Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Biała lista » WORKPLANET z Katowic

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Biała lista" opiekują się: Redakcja, stokesay

Strona główna » Biała lista » WORKPLANET z Katowic

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 4)
niesmak

Post #1

2006-09-01 22:03 (2 lata temu)

niesmak

Z nami od: 01-09-2006

Witam
Złożyłem swoje CV na stronie infopraca.pl po pewnym czasie odezwała się do mnie firma WorkPlanet (www.workplanet.pl) zajmująca się pośrednictwem pracy. Zadzwoniła do mnie Pani o przyjemnym głosie i zaoferowała dla mnie prace na stanowisku Kitchen Porter w UK - oczywiscie odpowiedziałem, że praca mnie interesuję po czym kobieta sprawdziła moją znajomość języka ang. oraz dopytywała się co do moich umiejętności i doświadczenia podanego w moim CV. Po chwili zasugerowała, że na to stanowisko się nadaję hmmm - myślę świetnie. Pytam się jeszcze o stawkę, powiedziano mi, że na dobry początek wynosi 5,5Ł/h, mieszkanie ok. 50Ł/tyg. 7-8h/dzień pracy zapewnione, nadgodziny płatne ponad 7Ł/h.
I teraz pytanie, abym nie zanudzał czy ta firma jest rzetelna, czy ktoś może miał już styczność z w/w pośrednikiem. Nie udało mi się nigdzie znaleźć jakiejkolwiek informacji na temat WorkPlanet od innych (niby) pracowników tegoż pośrednika. Może ktoś tu odpowie na moje pytanie
Z góry dzięki

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

fiona84

Post #2

2007-10-21 14:29 (10 miesięcy temu)

fiona84

Z nami od: 21-10-2007

troche pozno odpisuje, ale lepiej pozno niz wcale.
Mianowicie ja wyjechalam przez ta firme, mialam obawy, tez szukalam w internecie czegokolwiek na temat tej firmy, znalazlam i zle opinie i dobre. Natomiast ja sama po 8 miesiacach pobytu w uk, podczas ktorych dzwonilam do work planet kilkakrotnie, moge powiedziec,ze firma ta nie interesuje sie ludzmi ktorych wyslala za granice. Mialam problemy z pracodawca(nie placil w terminie itp), nawet raz wyslalam meila do nich, proszac o reakcje z ich strony. niestety nie doczekalam sie odpowiedzi.
Podsumowujac: firma dziala zgodnie z prawem itp, lecz ma gdzies ludzi ktorzy wyjechali za ich posrednictwem. Dla nich liczy sie tylko kasa za zwerbowanych ludzi, ktora otrzymuja od pracodawcow.

Do góry stronyOffline

ERYKVIKING

Post #3

2008-05-12 15:28:19 (3 miesiące temu)

ERYKVIKING

Mężczyzna

Z nami od: 17-04-2008

Dzien Dobry .
Nie dajcie sie zrobic WORKPLANET z Katowic w MC.DONALDS-a .

Pozdrawiam .

[ Ostatnio edytowany przez: ERYKVIKING 12-05-2008 15:29 ]

Do góry stronyOffline

ParaDox

Post #4

2008-05-12 17:03:55 (3 miesiące temu)

ParaDox

Mężczyzna

Z nami od: 18-03-2004

A czego oczekujecie. Nic dziwnego. Firmy robia kase i nikt sie nie pierdzilei. Wiekszosc polskich firm ma smieszne oferty pracy a wlasciciele firm licza tylko na ilosc i juz zacieraja rece na sezon. Ich nic nie obchodzi czy po studiach czy nie, byle popychac do roboty bo za to dostaja kase, no moze jedna sprawa jest wazna; byle zatrudniony wysiedzial 3mce w pracy, bo tyle czekaja na kase od zleceniodawcy
Who controls the past control the future, and who controls the present controls the past?

Do góry stronyOffline

bloby00

Post #5

2008-05-12 17:08:41 (3 miesiące temu)

bloby00

Mężczyzna

Z nami od: 23-01-2008

Cytat:

2008-05-12 15:28:19, ERYKVIKING napisał(a):
Dzien Dobry .
Nie dajcie sie zrobic WORKPLANET z Katowic w MC.DONALDS-a .
Pozdrawiam

....a moze frytki do tego? :-]:-]:-]
My name's Bloby.... just Bloby :)

Do góry stronyOffline