Str 2 z 6 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
krakn |
Post #1 Ocena: 0 2008-03-23 11:55:55 (17 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Cytat:
2008-03-23 10:10:01, Szczecinianin napisał(a):
Witam porzucone
Porzucałem wiele razy i dowolny udany pretekst to pomyśl jak się uwolnić od kobitki.
Wiesz co... coś z tobą nie tak, to nie zabawa nastolatków, a ty to co piszesz to własnie podejscie dzieciaka, ona ma problem.
Jaki?
To już inna sprawa, ruszyła temat sexu, no cóż dla każdego jest to bardziej lub mniej ale ważny czynnik, nie wiem trudno co kolwiek stwierdzać, ale dobitnie dałaś do zrozumienia że problem był gdzieś w tym temacie... nie wiem nie znam się, ale zazwyczaj określa się że nie tylko częstość ale i jakość się liczy, być może dawał ci do zrozumienia że wkrada się nuda?
Nie wiem, na pewno taka sytuacja jest paskudna, zwłaszcza że najpierw trzeba zorganizować sprawy pozy życia a potem dochodzić dlaczego tak się stało...
chyba to nie miejsce na takie rozmowy, sam czuje się skrępowany, ale zapewne potrzebowałaś rozmowy... wiec pisz co myślisz, forumowicze zapewne coś mądrego zasugerują
Pozdrawiam i współczuje Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|

|

|
|
|
magba |
Post #2 Ocena: 0 2008-03-23 13:50:23 (17 lat temu) |
Z nami od: 27-06-2007 Skąd: SW18 |
Cytat:
2008-03-23 06:54:47, daggerss napisał(a):
Jakas bardzo ubarwiona ta historia. Ja bym w zyciu nie napisala o czyms takim jesli by mnie spotkalo. Nie lepiej szukac pomocy u rodziny a nie u obcych ludzi?? Przeciez sa Twoja rodzina i cokolwiek by sie z Toba nie dzialo napewno CI pomoga... Ale mimo wszystko zycze powodzenia i pomyslnego rozwiazania problemu...
Jak takie słowa czytam to poprostu coś mnie rusza:-Y:-Y
Czasami obcy ludzie Ci bardziej pomogą niż rodzina -chyba napisała że niechce mieszać w to rodziny.
Wydaje mi się że po to jest forum aby takiemu człowiekowi w potrzebie doradzic i podtrzymać na duchu a nie dołować jeszcze bardziej.
Bardzo współczuje koleżance takiej sytuacji i mam nadzieje, że wszystko Ci sie jakoś ułoży.
.........Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi...............
|

|

|
|
akita1 |
Post #3 Ocena: 0 2008-03-23 16:18:11 (17 lat temu) |
Z nami od: 11-02-2008 |
Szczecinianin Ty chyba faktycznie powinienes udac sie na leczenie.
|

|

|
|
skibiki |
Post #4 Ocena: 0 2008-03-23 19:03:19 (17 lat temu) |
Z nami od: 27-12-2006 Skąd: Liverpool |
Witaj.
Na wstępie pragnę napisać jak bardzo mi przykro że stalo się jak się stało i napewno mogę Cie zrozumieć a dlaczego?Bo 4miesiace temu byłam w podobnej sytuacj!!!!
Mój mąż zostawił mnie dla MOJEJ BRATOWEJ samą z 2 dzieci,bez domu i pieniędzy!Przeszłam już przez to(dzięka bogu) i z czystym sumieniem mogę Ci powiedzieć że nie było łatwo ale poradziłam sobie,naprawde nie jest tak źle jak i ja nawet sama myślałm.Należy Ci się sporo dodatków w/w,alimenty,dom HB.itd tylko trzeba uzbroic się w cierpliwość i zacząc działać!Napewno tu w UK samotnym matkom jest o wiele lżej finansowo niż w Polsce ale tam też masz znajomych i rodzinę którzy zapewnią Ci wsparcie psychiczne które w takim mometach jest bardzo wazne.Także za nim zrobisz jakiś krok to zastanów się jakie wyjście było by dla Was najlepsze.Ja z synami zostałam tutaj,tu mamy NOWY dom,syn chodzi do szkoły ja pracuje.powoli nasze życie zaczyna się układać choc kilka miesiecy temu mialam czarne myśli.Nie zalamuj się nie możesz masz dziecko musisz tez myśleć o nim to jest najważiejszy naped i siła do życia.My kobiety jesteśmy twarde i damy sobie radę w najbardziej zaskakujacych momętach naszego zycia.UWIEŻ MI WIEM CO PISZE!!!
Pozdrawiam  [url=][img][/img][/url]
|

|

|
|
bulitto |
Post #5 Ocena: 0 2008-03-23 19:16:16 (17 lat temu) |
Z nami od: 23-03-2008 |
tych facetow to .....mysla ze im wszystko wolno.Ja tez tak mialam ale dalam rade glowa do gory.
|

|

|
|
|
Szczecinianin |
Post #6 Ocena: 0 2008-03-24 11:39:50 (17 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 29-05-2007 Skąd: Leicester |
Ja to bym te kobitki…. Podbieracie sobie nawzajem facetów nie licząc się z losem koleżanek i ich dzieci. Idzie kryzys paliwowy pracodawcy zapowiadają potrzebę zwolnienia, co drugiego pracownika. Świadczenia socjalne zostaną ograniczone, wręcz okazać się może, że w okienku wypłat powiedzą pieniędzy brak. Powstanie partia moherowych beretów (Nam się Należy) a w kasie nic nie ma. Wieczorami pięć panienek tańczy mi przy slupie w klubie Hawana, potrzebują pieniędzy, w wieku 18 lat rodziły i porzucone zostały biorąc obowiązki na biodra, powiadają liczy się kasa, tu lepiej płacą. Szkoły nie miały czasu ukończyć to i zawodu brak, młodość, uroda jeszcze jest atutem i mają zajęcie taniec, lecz czas mija. I jak w powiedzeniu (ten taki byle, jaki),kolor nie ma znaczenia i wiara, kobieta jest uniwersalna, zaradna, zawsze interesowna. Wielu to wykorzystuje robiąc pozory bogactwa, fajny samochód, bajer, ciuszki i panienka ma mokro w majtkach, czegoś chce. Potem wodzirej okazuje się niewydolnym społecznie wiecznym studentem, podróżnikiem szukającym przygody a tu baba z dzieckiem. Wiać byle na drugi koniec świata. Co właściwie ma łączyć w pary, jakie wartości, przecież nie boskie tylko człowieczeństwa? Czy ludzie wypracują relacje miedzy sobą,które pozwolą pokoleniom wyrastać w poczuciu bezpieczeństwa socjalnego i wydolnych społecznie rodzin?. W Paryżu spotkałem szkole gdzie panienki uczone są jak prowadzić dom, służbę, jest tam ciekawa zasada na niańki i służbę zatrudnia się starsze dzieciate panie. Unikają zdarzeń zamiany miejsc służących i pań domu.
Od tak napisałem sobie.
|

|

|
|
marta75 |
Post #7 Ocena: 0 2008-03-24 11:43:42 (17 lat temu) |
Z nami od: 09-11-2007 Skąd: londyn |
a ja mialam meza idiote i sama od niego odeszlam z synem. i nie zaluje. minelo juz sporo czasu od tamtej chwili ( 8 lat ) . mam nowa rodzine - wspanialego meza ktory w pelni akceptuje mojego syna, kocha jak swojego, i coreczke . i uwazam ze lepiej jak sie pewne rozdzialy w zyciu koncza , nawet bolesnie niz ciagna trzymajac caly czas w napieciu.
pozdrawiam co mnie nie zabije to mnie wzmocni...
|

|

|
|
|
Post #8 Ocena: 0 2008-03-24 12:20:38 (17 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|

|
|
Szczecinianin |
Post #9 Ocena: 0 2008-03-24 13:28:05 (17 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 29-05-2007 Skąd: Leicester |
Witaj Catch
Twoja dolegliwość to choroba wywołana przewagą układu sympatycznego, związanej z nadmiernym, przewlekłym i nieuzasadnionym wydzielaniem adrenaliny. Należy, zatem ograniczyć spożywanie węglowodanów do minimum potrzebnego do zabezpieczenia rezerwy wątrobowej glikogenu i dotlenienia mózgu. W takiej sytuacji nie dojdzie do nieuzasadnionych wahań poziomu glukozy we krwi oraz dodatkowych wyrzutów insuliny i adrenaliny do krwioobiegu.
-Ręczne pranie pieluch wykańcza Ciebie, używaj jednorazówek. Kobieta da sobie rade, od małego ćwiczą jak nami manipulować. To babskie łzy i gra cierpiętniczki "Matki Polki". Wiele kobiet doradza licząc na przyjaźń i czuje miętę do skrzywdzonej jak lez…by, nienawidzące faceta.
|

|

|
|
|
Post #10 Ocena: 0 2008-03-24 13:35:16 (17 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|

|