Bardzo prosze o przeslanie informacji na adres okska.piekarnia@interia.pl">pokska.piekarnia@interia.pl
z gory dziekuje za wszelkie informacje.
pozdrawiam.
Str 2 z 2 |
|
---|---|
forestt21 | Post #1 Ocena: 0 2007-08-13 22:13 (18 lat temu) |
Z nami od: 08-08-2007 |
|
forestt21 | Post #2 Ocena: 0 2007-08-14 06:32 (18 lat temu) |
Z nami od: 08-08-2007 |
Odnośnie składników pieczywa to w jego skład wchodzic będzie jedynie angielska woda i raczej nic więcej.Wszystkie składniki sprowadzane będą z Polski a w piekarni pracować będą tylko Polacy.
![]() |
peonia | Post #3 Ocena: 0 2007-08-19 13:34 (18 lat temu) |
Z nami od: 15-05-2007 Skąd: Lancashire |
forestt21, świetny pomysł! Polski chleb jest rozchwytywany na terenie Wielkiej Brytanii! Zauważyłam, że polskie pieczywo pojawia się nawet w sklepach ze zdrową żywnością, wegetariańskich itp. (Może i tam znajdziesz dodatkowo rynek zbytu?) To dlatego, że jest bez konserwantów, a wiadomo, że teraz ma popyt to, co naturalne i zdrowe. Moja rada - dobrze, by pieczywo było pełnoziarniste (graham + ziarna słonecznika, dyni, siemienia lnianego) także z mąki żytniej. Bo wiadomo, że białe tuczy. A co do krojenia - dobrze, by Twoje sklepy były zaopatrzone w krajalnice, w razie gdyby klient chciał mieć chlebuś pokrojony. Tu większość chlebów jest krojona, bo to znacznie łatwiejsze dla konsumenta
![]() ![]() |
Joanna_Z | Post #4 Ocena: 0 2007-08-19 15:34 (18 lat temu) |
Z nami od: 18-08-2007 |
W koncu ktos pomyslal szczegolnie, ze brakuje tu SWIEZEGO polskiego pieczywa, pieczonego z polskich produktow, kajzerek i drozdzowek mniam, a moze ktos pomysli o otwarciu czegos takiego w Maidstone (Kent)?
Tutaj to bieda niby polski chleb jest ale na drugi dzien czesto zaczyna plesniec no i jest pakowany ![]() |