Witajcie,
przeczytalam kilka ostatnich wpisow i postanowilam nie czytac calej historii horoby bo dotyczyla bardziej savoire-vivre'u niz biznesu

Pozwole sobie napisac pytanie
Jestem w Londynie dosc nowym nabytkiem i coz, kazdy ma swoj poczatek. Przerabialam w zyciu wszelkie formy zatrudnienia i wracam do tej najbardziej samodzielnej i z najwiekszym wyzwaniem czyli samozatrudnienie. Tyle, ze nie jestem z natury biznesmenka tylko czlowiekiem 'od ludzi'.
Moim produktem sa warsztaty i sesje dla kobiet oraz warsztaty artystyczne dla dzieci. Obecnie celowo i swiadomie swoja usluge kieruje do kobiet i dzieci polskojezycznych. Chce poznawac realia tego kraju krok za krokiem poniewaz warsztaty to czesc calego projektu.
A teraz moje pytanie
Ktore kanaly polonijne sa najsprawniejsze?
Wspolpracuje z Polish Professionals, podjelam probe wspolpracy z POSKiem, teraz zastanawiam sie nad kanalami internetowymi. Ktore sa najbardziej poczytne?
Jesli natomiast wsrod Was sa osoby, ktore maja sale warsztatowe lub lokale restauracyjne, w ktorych mozna organizowac zajecia dla kobiet lub dzieci, to bedzie cudownie nawiazac kontakt.
Wszystko co robie jest publiczne - krok za krokiem mozna przesledzic moja historie horoby w internecie. Stad moj post.
Zycze wszystkim dobrego i owocnego tygodnia,
monia
W pewnym momencie zrozumialam, ze intelekt nie wystarcza i ze nie umiem tanczyc do muzyki, ktorej nie czuje... Zaczelam wiec robic wlasne zycie.... Egzamin zdam pod koniec...