałbym się prawdy, gdyby nie przypadek. Pewnej nocy żona niespodziewanie gdzieś wyszła. Ja się zainteresowałem, że coś nie tak.

Wyszedłem na zewnątrz. Postanowiłem schować się za motocyklem, skąd był doskonały widok na całą ulice, co pozwoliłoby mi zobaczyć, do jakiego samochodu wsiądzie. Kucnąłem przy swoim motocyklu i nagle z niepokojem zauważyłem, że tarcze hamulcowe przy przednim kole mają jakieś brunatne plamy, podobne do rdzy.

Proszę mi odpowiedzieć, czy ja mogę jeździć z takimi tarczami hamulcowymi, czy trzeba je stoczyć? Jeżeli natomiast trzeba ja wymienić, to czy można zamontować tańszy zamiennik, a nie oryginalne, a jeżeli tak, to które najlepiej?
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer AIM

wonka21

Post #2 Ocena: 0

2008-08-02 18:18:18 (17 lat temu)

wonka21

Z nami od: 14-05-2007

he he dobre :-]

Do góry stronyOffline

ASAMAX

Post #3 Ocena: 0

2008-08-02 18:19:41 (17 lat temu)

ASAMAX

Kobieta

Z nami od: 15-05-2008

jestes za inteligentny aby szukac tu pomocy :P:-]
...pamietaj kim jestes ....

Do góry stronyOffline

tom8104

Post #4 Ocena: 0

2008-08-02 18:20:31 (17 lat temu)

tom8104

Z nami od: 08-10-2007

Cytat:

2008-08-02 18:14:45, krakn napisał(a):
Pilne pytanie. Proszę o pomoc. Potrzebuję wyczerpującej odpowiedzi. Z góry dziękuję.

Jakiś czas temu zacząłem podejrzewać swoją żonę o zdradę. Skąd się dowiedziałem? No bo zachowywała się typowo dla takich sytuacji. Gdy odbierałem telefon w domu, po drugiej stronie odkładano słuchawkę. Miała często spotkania z koleżankami, niespodziewane wyjścia na kawę czy po książkę. Na pytanie "z kim z naszych wspólnych znajomych się spotyka", odpowiadała, że są to nowe przyjaciółki i ja ich nie znam. Zazwyczaj czekam na taksówkę, którą ona wraca do domu, jednak żona wysiada kilkaset metrów wcześniej i resztę drogi idzie na nogach, tak że nigdy nie widzę jakim samochodem przyjeżdża i z kim.

Kiedyś wziąłem jej komórkę, tylko aby zobaczyć która godzina. Wtedy ona po prostu dostała szału i zakazała dotykać jej telefonu. Przez cały ten czas nie mogłem się zdecydować, by porozmawiać z nią o tym wszystkim. Pewnie nie dowiedziałbym się prawdy, gdyby nie przypadek. Pewnej nocy żona niespodziewanie gdzieś wyszła. Ja się zainteresowałem, że coś nie tak.

Wyszedłem na zewnątrz. Postanowiłem schować się za motocyklem, skąd był doskonały widok na całą ulice, co pozwoliłoby mi zobaczyć, do jakiego samochodu wsiądzie. Kucnąłem przy swoim motocyklu i nagle z niepokojem zauważyłem, że tarcze hamulcowe przy przednim kole mają jakieś brunatne plamy, podobne do rdzy.

Proszę mi odpowiedzieć, czy ja mogę jeździć z takimi tarczami hamulcowymi, czy trzeba je stoczyć? Jeżeli natomiast trzeba ja wymienić, to czy można zamontować tańszy zamiennik, a nie oryginalne, a jeżeli tak, to które najlepiej?

To pierwsze to normalka ale z tymi tarczami to musi byc cos nie tak radze udac sie do autoryzowanego warsztatu :-]

Do góry stronyOffline

redbulla

Post #5 Ocena: 0

2008-08-02 18:22:41 (17 lat temu)

redbulla

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 09-06-2008

Gratuluje pomyslu!!!! Opowiesc trzymajaca w napieciu:-P
A na motocyklach i tym podobnym sie nie znam. Pozdrawiam!!!

Do góry stronyOffline

ciupek77

Post #6 Ocena: 0

2008-08-02 18:30:37 (17 lat temu)

ciupek77

Mężczyzna

Z nami od: 25-03-2008

Prawie się nabrałem Ty Jajcarzu:-)A co do tarcz to małe sprostowanie:To żony motocykl!!!A rdzę usuniemy przy piwku,na które zapraszam.Najlepiej w pierwszą niedzielę września,bo akurat zlot u nas na wsi:-)

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2008-08-02 18:31:42 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

ciupek77

Post #8 Ocena: 0

2008-08-02 18:38:48 (17 lat temu)

ciupek77

Mężczyzna

Z nami od: 25-03-2008

A i nie martw się że żona wychodzi,ciesz się że zawsze wraca:-)

Do góry stronyOffline

krakn

Post #9 Ocena: 0

2008-08-02 18:42:50 (17 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

hehe, no tu muszę się przyznać :-o nie jest to mój tekst :) tylko z sieci, i podobno ma długą brodę, ale tak mi się spodobał że postanowiłem tutaj trochę was rozerwać ;-)
ciup os się wj ż pzyjdziemy i to na motorkach, tzn ja chyba na bziuku marudzie a Beata pewnie już na 600Rr
Zobaczymy dzieki za zaproszenie :-W

[ Ostatnio edytowany przez: krakn 02-08-2008 18:50 ]

Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

lussi100

Post #10 Ocena: 0

2008-08-02 19:25:53 (17 lat temu)

lussi100

Kobieta

Z nami od: 22-01-2007

siuper...:):-]

Do góry stronyOffline