MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Turefu sen o ksiegowosci

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 9 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

Str 9 z 10

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Turefu

Post #1 Ocena: 0

2022-07-07 22:39:00 (3 lata temu)

Turefu

Kobieta

Z nami od: 26-05-2013

Dzisiaj był mój pierwszy dzień w biurze. Spokojnie, grzecznie i miło, journal i balansowanie płatności. Jutro będę pracować z domu. Więcej praktyki.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

rafald

Post #2 Ocena: 0

2022-07-08 11:20:17 (3 lata temu)

rafald

Mężczyzna

Z nami od: 04-01-2008

Gratulacje Turefu i dzięki, za kontynuowanie tego dla odmiany, jakże pozytywnego, tematu *THUMBS UP*

Do góry stronyOnline

jolantina

Post #3 Ocena: 0

2022-07-08 11:36:07 (3 lata temu)

jolantina

Kobieta

Z nami od: 17-11-2008

Gratulacje, za sukces I konskekwentne dzialanie
Diabla oszukac nie grzech

Do góry stronyOffline

Turefu

Post #4 Ocena: 0

2022-07-20 10:01:07 (3 lata temu)

Turefu

Kobieta

Wlasnie skończyłam likwidowanie 1500 pozycji z suspense account. Mam poczucie pierwszego sukcesu, bo to trochę roboty na 1500 wpisów. Dają mi journale do pracy nad nimi. Ciagle się uczę nowego oprogramowania, jest kilka systemów. Jutro jade do biura. Daleko i to jest jedyny minus. Ale warto , pewnych rzeczy najlepiej się nauczyć poprzez patrzenie, jak ktoś inny to robi.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Turefu

Post #5 Ocena: 0

2023-09-10 10:46:57 (2 lata temu)

Turefu

Kobieta

I oto jestem w nowej pracy. Faktury, rachunki, dopasowanie invoice do purchase order. Intensywne, ale fascynujące i dające satysfakcję. Mam następny egzamin do zdania do końca września. Do przodu, do przodu.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

karjo1

Post #6 Ocena: 0

2023-09-10 11:50:02 (2 lata temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Powodzenia :)

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #7 Ocena: 0

2023-09-10 14:48:19 (2 lata temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Super. Gratki jeszcze raz i powodzenia,

A tak przy okazji, chyba to jednez lepszych kwalifikacji, ksiegowosc. Pracuje z uchodzcami, ostatnio oczywiscie glownie z Ukrainy, i ksiegowym z jezykiem i po zrobieniu ichniejszego AAT ( czy jakos tak) najlatwiej przyszlo znalezc prace.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

CuriousCatAlive

Post #8 Ocena: 0

2023-09-16 19:21:51 (2 lata temu)

CuriousCatAlive

Konto usunięte

Cytat:

2022-07-20 10:01:07, Turefu napisał(a):
Wlasnie skończyłam likwidowanie 1500 pozycji z suspense account. Mam poczucie pierwszego sukcesu, bo to trochę roboty na 1500 wpisów. Dają mi journale do pracy nad nimi. Ciagle się uczę nowego oprogramowania, jest kilka systemów. Jutro jade do biura. Daleko i to jest jedyny minus. Ale warto , pewnych rzeczy najlepiej się nauczyć poprzez patrzenie, jak ktoś inny to robi.

Turefu podziwiam, ksiegowa jak sie patrzy. Ja w tym roku nie potrafilam sobie poradzic z duza kwota ktora wlasnie wrzucilam ostatecznie na suspense account i sobie tam siedzi i czeka na doradztwo porzadnych ksiegowych na koniec roku. Ja jestem troche taka bookkeeper - pol-analfabeta jednak.

Wlasnie zmieniamy biuro ksiegowe zreszta. Ksiegowy ktory byl tam poczatkowo odszedl, potem bylo bardziej oficjalnie na dystans ale jeszcze przyzwoicie i nawet mozna bylo liczyc na porade z rzadka w ramach okolo trzech tysiecy rocznie lub troche ponad, teraz nowa miotla mowi ze oczekuje ode mnie wiecej samodzielnosci. Na przyklad caloroczne journals ja mam robic pod jego harmonogram w ktorym brakuje czasem decyzji co do wlasciwego nominal code, w przeciwnym razie cena duzo wyzsza ponad te trzy kola bo musialby nam wiecej czasu przeciez poswiecac.
Znalazlam inne biuro, zatwierdzone przez dyrektora do zmiany w październiku, hura.
"Curiosity killed the cat", they say.

Do góry stronyOffline

Turefu

Post #9 Ocena: 0

2023-09-30 12:01:50 (2 lata temu)

Turefu

Kobieta

Podeszłam wczoraj do kolejnego egzaminu. Oblałam. Zabrakło mi 6 punktów. Zdawalnosc od 85 punktów , miałam 79. No trudno. Trzeba dalej się uczyć. W pracy coraz więcej nowych obowiązków. Zaczynam zauważać drobne sprawy wpływające na biznes. Ktoś przyniósł rozpiskę swoich godzin na papierze z nalepkami. Na codziennym zebraniu zwróciłam uwagę, żeby tego nie robić , taki papier jest drogi, używajcie normalnego. „Good shout, Turefu.”

Do góry stronyOffline

Strona WWW

wielbicielka

Post #10 Ocena: 0

2023-09-30 13:52:26 (2 lata temu)

wielbicielka

Kobieta

Z nami od: 29-04-2011

Najgorzej jak zabraknie pare punktow zeby zdac. Nastepnym razem bedzie lepiej. Douczysz sie czego brakuje I zdasz.

Co to za egzamin?

Pamietaj ze, masz nowa prace wiec umysl tez pracuje na przyspieszonych obrotach, dom, nauka i egzaminy. Jestes I tak super kobietka ze wszystko to ogarniasz!

Widac ze odnajdujesz sie w nowej pracy *THUMBS UP*:-]

Do góry stronyOffline

Strona 9 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,