|
|
---|---|
yacha | Post #1 Ocena: 0 2007-06-09 21:54 (18 lat temu) |
Z nami od: 04-06-2007 |
Potrzebuje porady w zakresie business start up, gdzie ją znaleźć - w councilu? jakieś organizacje w Manchesterze? Jest dużo porad w necie ale ja potrzebuję osobiście i dotyczących mojego pomysłu a nie ogólnych. Ktoś wie?
|
Huba | Post #2 Ocena: 0 2007-07-26 19:26 (18 lat temu) |
Z nami od: 31-05-2007 Skąd: London |
Heya. Wszelkie informacje formalnie znajdziesz na stronach internetowych ale sa one ogolne odnoszace sie do obowiazkow, praw itp. Jezeli chcesz z kims porozmawiac na temat nowego biznesu to najlepiej udac sie do najblizszego Business Center przy cansilu sa to centra dla malych przedsiebiorstw. Osoba z toba porozmawia i doradzi co jak i gdzie - oczywiscie bezplatnie, takiej samej informacji udzieli ci komorka doradcy karierowego w kazdym Colleg'u lub centrum edukacyjnym, w ostatecznosci udaj sie do swojego banku i zapytaj o osrodek doradczy dla malych firm. Generalnie trzeba wydeptac wszystko. Jak chcesz cos wiecej pisz na majla bo ja nie czesto jestem na forum ghubert@o2.pl
|
wilug | Post #3 Ocena: 0 2007-08-06 10:13 (18 lat temu) |
Z nami od: 06-08-2007 |
Hej
Jesli masz pomysl na Biznes skontaktuj sie z nami. Pomozemy Ci ruszyc Biznes w UK. Jesli spelniasz kryteria mozesz rowniez otrzymac tzw Granta czyli pomoc finansowa (£1000) dla nowych biznesow. http://www.wilug.co.uk |
|