Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:
Przeglądaj forum |
|
Strona główna » Londyn » Kochane Panie-UWAZAJCIE NA OSZUSTKE!!!-ktora przedluza wlosy!!!!!! |
| Autor | Strona: 8 z 9 |
|---|---|
| daisy77 | Post #1 2008-07-03 14:38:48 (5 miesięcy temu) |
Z nami od: 03-05-2008 Skąd: Manchester |
Witam.Chyba musisz Malina przyjechać i mi pomóc.Jednak nie skosiłam tego trawnika,bo padalo i teraz też.A jak już przyjedziesz,to nie będę czestować cię kawą,tylko czymś mocniejszym.Czekam
|
|
|
| olus | Post #2 2008-07-03 15:26:48 (5 miesięcy temu) |
Z nami od: 04-10-2006 |
CZESC DZIEWCZYNY, TAK SOBIE CZYTALAM WLASNIE WASZE POSTY I ZACZELAM SIE ZASTANAWIAC NAD PRZEDLUZENIEM SOBIE WLOSOW. NAPISZCIE JAK TO WYGLADA NA CODZIEN, SLYSZALAM ZE O TAKIE WLOSY TRZEBA SPECJALNIE DBAC, CZESAC JAKOS ITD. PROSZE O WSZELKIE INFO NA TEN TEMAT, BO JESTEM ZIELONA. I JAKIE SA NAJLEPSZE MAETODY DOCZEPIANIA CZY PRZEDLUZANIA WLOSOW, ILE SREDNIO TO KOSZTUJE I CO ILE TRZEBA JE POPRAWIAC? DZIEKI WIELKIE
OLIVKA
|
|
|
| pattie | Post #3 2008-07-03 15:59:19 (5 miesięcy temu) |
Z nami od: 11-09-2007 Skąd: Manchester |
Cytat: 2008-07-03 13:05:40, malinaUK napisał(a): Witaj mia33:)jak widac wszedzie mozna spotkac oszustki -bez doswiadczenia...najgorsze jest to ze moga zniszczyc wlosy i biora sporo kasy -jednym slowem sa to wstretne naciagary!!!ja jak patrzylam przez jakis czas na ogloszenia czy nadal jest-OSZUSTKA ELWIRA-pieknie piszaca i nic po zatym robiaca haah to jej nie bylo-moze przeczytala ten post:)i wiele kobiet :)mam nadzieje ze ostrzeglam dziewczyny przed nia z czego bylabym bardzo dumna:)pozdrawiam Cie cieplusio i mam nadzieje ze ten moj post bedzie zawsze na widoku:) Zgadzam sie z Toba w 100% bylam u tej Patrycji 2 miesiace temu bo moja fryzjerka niestety nie miala wolnego terminu.Umowilam sie telefonicznie, ale szczerze powiem ze jak bym zobaczyla ja na zywo to bym sie chyba nie zdecydowala.Robilam balejage - efekt ochydne zolte porozlewane pasma, czesc wlosow upalona,wymodelowala mi tak ze wstydzilam sie wyjsc na ulice. Poprosilam ja o prostownice i sama sobie poprawilam, koszmar.Nie polecam . |
|
|
| malinaUK | Post #4 2008-07-03 21:57:58 (5 miesięcy temu) |
Z nami od: 11-06-2008 |
UWAZAJCIE TO WLASNIE JEST OGLOSZENIE TEJ OSZUSTKI-ELWIRY!!!!OGLASZA SIE NA -MOJEJ WYSPIE--NIE DAJCIE SIE NABRAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! METODA KERATYNOWA
