MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Firma - jak zaczac. Dobre rady zawsze w cenie

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 57 z 96 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 56 | 57 | 58 ... 94 | 95 | 96 ] - Skocz do strony

Str 57 z 96

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

krakn

Post #1 Ocena: 0

2011-04-07 13:49:47 (14 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2011-04-06 17:02:19, zxcvbn napisał(a):
jak chodzi ci o duze litery to u mnie nie widac ze duzymi pisze poprostu czasami nie idzie mi wylaczyc ,bo cos z klawiatura nie dziala prawidlowo.wiec niewiem ze to bylo az tak obrazliwie

Warto zapoznać się z netykietą, tym bardziej że netykieta ma już jakieś 20 lat.
i zasadniczo poza drobnymi wyjątkami w sensie wyrażania emocji nie różni się od starej dobrej etykiety zwanej kinderstube, lub jak toś woli savoire vivre.

ech, za czasów fido-net za takie coś zostawało się lamerem bez dostępu do cennych informacji, przez ten internet świat schodzi na psy 8-)
:-]:-]
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer AIM

zxcvbn

Post #2 Ocena: 0

2011-04-10 20:17:44 (14 lat temu)

zxcvbn

Kobieta

Z nami od: 16-03-2011

CAPSLOK CAPSLOKIEM ,A ZEPSUTA KLAWIATURA TO DRUGA SPRAWA,MOWICIE O LINKACH BUSINESS A NIE PODAJECIE STRON MOWICIE ZE WIELE WIECIE A NIE POTRAFICIE ODPOWIEDZIEC NA PYTANIE KONKRETNIE

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2011-04-10 21:19:14 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

zxcvbn

Post #4 Ocena: 0

2011-04-10 23:13:37 (14 lat temu)

zxcvbn

Kobieta

a ty tutaj zajmujesz sie porado o grzecznosci czy porada o biznezie jesli to pierwsze to musisz zmieni na inny tytul bo to nie ta strona

Do góry stronyOffline

zxcvbn

Post #5 Ocena: 0

2011-04-10 23:17:58 (14 lat temu)

zxcvbn

Kobieta

jesli capslok czy na poczatku zdenerwowal to niedlugo cie zdenerwuje kazdy znak czy litery nie tak napisane-zastanow sie co robisz!

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2011-04-10 23:52:19 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Monia-aja

Post #7 Ocena: 0

2011-04-11 17:43:24 (14 lat temu)

Monia-aja

Kobieta

Z nami od: 11-04-2011

Witajcie,

przeczytalam kilka ostatnich wpisow i postanowilam nie czytac calej historii horoby bo dotyczyla bardziej savoire-vivre'u niz biznesu:) Pozwole sobie napisac pytanie:)

Jestem w Londynie dosc nowym nabytkiem i coz, kazdy ma swoj poczatek. Przerabialam w zyciu wszelkie formy zatrudnienia i wracam do tej najbardziej samodzielnej i z najwiekszym wyzwaniem czyli samozatrudnienie. Tyle, ze nie jestem z natury biznesmenka tylko czlowiekiem 'od ludzi'.

Moim produktem sa warsztaty i sesje dla kobiet oraz warsztaty artystyczne dla dzieci. Obecnie celowo i swiadomie swoja usluge kieruje do kobiet i dzieci polskojezycznych. Chce poznawac realia tego kraju krok za krokiem poniewaz warsztaty to czesc calego projektu.

A teraz moje pytanie:)
Ktore kanaly polonijne sa najsprawniejsze?
Wspolpracuje z Polish Professionals, podjelam probe wspolpracy z POSKiem, teraz zastanawiam sie nad kanalami internetowymi. Ktore sa najbardziej poczytne?

Jesli natomiast wsrod Was sa osoby, ktore maja sale warsztatowe lub lokale restauracyjne, w ktorych mozna organizowac zajecia dla kobiet lub dzieci, to bedzie cudownie nawiazac kontakt.

Wszystko co robie jest publiczne - krok za krokiem mozna przesledzic moja historie horoby w internecie. Stad moj post.

Zycze wszystkim dobrego i owocnego tygodnia,
monia
W pewnym momencie zrozumialam, ze intelekt nie wystarcza i ze nie umiem tanczyc do muzyki, ktorej nie czuje... Zaczelam wiec robic wlasne zycie.... Egzamin zdam pod koniec...

Do góry stronyOffline

Strona WWW

zxcvbn

Post #8 Ocena: 0

2011-04-11 23:29:50 (14 lat temu)

zxcvbn

Kobieta

Szukalam i nic ciekawego nie znalazlam.mam pytanie czy ktos sie interesuje lub jest dobrze poinformowany w sprawie samochodu na self employer na firme ,oraz prywatny samochod co mozna odliczac a czego nie.z gory dzieki za odpowiedz

Do góry stronyOffline

reivilo

Post #9 Ocena: 0

2011-04-12 17:46:37 (14 lat temu)

reivilo

Kobieta

Z nami od: 09-09-2007

Cytat:

2011-04-11 23:29:50, zxcvbn napisał(a):
Szukalam i nic ciekawego nie znalazlam.mam pytanie czy ktos sie interesuje lub jest dobrze poinformowany w sprawie samochodu na self employer na firme ,oraz prywatny samochod co mozna odliczac a czego nie.z gory dzieki za odpowiedz

no coz ja daje glowe ze na tym forum bylo - jak rozliczyc VAna, jak auto osobowe......na kilka sposobow....ale ....po tym co przeczytalam jaki masz stosunek do ludzi napisze ...NIE CHCE MI SIE O TYM KOLEJNY RAZ PISAC:-Y:-Y:-Y ....o caps mi sie zepsul :-]:-]

wiec albo zmien ton jak szukasz darmowej porady ...albo wez troche funtow w garsc i zaplac :-]:-] wtedy zobaczysz naocznie ze inaczej sie rozmawia z kims milym a inaczej z burakiem :-Y:-Y ...coz zycie
Ludzie myślcie ....to nie boli !!

Do góry stronyOffline

reivilo

Post #10 Ocena: 0

2011-04-13 16:44:44 (14 lat temu)

reivilo

Kobieta

Z nami od: 09-09-2007

a teraz mozna prosic moderatorow o wywalnie cale tego OT...jak ktos by chcial szukac czegos sensowego ..to mu sie odechce ..a jest tu pare przydatnych rzeczy
Ludzie myślcie ....to nie boli !!

Do góry stronyOffline

Strona 57 z 96 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 56 | 57 | 58 ... 94 | 95 | 96 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,