MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wlasciwa stawka za wlasciwa prace

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 5 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

Str 5 z 9

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

sqlserver

Post #1 Ocena: 0

2021-02-02 20:27:48 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Jeżeli robisz zdjęcia żeby zobrazować bałagan u swoich klientów to faktycznie usługa warta każdej ceny
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

cris82

Post #2 Ocena: 0

2021-02-02 20:40:19 (4 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

wyglada na to ze dobra kasa nie zawsze idzie w parze z dyskrecja niech to bedzie przestroga dla forumowych bogaczy posiadajacych sluzbe : )

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #3 Ocena: 0

2021-02-02 20:45:02 (4 lata temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Chris, sprzatasz swoj caly dom regularnie? Cos nie doceniasz, ze to wcale nie jest lekka praca, szczegolnie przy duzym domu.

I to wszystko nie rozbija sie o szorowanie kibli, ale czyszczenie wielu zakamarkow, szafek, rolet, luster, mycie okien, itp. A najgorsze jest odkurzanie wykladzin (szczegolnie jak ktos ma koty).

Ja dla urozmaicenia dorzucam jeszcze od czasu do czasu: odkurzanie i mycie podlogi w garazu, odkurzanie namiotu po sezonie i rozne inne dziwne rzeczy, ktorych nie chce mi sie robic.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Wembley27

Post #4 Ocena: 0

2021-02-02 21:17:01 (4 lata temu)

Wembley27

Konto usunięte

Cytat:

2021-02-02 20:27:48, sqlserver napisał(a):
Jeżeli robisz zdjęcia żeby zobrazować bałagan u swoich klientów to faktycznie usługa warta każdej ceny

Żartować nie wolno ?
Napisac prawdę...niektórzy sie czepiają..
Zartowac tez zabraniają .
*ROFL*
Wszystko przeszkadza

Do góry stronyOffline

Wembley27

Post #5 Ocena: 0

2021-02-02 21:18:14 (4 lata temu)

Wembley27

Konto usunięte

Cytat:

2021-02-02 20:27:06, galadriel napisał(a):
raczej nei wysylaj, bo twoja dobra reputacje szlag trafi

nie zapominaj, ze na tym forum konkurecja moze sie nie wypowiada, ale czuwa

Ha ha
*ROFL*

Do góry stronyOffline

cris82

Post #6 Ocena: 0

2021-02-02 21:21:54 (4 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

no trzeba trzeba nie stac nas na sprzataczke hehe : )

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #7 Ocena: 0

2021-02-02 21:32:34 (4 lata temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Niby sprzatanie pozornie nie wymaga specjalnych umiejetnosci, ale jak ktos wspomnial, dobrze zrobione, to juz inna bajka.
Do tego wcale nielekka praca, a 8h pracy to jeszcze dojazdy miedzy klientami, pewna elastycznosc w dopasowywaniu terminow.
A jeszcze jak komus zalezy na kazdym kliencie, zwlaszcza na poczatku, to i nieporozumienia nieprzyjemne bywaja.

Do góry stronyOffline

gosian

Post #8 Ocena: 0

2021-02-02 21:48:07 (4 lata temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

U mnie w mieście stawka jest od 10£ do 13£ za godzinę.
Natomiast w takim pięknym Sevenoaks ludzie płacą po £15 a nawet i więcej i czasami ciężko jest znaleźć kogoś.
Każdy rejon inna stawka. Jest to ciężka praca wbrew pozorom.
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #9 Ocena: 0

2021-02-02 22:36:08 (4 lata temu)

Adacymru

Konto usunięte

Rodzina prowadzi agencję, sprzątające osoby w domach prywatnych to osoby obdarzone zaufaniem, nie tylko w kwestii porzadkow w domu, ale bezpieczeństwa dobr, prywatności. Praca napewno nie jest lekka, a czy 15 czy nawet 20 funtow za godzinę jest dużo, to zależy na ile sobie ktos ceni te powyższe sprawy. Jednych nie stać na osobę sprzątającą, a inna osoba powie, że woli iść zarobić w tym czasie lepsze, czy nawet te same pieniądze i zapłacić komuś za dana usługę. To sie odnosi nie tylko do sprzątania.

Chris, pojawia się pewien schemat, ze wyśmiewaj jak ktos pracuje na mniej kwalifikowanym stanowisku a potencjalnie wiecej zarabia...

Jak sądzicie, że osoby sprzątające zyja w Londynie, kupują domy, etc? Byc moze zatrzymały się niektórym wyobrażenia, ze sprzątanie to latwa do znalezienia i najniższej stawki robota.. i pewnie ze sa takie prace, przez wielkie agencje na kontraktach zatrudniające za minimum, a nawet bylo jak osoby sprzątające w MoJ czy budynkach Parlamentu miały mniej niz minimalna na godzinę, i pracując ile godzin sie dało żyły na krawędzi przeżycia. To inna kwestia, inna kultura pracy.
Ada

Do góry stronyOffline

andyopole

Post #10 Ocena: 0

2021-02-03 03:31:17 (4 lata temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Jak pisałem moja Filipinka, która zawsze u mnie sprzatala przeniosła się do Arizony. Jedna z moich sąsiadka ma z nią kontakt telefoniczny więc kazałem pozdrowić i powiedzieć że mam kłopot że sprzątaniem. Dała mi telefon do koleżanki, też Filipinki. Już dzwoniłem, przyjdzie, posprząta. Cena ta sama, $20/godzinę. Dużo?

Do góry stronyOffline

Strona 5 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,