METODA EASY HAIR TULEJKI TERMOKURCZLIWE-SHRINK A TERAZ COS O WLOSKACH: Do przedluzania uzywam najwyzszej jakosci !!!NATURALNYCH!!!wlosow remy z formula tagle free(JEST TO BARDZO WAZNE , PONIEWAZ TYLKO W TYM RODZAJU WLOSOW LUSKA WLOSA ULOZONA JEST W JEDNA STRONE CO SPRAWIA ,ZE WLOSY NIE BEDA SIE PLATAC TYLKO U MNIE SUPER PROMOCJE: !!!!!!TYLKO TERAZ PROMOCJA CENOWA 190 £ , WLOSY DLUGIE , 100% NATURALNE REMY Z FORUMLA TAGLE FREE!!!!TA SAMA CENA NIEZALEZNIE OD ILOSCI ZALOZONYCH PASEMEK!!!!!UWAGA PROMOCJA TRWA TYLKO DO 13 LIPCA!!! Cena : 190.00 £ ZAPOMNIALA DODAC ZE ZLE ZAKLADA!!PO WYJSCIU OD NIEJ BOLI GLOWA PRZEZ TRZY NOCE!!!! IIIIII DAJE GRATISSSS-PIEKNE WLOSY JAK U LALKI!!!! |
|
|
| malinaUK | Post #5 2008-07-05 09:49:53 (5 miesięcy temu) |
daisy77:)no to pieknie bedziemy kosic trawniczek po czyms mocnym hehehe a ja dzis mam dzien morza-wielkie pranie mnie czeka hmm mam nadzieje ze czarne chmury pojda w dal :)))milej soboty wam zycze kochani:)buzka daisy77:)
|
|
|
| daisy77 | Post #6 2008-07-05 10:18:46 (5 miesięcy temu) |
Z nami od: 03-05-2008 Skąd: Manchester |
Cześć MALINA.Trawnik skoszony,wreszcie.Odkryłam w sobie nowy talent-OPERATOR KOSIARKI.Ale zaproszenie aktualne.Miłego dnia
|
|
|
| malinaUK | Post #7 2008-07-05 15:45:06 (5 miesięcy temu) |
Cytat: 2008-07-05 10:18:46, daisy77 napisał(a): Cześć MALINA.Trawnik skoszony,wreszcie.Odkryłam w sobie nowy talent-OPERATOR KOSIARKI.Ale zaproszenie aktualne.Miłego dnia |
|
|
| malinaUK | Post #8 2008-07-09 10:51:03 (5 miesięcy temu) |
UWAZAJCIE TO WLASNIE JEST OGLOSZENIE TEJ OSZUSTKI-ELWIRY!!!!OGLASZA SIE NA -MOJEJ WYSPIE--NIE DAJCIE SIE NABRAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! METODA KERATYNOWA
METODA EASY HAIR TULEJKI TERMOKURCZLIWE-SHRINK A TERAZ COS O WLOSKACH: Do przedluzania uzywam najwyzszej jakosci !!!NATURALNYCH!!!wlosow remy z formula tagle free(JEST TO BARDZO WAZNE , PONIEWAZ TYLKO W TYM RODZAJU WLOSOW LUSKA WLOSA ULOZONA JEST W JEDNA STRONE CO SPRAWIA ,ZE WLOSY NIE BEDA SIE PLATAC TYLKO U MNIE SUPER PROMOCJE: !!!!!!TYLKO TERAZ PROMOCJA CENOWA 190 £ , WLOSY DLUGIE , 100% NATURALNE REMY Z FORUMLA TAGLE FREE!!!!TA SAMA CENA NIEZALEZNIE OD ILOSCI ZALOZONYCH PASEMEK!!!!!UWAGA PROMOCJA TRWA TYLKO DO 13 LIPCA!!! Cena : 190.00 £ ZAPOMNIALA DODAC ZE ZLE ZAKLADA!!PO WYJSCIU OD NIEJ BOLI GLOWA PRZEZ TRZY NOCE!!!! IIIIII DAJE GRATISSSS-PIEKNE WLOSY JAK U LALKI!!!! |
|
|
| Webmaster | Post #9 2008-07-09 10:52:56 (5 miesięcy temu) |
Z nami od: 18-04-2003 Skąd: Londyn |
malinaUK proszę nie spamować forum. Można odświeżyć temat pisząc coś innego zamiast wklejania tej samej wiadomości po raz kolejny.
Cuda się zdarzają. Potwierdzi to każdy programista.
|
|
|
| malinaUK | Post #10 2008-07-13 20:31:18 (5 miesięcy temu) |
Webmaster:)hehe pozdrawiam wszystkich iiii mam nadzieje ze ostrzeglam kobitki przed oszustka!!!
|
|
|