MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wypożyczalnia samochodów

« poprzednia strona

Strona 4 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 4 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Wielim

Post #1 Ocena: 0

2022-05-11 23:16:43 (3 lata temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Odwiozłem auto , mialem byc na 16 w Poznaniu ale mi nie wyszlo , jakos 16.20 dzownil chłopak na telefon koedy bede , mowie ze za 10 minut bo cos tam mi wyszlo po drodze ;) autko oddalem poklejone od tych muszek z przodu , chłopak powiedzial ze i tak jedzie je umyc wiec nie ma problemu teraz taki sezon na owady . Obczail dookoła ze nie ma zadnej rysy i nara. Pierwszy raz w zyciu wypozyczlaem samochod i moge polecic te odkryj auto, zadnych problemów

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Andrzej1970

Post #2 Ocena: 0

2022-05-12 21:15:31 (3 lata temu)

Andrzej1970

Mężczyzna

Z nami od: 29-03-2009

Auto zawsze ogladaja, gdyby bylo uszkodzone , to musza wprowadzic do systemu. Kiedys mi mowili , ze wszystkie uszkodzenia moge sprawdzic online , ale nie sprawdzalem. Wypozyczysz jeszcze 2 razy i bedziesz mial znizke 10% , a za komentarz jest 5% na nastepny raz. Wazna sprawa to zgloszenie ewentualnej szkody odrazu , a jezeli jest przebite kolo , to tez trzeba zadzwonic , a nie naprawiac samemu. Ten zestaw do naprawy podobno niszczy opone. Ciesze sie ,ze Ci wszystko poszlo gladko.

Do góry stronyOffline

andyopole

Post #3 Ocena: 0

2022-05-12 23:07:10 (3 lata temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Cytat:

2022-05-10 06:20:26, Wielim napisał(a):
, ale za to mam duze doświadczenie z Anglii bo jestem kierowcą zawodowym ...

Gdy robilem swoje pierwsze prawo jazdy juz wtedy instruktor nam wbijal do glowy: "uwazaj na dzien, w ktorym uznasz ze jestes doswiadczonym kierowca".

W tamtych czasach zeby zostac instruktorem nauki jazdy trzeba bylo miec udokumentowane bodaj minimum 15 lat pracy jako kierowca zawodowy.

Do góry stronyOffline

Wielim

Post #4 Ocena: 0

2022-05-17 21:44:13 (3 lata temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Zarezerwowalem kolejne wypożyczenie na 9 dni w srodku wakacji . Toyota CH-R odbior w Rzeszowie oddanie w Szczecinie. Nie pozyczalbym ale nie ma pociagow co byly jeszcze w tamtym roku ze wsiadasz wieczorem w Rzeszowie w wagon sypialny i wstajesz rano w Szczecinku. Narazie sa tylko z przesiadką albo i dwiema , bez wagonow sypialnych i lacznie podroz ze 12h . Narazie samochod zarezerwowalem i zaplacilem , poczekam na nowy rozkład pkp ktory pojawi sie w czerwcu , jak cos sie zmieni na lepsze to najwyzej zrezygniuje z auta. Koszt samochodu razem z tym full ubezpieczeniem od wszystkiego i fotelikiem to 2100 plus paliwo pewnie pojdzoe z 500 zeta. Oczywiście pociągi tansze ale w tamtym roku za 2 osoby sypialne plis dziecko mialo za dadmo to bylo 600 zeta. W tym roku dziecko juz nie ma za darmo i ceny poszly do gory to mysle ze byloby z 800-900 złotych. Plus w ostatni dzien dostanie sie na lotnisko w Szczecinie pociag 100 plis taxi z Dabie na lotnisko 150 . Jakis wypad nad morze znowu pewnie ponad 100. No razem napewni taniej ale samochod wygoda , Rzeszow- Szczecinek trasa okolo 8h ale spodobalo mi sie ostatnio jezdzenie po kraju , przejezdzanie przez wsie te ladnijsze i te pamietajace ubiegłą epoke. Zuplenie inaczej niz autostrady w UK. Ostatnio jechalem na wycieczke do Edynburga ponad 7h autostrada , nudy straszne :(

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,