Str 3 z 4 |
|
---|---|
danka79 | Post #1 Ocena: 0 2008-07-08 20:36:54 (17 lat temu) |
Z nami od: 01-07-2007 Skąd: brighton/kalisz |
witam,a ja wlasnie zbieram sie do egzaminu praktycznego ale bardzo sie boje i chyba dlatego jeszcze nie zaklepalam sobie daty na egzamin.teorie zdalam w kwietniu.jestem w 4 miesiacu ciazy i mam troje dzieci wiec jak najbardziej potrzebuje tego prawka,w Polsce wyjezdzilam 40 godz,tutaj jezdze swoim i mam kilka lekcji z instruktorem zeby wiedziec co i jak na egzaminie zrobic po angielsku,lubie jezdzic i wiem ze potrafie ale strach mnie przerasta,pomozcie mi jak przelamac ten strach z gory dzieki.
|
krakn | Post #2 Ocena: 0 2008-07-09 20:23:16 (17 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Cytat: 2008-07-08 20:36:54, danka79 napisał(a): lubie jezdzic i wiem ze potrafie ale strach mnie przerasta,pomozcie mi jak przelamac ten strach z gory dzieki. Przecież na egzaminie nie będzie niczego innego niż to co robisz do tej pory, wiec nie rozumiem czego się bać? Lubisz to więc wsiadaj i jedź, Bedzie OK ![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
danka79 | Post #3 Ocena: 0 2008-07-10 20:03:30 (17 lat temu) |
egzamin 13 sierpnia!!!bedzie nerwowka....ale co tam raz sie zyje jak nie sprobuje nie bede wiedziala no nie?zobaczymy,narazie pozostaje cwiczyc,cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc...
|
krunschwitz | Post #4 Ocena: 0 2008-07-10 20:12:34 (17 lat temu) |
Z nami od: 21-05-2006 Skąd: trzeci kamień od Słońca |
Danka,walnij kielicha i na egzamin
![]() ![]() ![]() ![]() Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.
|
ciupek77 | Post #5 Ocena: 0 2008-07-20 10:48:55 (17 lat temu) |
Z nami od: 25-03-2008 |
Cytat: 2008-07-10 20:12:34, krunschwitz napisał(a): Danka,walnij kielicha i na egzamin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Doris_Day | Post #6 Ocena: 0 2008-07-20 14:04:35 (17 lat temu) |
Z nami od: 02-04-2008 Skąd: Londyn |
Do 13 sierpnia jest jeszcze bardzo duzo czasu. Niech tylko Cie nerwy nie zjedza
![]() |
danka79 | Post #7 Ocena: 0 2008-08-19 21:20:56 (17 lat temu) |
no i nie udalo sie tzn.nie zostalam dopuszczona do egzaminu z powodu niedopompowanej opony,porazka...nastepny 7 pazdziernika tylko ze ja juz bede w prawie 8 miesiacu ciazy
![]() ![]() |
naukajazdyukcom | Post #8 Ocena: 0 2010-09-27 01:19:59 (15 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 27-09-2010 Skąd: Londyn |
... zdałaś na prawo jazdy po naukach chłopaka- BZDURA I KŁAMSTWO,
jestem izstruktorem w UK od 2 lat i nie znam nikogo kto sam się nauczył pod okiem chłopaka Zdobycie uprawnien istruktora kosztuje w UK ok 5 000 GBP. Myslisz ze dalbym tyle kasy za zdobycie czegos czego nauczy cie chlopak POTWIERDZENIE TWOJEGO KLAMTWA : Kosztuje chyba ok 48 funtow, w soboty, niedziele i wieczorem 58 (nie wiem na pewno, ale okolo) zdawalas egzamin i nie wiesz ile zaplacilas??? Ciekawe!!!??? CZY TWOJ CHLOPAK UCZY: jezdzic tak chociaz nie jest instruktorem JA CHCIALBYM SIE NAUCZYC spawac malowac grac na skrzypkach latac samolotem projektowac domy przepowiadac przyszosc jak sie domyslam TEGO TEZ MOZE MNIE NAUCZYC TWOJ ZDOLNY CHLOPAK!!! jesli oprocz wymienionych powyzej umiejetnosci moze czegos wiecej mnie nauczyc twoj szanowny chlopak to napisz moze z czegos jeszcze skorzystam PAMIETAJCIE NAIWNI !!! GDYBY TAK BYLO to zawod pt. INSTRUKTOR NAUKI JAZDY nie bylby tak drogi i trudny do zdobycia jak jest skoro jakis chlopak mogly uczyc i osiagnac zdawalnosc. Zycze powodzenia uczonym przez tatusiow, chlopakow itp. NA PEWNO ZDACIE ZA PIERWSZYM RAZEM. a uczeni przez instruktora za 10-tym |
naukajazdyukcom | Post #9 Ocena: 0 2010-09-27 01:23:06 (15 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 27-09-2010 Skąd: Londyn |
... zdałaś na prawo jazdy po naukach chłopaka- BZDURA I KŁAMSTWO,
jestem izstruktorem w UK od 2 lat i nie znam nikogo kto sam się nauczył pod okiem chłopaka Zdobycie uprawnien istruktora kosztuje w UK ok 5 000 GBP. Myslisz ze dalbym tyle kasy za zdobycie czegos czego nauczy cie chlopak POTWIERDZENIE TWOJEGO KLAMTWA : Kosztuje chyba ok 48 funtow, w soboty, niedziele i wieczorem 58 (nie wiem na pewno, ale okolo) zdawalas egzamin i nie wiesz ile zaplacilas??? Ciekawe!!!??? CZY TWOJ CHLOPAK UCZY: jezdzic tak chociaz nie jest instruktorem JA CHCIALBYM SIE NAUCZYC spawac malowac grac na skrzypkach latac samolotem projektowac domy przepowiadac przyszosc jak sie domyslam TEGO TEZ MOZE MNIE NAUCZYC TWOJ ZDOLNY CHLOPAK!!! jesli oprocz wymienionych powyzej umiejetnosci moze czegos wiecej mnie nauczyc twoj szanowny chlopak to napisz moze z czegos jeszcze skorzystam PAMIETAJCIE NAIWNI !!! GDYBY TAK BYLO to zawod pt. INSTRUKTOR NAUKI JAZDY nie bylby tak drogi i trudny do zdobycia jak jest skoro jakis chlopak mogly uczyc i osiagnac zdawalnosc. Zycze powodzenia uczonym przez tatusiow, chlopakow itp. NA PEWNO ZDACIE ZA PIERWSZYM RAZEM. a uczeni przez instruktora za 10-tym |
krakn | Post #10 Ocena: 0 2010-09-27 07:40:38 (15 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
no widzisz a jednak mozna, wielu tak zdaje i zdaje,
Ja akurat zdalem bedac instrlowany przeez moja dziewczyne nie chlopaka ![]() Materialow do nauki jest w pierony, do tego tu jest taka mozliwosc wiec jak ktos chce to dlaczego nie? Wiec nie pisz ze bzdura, bo wielu tu na forum, i bardzo wielu mam znajomych nie tylko polakow, co zdalo nie biorac instruktora, a ze jedni domowi instruktorzy sa lepsi i gorsi, to samo mozna powiedziec o tych zawodowych. I nie pien sie tak bo to nieprofesjionalne, a chyba nikt nie chcialby brac lekcji u pieniacza ![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|