Str 5 z 6 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
Szczecinianin | Post #1 Ocena: 0 2008-04-02 20:21:19 (17 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 29-05-2007 Skąd: Leicester |
Porzucona badanie relacji z mężem to poznawanie zjawisk psychicznych na interakcje międzyludzkie oraz interakcję z otoczeniem, publiczne forum.
Flirtowanie to ważna część zalotów, często przeradza się w długoterminowe związki takie jak małżeństwo. Długie nie oznacza wieczne, bądź przerywane na jakiś czas to kontynuacja gry, flirtu w celu zwiększenia atrakcyjności,uwagi na siebie. Agresja rodzi agresje, unikaj tego, ludzie z forum doznali krzywd od partnera i popełnili elementarne błędy w relacji z partnerem. Zostali porzuceni, samotni, wiec ich rady przyjmij za złe. Kobiety będące z partnerem po przeżyciach to właściwe forum doradcze. Upokorzone, skrzywdzone kobiety emanują złem w celu kompensacji własnych niepowodzeń, nawet mi życzą przysłowiowego złamania karku, bo są złe z natury, zołzy. Chcesz zachować partnera i być po przeżyciach to zadzwoń do niego i powiedz, że masz film ze scenami, które tobie odpowiadają i obróć to w przyjemną zabawę, bawcie się w życie i czerpcie z tego przyjemność. Pokaż tym lesbom z forum, że jesteś lepsza i dajesz sobie rade lepiej od nich, one zostały same. Tak na boku fajna jesteś,fotkę przyślij na e-mail:dariuszuk@wp.pl, coś na wakacje wymyślimy. Zołzy niech na miotłach sobie polatają zamiast na forum. Powodzenia i całusek pocieszenia, wielbiciel. |
krakn | Post #2 Ocena: 0 2008-04-04 16:43:07 (17 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
hm, tak sie zastanawiam, pominę filozofa, prawda jest taka, że jak coś się wypali miedzy ludźmi to już trudno... a chyba nie może być powrotu, i czuła sztuka w tym by się ekscytować sobą całe życie, inaczej mordęga albo rozstanie
![]() smutne ale kurde chyba prawdziwe, tak patrząc do tyłu chyba nie chciałbym wracać do związków które umarły a potem się rozleciały. Nie wiem co miał na myśli filozof z pomorza, ale fakt jest faktem tak jak zauważyłaś że sex jest ważny choć każdy go sobie inaczej wyobraża ma też inne oczekiwania i pragnienia, często trudne do zaakceptowania, mocno naciskasz na ten temat, ale co ja mam ci powiedzieć bez sprawdzenia??? ![]() Co dla ciebie było fajne dla niego może być nijakie... i odwrotnie ale pojebany ten świat ech Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Post #3 Ocena: 0 2008-04-04 17:23:28 (17 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
daggerss | Post #4 Ocena: 0 2008-04-05 09:11:21 (17 lat temu) |
Z nami od: 21-03-2008 Skąd: zaczarowana kraina |
Szczecinianin moze Ty tez potrzebujesz pomocy? A moze juz za pozno?? Wsadz sobie w... kieszen zbedne komentarze. Porzucona szuka rady, pomocy i pocieszenia a nie bredni jakiegos pokreconego fizolofa...
![]() |
Szczecinianin | Post #5 Ocena: 0 2008-04-05 23:38:07 (17 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 29-05-2007 Skąd: Leicester |
Porzucona, czytając wypowiedzi sprzeczne ze sobą,odczuwamy przykrości, krytyki postaw, uczynków i oczekiwań. Nasze postawy ranią innych i my ranimy również. Jesteśmy na tym forum jak rodzina, kłócimy się, docieramy w wymianie poglądów. Lecz ciągle jesteśmy razem i brudy pierzemy we własnym gronie forumowiczów, jak w domu. Jednak nie rozstajemy się, nie porzucamy, czujemy potrzebę wzajemnej pomocniczości, choćby po trupach. Okazuje się,że mam racje i sami jesteście tego potwierdzeniem, razem można być nawet jak się nie kocha, w imię jakiś wyższych interesów niż kłótnia. Jesteśmy ciągle razem, czas szybko mija i leczy rany. Porzucona trwaj w rodzinie dla dobra dziecka, swojego i męża, tak jak my na tym forum. Dzięki tym kłótniom poznajemy się i zbliżamy do siebie, po jakimś czasie nawet zaczyna Nam brakować kogoś, komu możemy dowalić, bo dobrze nam razem. Nawet zołzy z forum, samotność rekompensują potrzeba uczestniczenia w substytucie wielkiej rodziny forumowiczów. Polubiłem Was zołzy,jesteście brakującym ogniwem w cywilizacji, pejoratywnych ocen pominę unikając pieszczot podtrzymujących Was przy życiu.
|
|
|
krakn | Post #6 Ocena: 0 2008-04-05 23:59:28 (17 lat temu) |
szczecinianin to gey,
![]() teraz już nie mam wątpiwosci Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Post #7 Ocena: 0 2008-04-06 08:10:24 (17 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
daggerss | Post #8 Ocena: 0 2008-04-06 08:18:32 (17 lat temu) |
ale dekiel z niego.. ja pikole...
![]() |
krakn | Post #9 Ocena: 0 2008-04-06 09:10:53 (17 lat temu) |
Cytat: 2008-04-06 08:10:24, Catch napisał(a): Cytat: 2008-04-05 23:59:28, krakn napisał(a): szczecinianin to gey, ![]() teraz już nie mam wątpiwosci może nie gey ale na pewno nienawidzi kobiet!!! fakt sory źle się wyraziłem,szacunek dla geyów, powiedzmy to twardo , szczecinianin to pedał ![]() ![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: krakn 06-04-2008 09:13 ] Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
daggerss | Post #10 Ocena: 0 2008-04-06 09:48:26 (17 lat temu) |
brak slow na takiego osobnika...
Szczecinianin, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia albo na temat to wez sie lepiej zamknij... Bo jak widze Twoja sposcizne to mnie rzuca... ![]() |