MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Porzucona liczy na jakas podpowiedz

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 5 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

Str 5 z 6

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

Szczecinianin

Post #1 Ocena: 0

2008-04-02 20:21:19 (17 lat temu)

Szczecinianin

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 29-05-2007

Porzucona badanie relacji z mężem to poznawanie zjawisk psychicznych na interakcje międzyludzkie oraz interakcję z otoczeniem, publiczne forum.
Flirtowanie to ważna część zalotów, często przeradza się w długoterminowe związki takie jak małżeństwo. Długie nie oznacza wieczne, bądź przerywane na jakiś czas to kontynuacja gry, flirtu w celu zwiększenia atrakcyjności,uwagi na siebie. Agresja rodzi agresje, unikaj tego, ludzie z forum doznali krzywd od partnera i popełnili elementarne błędy w relacji z partnerem. Zostali porzuceni, samotni, wiec ich rady przyjmij za złe. Kobiety będące z partnerem po przeżyciach to właściwe forum doradcze. Upokorzone, skrzywdzone kobiety emanują złem w celu kompensacji własnych niepowodzeń, nawet mi życzą przysłowiowego złamania karku, bo są złe z natury, zołzy. Chcesz zachować partnera i być po przeżyciach to zadzwoń do niego i powiedz, że masz film ze scenami, które tobie odpowiadają i obróć to w przyjemną zabawę, bawcie się w życie i czerpcie z tego przyjemność. Pokaż tym lesbom z forum, że jesteś lepsza i dajesz sobie rade lepiej od nich, one zostały same.
Tak na boku fajna jesteś,fotkę przyślij na e-mail:dariuszuk@wp.pl, coś na wakacje wymyślimy.
Zołzy niech na miotłach sobie polatają zamiast na forum.
Powodzenia i całusek pocieszenia, wielbiciel.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona WWW

krakn

Post #2 Ocena: 0

2008-04-04 16:43:07 (17 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

hm, tak sie zastanawiam, pominę filozofa, prawda jest taka, że jak coś się wypali miedzy ludźmi to już trudno... a chyba nie może być powrotu, i czuła sztuka w tym by się ekscytować sobą całe życie, inaczej mordęga albo rozstanie :(
smutne ale kurde chyba prawdziwe, tak patrząc do tyłu chyba nie chciałbym wracać do związków które umarły a potem się rozleciały.
Nie wiem co miał na myśli filozof z pomorza, ale fakt jest faktem tak jak zauważyłaś że sex jest ważny choć każdy go sobie inaczej wyobraża ma też inne oczekiwania i pragnienia, często trudne do zaakceptowania,
mocno naciskasz na ten temat, ale co ja mam ci powiedzieć bez sprawdzenia??? :)))
Co dla ciebie było fajne dla niego może być nijakie... i odwrotnie
ale pojebany ten świat ech
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #3 Ocena: 0

2008-04-04 17:23:28 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

daggerss

Post #4 Ocena: 0

2008-04-05 09:11:21 (17 lat temu)

daggerss

Kobieta

Z nami od: 21-03-2008

Szczecinianin moze Ty tez potrzebujesz pomocy? A moze juz za pozno?? Wsadz sobie w... kieszen zbedne komentarze. Porzucona szuka rady, pomocy i pocieszenia a nie bredni jakiegos pokreconego fizolofa...
*YAHOO*

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Szczecinianin

Post #5 Ocena: 0

2008-04-05 23:38:07 (17 lat temu)

Szczecinianin

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 29-05-2007

Porzucona, czytając wypowiedzi sprzeczne ze sobą,odczuwamy przykrości, krytyki postaw, uczynków i oczekiwań. Nasze postawy ranią innych i my ranimy również. Jesteśmy na tym forum jak rodzina, kłócimy się, docieramy w wymianie poglądów. Lecz ciągle jesteśmy razem i brudy pierzemy we własnym gronie forumowiczów, jak w domu. Jednak nie rozstajemy się, nie porzucamy, czujemy potrzebę wzajemnej pomocniczości, choćby po trupach. Okazuje się,że mam racje i sami jesteście tego potwierdzeniem, razem można być nawet jak się nie kocha, w imię jakiś wyższych interesów niż kłótnia. Jesteśmy ciągle razem, czas szybko mija i leczy rany. Porzucona trwaj w rodzinie dla dobra dziecka, swojego i męża, tak jak my na tym forum. Dzięki tym kłótniom poznajemy się i zbliżamy do siebie, po jakimś czasie nawet zaczyna Nam brakować kogoś, komu możemy dowalić, bo dobrze nam razem. Nawet zołzy z forum, samotność rekompensują potrzeba uczestniczenia w substytucie wielkiej rodziny forumowiczów. Polubiłem Was zołzy,jesteście brakującym ogniwem w cywilizacji, pejoratywnych ocen pominę unikając pieszczot podtrzymujących Was przy życiu.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona WWW

krakn

Post #6 Ocena: 0

2008-04-05 23:59:28 (17 lat temu)

krakn

Mężczyzna

szczecinianin to gey, :-]
teraz już nie mam wątpiwosci

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #7 Ocena: 0

2008-04-06 08:10:24 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

daggerss

Post #8 Ocena: 0

2008-04-06 08:18:32 (17 lat temu)

daggerss

Kobieta

ale dekiel z niego.. ja pikole...
*YAHOO*

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

krakn

Post #9 Ocena: 0

2008-04-06 09:10:53 (17 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Cytat:

2008-04-06 08:10:24, Catch napisał(a):
Cytat:

2008-04-05 23:59:28, krakn napisał(a):
szczecinianin to gey, :-]
teraz już nie mam wątpiwosci

może nie gey ale na pewno nienawidzi kobiet!!!

fakt sory źle się wyraziłem,szacunek dla geyów, powiedzmy to twardo
, szczecinianin to pedał 8-);-) nie ma wątpliwości, pewnie w szkole chłopaki mieli przerąbane z nim, dziewczynki też nie lekko też wam się to wydaje, chłopaki i dziewczyny? ;-)

[ Ostatnio edytowany przez: krakn 06-04-2008 09:13 ]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

daggerss

Post #10 Ocena: 0

2008-04-06 09:48:26 (17 lat temu)

daggerss

Kobieta

brak slow na takiego osobnika...
Szczecinianin, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia albo na temat to wez sie lepiej zamknij... Bo jak widze Twoja sposcizne to mnie rzuca...
*YAHOO*

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 5 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,