Przeglądaj forum |
|
Strona główna » Biała lista » Biała Lista |
| Autor | (Odpowiedzi: 13) |
|---|---|
| ToLo | Post #1 2005-07-04 11:14 (3 lata temu) |
Z nami od: 04-07-2005 |
Proponuję utworzyć białą listę firm, pośredników, ludzi itp. , którzy sprawdzili się pomagając Polakom znaleźć pracę za granicą. Do tej pory naczytałem się wiele o oszustach, ale niewiele dowiedziałem się na temat firm sprawdzonych, które można polecić. Proszę o wypowiedzi na ten temat.
|
| aluska | Post #2 2005-07-04 13:43 (3 lata temu) |
Z nami od: 25-06-2005 |
100% mackenzie.consulting.pl
|
Post #3 2005-07-04 15:34 (3 lata temu) |
|
|
Uczestnik nie jest zarejestrowany |
Salve,
Zawsze polecam www.empchoice.co.uk pozdrawiam Gandalf de Grey |
Post #4 2005-07-04 15:59 (3 lata temu) |
|
|
Uczestnik nie jest zarejestrowany |
Gandalf de Grey -Ja oczywiscie tez jak najbardziej polecam ta agencje!!!!!!!!
|
| Anonimek | Post #5 2005-07-05 08:32 (3 lata temu) |
Z nami od: 06-06-2005 |
Rekomenduje nie agencje ale serwis, z ktorego posrednictwa korzystaja agencje. Glownie branza IT.
cwjobs.co.uk |
| c.c catch | Post #6 2005-07-05 10:40 (3 lata temu) |
Z nami od: 17-05-2005 |
polecam Evening Standard(zwlaszcza pon. wtorki i czwartki)...tak znalazlam swoja prace
|
| Mili | Post #7 2005-07-11 18:47 (3 lata temu) |
Z nami od: 11-07-2005 |
Witam
mackenzie-consulting hmmm maja wysokie oplaty i przez 0,5-1 rok zabieraja 40 % twojego wynagrodzenia. Wiem to napewno bo pracowalam w mackenzie w Gdansku ;)) to nie jest dobra agencja |
| Emigrantka | Post #8 2005-10-15 07:16 (3 lata temu) |
Z nami od: 04-03-2005 |
Cytat: 11-07-2005, Anonim wrote: Witam mackenzie-consulting hmmm maja wysokie oplaty i przez 0,5-1 rok zabieraja 40 % twojego wynagrodzenia. Wiem to napewno bo pracowalam w mackenzie w Gdansku ;)) to nie jest dobra agencja Cos ci sie chyba pomylilo.......Jak niby ma jakakolwiek agencja w UK "zabierac" 40% zarobkow? Tak, to znowu ja
|
| greenw | Post #9 2006-01-30 16:42 (2 lata temu) |
Z nami od: 17-01-2006 |
Hej
to jak to w końcu jest z tą agencja Mackenzie ?/ chodzi mi szczególnie o pracę jako opiekun osób starszych / |
| majali | Post #10 2007-11-17 12:14 (8 miesięcy temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 15-11-2007 Skąd: warszawa/UK |
polecam agencje Christies Care LTD
zatrudnia carerów do opieki osobami straszymi typu live in. Ja pracuje cały czas niezłe pieniadze i niezła praca jak widac :) mnie na internecie. jeli macie pytania to mój nr gg 5554909 pozdrawiam majali [ Ostatnio edytowany przez: majali 17-11-2007 12:16 ] Na rozstaju dróg stoi dobry Bóg, On wskaże Ci drogę... Badz wola Twoja...
|