Czytam czytam czytam, tylko w sumie same pytania, za czesto to tu ludzie nie odpowiadaja, czytalam tez na innym forum i bylam zaskoczona uprzejmoscia ludzi. Czy tak tez jest w UK, ze Polacy chca tylko swoja zlosliwoscia zmieszac kazdego z blotem ?
Przeglądaj forum |
|
Strona główna » Biała lista » WAZNE |
| Autor | (Odpowiedzi: 3) |
|---|---|
| angel_22 | Post #1 2006-12-16 17:57 (2 lata temu) |
Z nami od: 15-12-2006 |
Czytam czytam czytam, tylko w sumie same pytania, za czesto to tu ludzie nie odpowiadaja, czytalam tez na innym forum i bylam zaskoczona uprzejmoscia ludzi. Czy tak tez jest w UK, ze Polacy chca tylko swoja zlosliwoscia zmieszac kazdego z blotem ?
|
| AGALON | Post #2 2006-12-16 23:31 (2 lata temu) |
Z nami od: 25-10-2005 Skąd: London |
ja rowniez czytam i umieszczam odp na innych forach ale nie sadze ze jesli ktos na tym forum nie odp to ze ma na mysli zmieszac kogos z blotem. moze pomyslalabys ze moze ktos nie zna odp na dane pytanie albo nadzwyczajniej nie zgladnal na te forum i nie odpowiedzial?????
a z drugiej strony znam osoby ktore nie odpowiadaja na posty ktore sa powtarzane co pare nascie minut na ten sam temat... niektorym poprostu nie chce sie pisac w kolko to samo kilkanasacie razy use your brain sometimes.... |
| kik1976 | Post #3 2006-12-17 09:23 (2 lata temu) |
Z nami od: 30-08-2006 Skąd: Wolverhampton |
wlasnie, a wogole co rozumiesz przez mieszanie z blotem, bo czytalam rozne posty inie natrafilam na jakies chamskie odpowiedzi, moze czasami sie zdarzaja, ale to tylko swiadczy o tym kto pisal.
|
| angel_22 | Post #4 2006-12-17 12:56 (2 lata temu) |
Z nami od: 15-12-2006 |
ja tez nie mam na mysli, jesli ktos nie odpowiaada miesza kogos z blotem, tylko kiedy czasami odpowie. rozumiem kiedy ktos nie zna odp i nie odpowiada ale jesli zna to dlaczego szydzi z innych, widzialam kilka razy takie odpowiedzi
|