Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Londyn » tax credit

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Londyn" opiekują się: Redakcja, _Steve_, Richmond

Strona główna » Londyn » tax credit

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 1)
grzesiek402

Post #1

2008-05-04 13:20:03 (5 miesięcy temu)

grzesiek402

Mężczyzna

Z nami od: 03-05-2008

Witam!
Mam pytanie odnośnie work tax credit. We wniosku o przyznanie tego dodatku nalezy wpisac dochody za zeszły rok podatkowy. Tak się składa, że przyjechałem do Anglii w wakacje a więc pracowałem kilka miesięcy i mój dochód oczywiście nie przekracza progu do przyznania tax creditu. No i oczywiste dla mnie jest ze po złożeniu takiego wniosku dostanę tax credit tylko również oczywiste jest ze na koniec roku podatkowego sprawdzą mój dochód za bieżący rok no i oczywiście będzie wyższy niż próg do przyznania. Co wtedy? Czy będę musiał zwrócić pieniądze? Pytam, różnie o tym ludzie mówią i wiem że są osoby które brały tax credit w roku podatkowym 2007/2008 na takiej zasadzie jako to opisałem. Biorąc pod uwagę to ze jest już maj by może ktoś już wie jak ta sprawa się rozwija po końcu roku podat. Proszę o jakieś informacje od osób które się z tym zetknęły.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

fioleczek

Post #2

2008-05-04 14:30:50 (5 miesięcy temu)

fioleczek

Kobieta

Z nami od: 13-01-2008

jezeli nie przepracowales pelnego roku,we wniosku wpisujesz przewidywana kwote,jaka mozesz zarobic.Ale jesli wiesz ze zarobisz wiecej niz dopuszczalna kwota,to lepiej nie startuj,bo nie warto.Kaza ci zwrocic nienalezne pieniadze

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz