Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Londyn » fryzjerstwo

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Londyn" opiekują się: Redakcja, _Steve_, Richmond

Strona główna » Londyn » fryzjerstwo

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 4)
rajwana

Post #1

2008-03-12 12:22:15 (5 miesięcy temu)

rajwana

Mężczyzna

Z nami od: 05-02-2008

Mam pytanie co trzeba zrobic zeby w UK zostac fryzjerem...
jakies szkoły, kursy???
czy ktos mi moze pomóc??
z gory dziekuje

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ewamik

Post #2

2008-03-12 13:13:56 (5 miesięcy temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

Wiesz co,moze moja odpowiedź nie bedzie dokładna ale...
Myslisz,że wszystkie fryzjerki,co sie ogłaszaja w gazecie,faktycznie sa fryzjerkami? Wiem to ze swojego doświadczenia.Dwa razy przyszły do mnie fryzjerki do domu.Nie wiem która gorsza,ale jak spytałam o doświadczenia,to co one nie robiły w Polsce.Jedna u znanego fryzjera nawet pracowała tylko pytanie-jak tak fajnie było,to po co przyjechały.
Trzecia z moich fryzjerek pracowała w salonie na Neasden.Totalnie spaliła mi włosy.Miałam jeszcze farbe na wlosach,jak pociągnęłam włosy,to normalnie moja córka mogła mi włosy łamać.Siedzialam przerażona i kazałam jej spłukac farbe.Z tego co wiem,długo tam nie popracowała.
Tak więc jak widac żadne kury i szkoły nie zawsze sa potrzebne by byc fryzjerką.
Mam teraz fajnego fryzjera-Rafała.Fajnie robi,pracuje w angielskim salonie ale tez przyjmuje w domu.

Do góry stronyOffline

rajwana

Post #3

2008-03-12 13:51:14 (5 miesięcy temu)

rajwana

Mężczyzna

Z nami od: 05-02-2008

Cytat:

2008-03-12 13:13:56, ewamik napisał(a):
Wiesz co,moze moja odpowiedź nie bedzie dokładna ale...
Myslisz,że wszystkie fryzjerki,co sie ogłaszaja w gazecie,faktycznie sa fryzjerkami? Wiem to ze swojego doświadczenia.Dwa razy przyszły do mnie fryzjerki do domu.Nie wiem która gorsza,ale jak spytałam o doświadczenia,to co one nie robiły w Polsce.Jedna u znanego fryzjera nawet pracowała tylko pytanie-jak tak fajnie było,to po co przyjechały.
Trzecia z moich fryzjerek pracowała w salonie na Neasden.Totalnie spaliła mi włosy.Miałam jeszcze farbe na wlosach,jak pociągnęłam włosy,to normalnie moja córka mogła mi włosy łamać.Siedzialam przerażona i kazałam jej spłukac farbe.Z tego co wiem,długo tam nie popracowała.
Tak więc jak widac żadne kury i szkoły nie zawsze sa potrzebne by byc fryzjerką.
Mam teraz fajnego fryzjera-Rafała.Fajnie robi,pracuje w angielskim salonie ale tez przyjmuje w domu.

A masz do niego moze namiar??

Do góry stronyOffline

kosmetyczka

Post #4

2008-05-06 12:05:46 (3 miesiące temu)

kosmetyczka

Kobieta

Z nami od: 15-05-2006

a moze ktos potrzebuje kosmetyczki :-] mieszkam w SUTTON I OFERUJE WSZYSTKE USŁUGI KOSMETYCZNE.Dodam ze POSIADAM WIELOLETNIE DOSWIADCZENIE:)
Trzeba marzyć tak, jakby się miało żyć całš wiecznoœć i żyć tak, jakby się miało umrzeć jutro.

Do góry stronyOffline

daisy77

Post #5

2008-05-06 12:24:19 (3 miesiące temu)

daisy77

Kobieta

Z nami od: 03-05-2008

Umówiłam sie z fryzjerką na przedłużanie włosów tj.ściągnięcie sterych,pasemka,założenie nowych. Po jej przyjsciu okazało sie ze tylko ona zaklada i nic po za tym. No ale zdieła mi stare,zafarbowała tylko gore(farbowała pierwszy raz w zyciu)i załozyła nowe włosy. zapłasiłam 130ł,a po tygodniu odpadło mi już 12pasemek. Do fryzjerstwa trzeba miec to coś a nie tylko suche kursy:-o

Do góry stronyOffline