MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Mieszkanie Cancilowskie

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

londynania

Post #1 Ocena: 0

2008-04-04 00:31:03 (17 lat temu)

londynania

Kobieta

Z nami od: 29-05-2007

Czesc Emigranci! Mam taka prosbe jesli komus z was udalo sie otrzymac mieszkanie z Cansilu prosze o opisanie swoich doswiadczen.Ja z moija rodzinka jestesmy w Angli 2 lata od kilku miesiecy staramy sie o mieszkanie od Panswa ,otrzymalismy grupe "C" ktora nas zdziwila bo my( 2 dzieci ja i moj maz wynajmujemy jeden pokoj dwuosobowy w malym mieszkanku w ktorym mieszka jeszcze 3 facetow mieszkanie jest stare juz nie bede sie rozpisywac jak bardzo ale nie mamy nawet livingroomu.Caly czas w czworke w tym jednym pokoju spimy,jemy,corka sie bawi a syn sie uczy...nasi znajomi z prawie doroslymi dziecmi i wynajetym 3 bedroom hause maja ta sama grupe co my!!Cansil powiedzial ze szanse na mieszkanie mamy po okolo 8 latach! Jesli wam sie udalo opiszcie prosze swoje perypetie i dolaczcie z ktorej czesci Londynu jestescie.
PS;Bardzo prosze nie pisac nie natemat!Oczekuje porady a nie krytyki!(Juz kiedys poruszylam ten temat i zamiast odpowiedzi otrzymalam tony bardzo nie przychylnych opini typu ze jest to naciaganie panstwa itd..)Dla tych ludzi od razu pisze ze z naszymi zarobkami wynaecie mieszkania jest nie mozliwe!! Pozdrawim serdecznie!!

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Richmond

Post #2 Ocena: 0

2008-04-04 11:24:48 (17 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Polecam 12 stronicowy watek na ten temat i dopisanie pytania tam.
http://www.mojawyspa.co.uk/forum/21/5269/Mieszkanie-socjalne
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,