The Nokia N95 Black 8GB mobile

Forum dyskusyjne

Bia³a lista » super landlord / agencja w londynie

Zobacz te¿:

Galeria u¿ytkowników Mapka u¿ytkowników Pytania i odpowiedzi

Przegl±daj forum

Dzia³em "Bia³a lista" opiekuj± siê: Redakcja, stokesay

Strona g³ówna » Bia³a lista » super landlord / agencja w londynie

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 1)
monikaspodymek

Post #1

2007-11-28 10:49 (7 miesiêcy temu)

monikaspodymek

Kobieta

Z nami od: 11-10-2006

Sk±d: colchester

po tym jak czytam o wszystkich tych problemach z agencjami i landlordami przyszlo mi do glowy aby zorganizowac kacik uczciwego landlorda i super agencji.
na poczatek zareklamuje moja agencje: nazywa sie landway (o ile poprawnie pamietam) i miesci sie na Willesden Green NW2. wynajmowalam od nich przez 1,5 roku - zero problemow! peknieta rure wymienili w ciagu dwoch dni, kupili nowy materac pare dni po tym jak poprosilismy, jak rodzinka zjechala na 2 tyg to nawet funta extra nie wzieli, nigdy nie narzekali jak sie opoznilismy z oplatami (roznie w zyciu bywa...) a na dowidzenia oddali nam depozyt bez gadania (gotowka w momencie zdania kluczy) pomimo tego ze "zlamalismy" kontrakt: pomalowalismy sciany na zielono, poprzestawialismy meble etc. a mieszkanie opuscilismy z tygodniowym wypowiedzeniem, choc kontrakt mowil miesiac... nawet zaproponowalismy ze zaplacimy za te 3tyg a oni na to ze nie ma problemu i grosza nie wzieli.
po prostu super agencja!!! polecam goraco...

dodam tylko ze my bylismy super mieszkancami: zadnych imprez, zniszczonego sprzetu i ogrodek im sprawilismy "nowy" - zastalismy chwasty (lekko powiedziawszy) a zostawilismy trawke i kwiatki... nawet ten zielony kolor nie byl zly bo pasowal do mebli lepiej jak magnolia...

[ Ostatnio edytowany przez: monikaspodymek 28-11-2007 10:53 ]

...XXX...

Do góry stronyOnline

Cytuj wypowied¼ Odpowiedz

ironiqus

Post #2

2007-11-28 12:14 (7 miesiêcy temu)

ironiqus

Mê¿czyzna

Z nami od: 30-10-2007

Sk±d: London

Jestem za.

BTW, dobrze wiedziec - mieszkam na NW2, nie planuje sie przeprowadzac, jednak na przyszlosc moze sie przydac.

Pzdr.
Anwjn¿avrwfmr j ¿lpvh gb: qboel uhzbe v pmlfgr znwgxv - erfmgn gb pu. ;)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowied¼ Odpowiedz

E-mailNumer gadu-gadu